- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üstüne görme de olabilir dicem ama çok da umutlandirmak istemiyorum canım 3 gün daha sabret tekrar bir test yap Rabbim hakkında hayirlisini versinEki Görüntüle 1867249 Sürekli birşeyler paylaşıyorum kusura bakamyın ama cok merak ediyorum durumum ne olacak heyecanla yaını bekliyorumçünkü 5 aydır bekliyorduk heyecanla ve sürekli eşim benı ben eşimi suçluyorduk sorun sende neden olmuyor diye. Bu ay ögrendim doktor hamilesin dedi ama kanamam oldugu için kimyasal gebelik olabilcegini söyledi. Resimdeki ilk idrar testi adet günü . İkinci idrar testi adetten 3 gün sonra. Adet diyorum cunku 1 gün cok yogun kanamam vardı. Şimdi lekelenmeye döndü. Sizce hala gebelik devam ediyor mu?? Ve ikinci yaptıgım idrar testi (bugün yaptım)adetten 3 gun sonrasına göre çok mu silik
![]()
Ha bir de bakın en çok yapılan yanlislardan çocuk testte görünüyor insanlar bişey olmaz diyerek eşiyle yakinlasiyor en yanlış zaman o çocuk tutunacak sıkı sıkı size. Üzerinizde hem maddi hem manevi baskı olmamalı. Tutunamadan kaybedilen çoğu gebeliklerde adet sayılıyor. Çünkü bilemiyosun.[/QUOTE
Haklisin cnm zaten dikkat ediyoruz..
Canım kimisi 5 ay bekler kimisi 5 yıl kimisi ise 10 sene. Biz 5 sene bekledik ama eşmle asla ve asla "sorun sende" demedik. Bu çok büyük bir hata sakın! O senin eşin kocan sevdiğin insan ve sen (yada o) gururuyla oynuyorsun. Ne olmuş ikinizden birinde sorun varsa? Dünyanın sonu degil ya! Ne yapacaksın ayrılacakmısın, rezil mi edeceksin, sevmeyecekmisin?Eki Görüntüle 1867249 Sürekli birşeyler paylaşıyorum kusura bakamyın ama cok merak ediyorum durumum ne olacak heyecanla yaını bekliyorumçünkü 5 aydır bekliyorduk heyecanla ve sürekli eşim benı ben eşimi suçluyorduk sorun sende neden olmuyor diye. Bu ay ögrendim doktor hamilesin dedi ama kanamam oldugu için kimyasal gebelik olabilcegini söyledi. Resimdeki ilk idrar testi adet günü . İkinci idrar testi adetten 3 gün sonra. Adet diyorum cunku 1 gün cok yogun kanamam vardı. Şimdi lekelenmeye döndü. Sizce hala gebelik devam ediyor mu?? Ve ikinci yaptıgım idrar testi (bugün yaptım)adetten 3 gun sonrasına göre çok mu silik
![]()
Canım kimisi 5 ay bekler kimisi 5 yıl kimisi ise 10 sene. Biz 5 sene bekledik ama eşmle asla ve asla "sorun sende" demedik. Bu çok büyük bir hata sakın! O senin eşin kocan sevdiğin insan ve sen (yada o) gururuyla oynuyorsun. Ne olmuş ikinizden birinde sorun varsa? Dünyanın sonu degil ya! Ne yapacaksın ayrılacakmısın, rezil mi edeceksin, sevmeyecekmisin?
5 sene sonunda ilk bebeğimin daha karnımda kalbi durdu. Eşimle değil birbirimizi suçlamak dahada yakın olduk. Şimdi allaha şükür yine hamileyim. Allahın taktiri 5 sene sonunda nasip etti bu mutluluğu. Birbirinizi suçlayacağınıza sahip çıkın doktora gidin ikinizde. Testine gelecek olursak 2. çizgi silikte olsa test pozitiftir. Ancak sen kanamadan hemen 3 gün sonra yaptığın için bu seni yanıltabilir. Ilkide sanki pozitif o da silik. Sakin ol panik yapma dua et eşini sev ve saygı duyun birbirinize. Biraz bekle bu iş aceleye gelmez 1-2 hafta sonra doktora git. Hatta kanaman olduysa zaten hemen git. Herşey yoluna girer. Gebelikle ilgili daha ne derdi olan insanlar var. Şükret...
Hamilelerin en büyük yaptığı yanlislardan bir tanesi ben Trio atarım bagirrim kızarim ben hamileyim o hep alttan alsın düşünceleri. Adam bir sustu 2 sustu 3. Ye öyle şeyler söyler ki gideriz diğer odaya kapıyı örter hüngür hüngür ağlarız ha bu arada bebeğimiz çoktan zarar görmeye başlamıştır bile sürekli bağıran bir anne sevmez çocuk. Üzülen anne de sevmez. Biz gerçekten bazen kendi kendimize yapiyoruz ah bu biz kadınlar ; (())
Ne yazıkki sadece hamileler boyle davranmıyor. Karakter,huy meselesi. Ben peknkavgacı değilimnve peygamber sabrım var hamile kalınca iyice yumuşadım... herşey sevgide bitiyor sevdiğini kaybetme korkusu, bağlılık anlayış saygı bunlar aşk dediğimizdende onmeli. Aşk sizde tutku yaratır ama saygı ve sevgi evliliğinizi sonsuza dek korur.Hamilelerin en büyük yaptığı yanlislardan bir tanesi ben Trio atarım bagirrim kızarim ben hamileyim o hep alttan alsın düşünceleri. Adam bir sustu 2 sustu 3. Ye öyle şeyler söyler ki gideriz diğer odaya kapıyı örter hüngür hüngür ağlarız ha bu arada bebeğimiz çoktan zarar görmeye başlamıştır bile sürekli bağıran bir anne sevmez çocuk. Üzülen anne de sevmez. Biz gerçekten bazen kendi kendimize yapiyoruz ah bu biz kadınlar ; (())
çünkü kaybettigim ilk gebeligimde bende çok yaptım ama en çok zararı bana dokundu. Onlarinki de can. Ne kadar mutlu olmuşlardı halbuki hamileyim haberini aldıklarında . Allah im kimseye evlat acısı yasatmasin zor çok zorKatılmamak mumkun degil Lknr bunu begendi:)![]()
çok haklısın örnek almalı tüm kadınlar sizi. Bende tabiNe yazıkki sadece hamileler boyle davranmıyor. Karakter,huy meselesi. Ben peknkavgacı değilimnve peygamber sabrım var hamile kalınca iyice yumuşadım... herşey sevgide bitiyor sevdiğini kaybetme korkusu, bağlılık anlayış saygı bunlar aşk dediğimizdende onmeli. Aşk sizde tutku yaratır ama saygı ve sevgi evliliğinizi sonsuza dek korur.
çünkü kaybettigim ilk gebeligimde bende çok yaptım ama en çok zararı bana dokundu. Onlarinki de can. Ne kadar mutlu olmuşlardı halbuki hamileyim haberini aldıklarında . Allah im kimseye evlat acısı yasatmasin zor çok zor
Örnek olunacak kişi ben değilim cnm :) hepimizi kusuru var. Sadece kıymet bilin kızlar. Ya yarın "o" yanınızda olmayacaksa? Acı ama gerçek. Sevin sahip çıkın ama özel alanda bırakın onlara. Kiskançlıkla degil sevgi ve ilgi ile bağlayın onları. Onlar sizi EŞleriniz kalbinizin altında bebeğini taşıdığınız kocalarınız. Herkes çeker gider bir gün ama onlar en kötü anlarda elinizi tutacak tek varlıklarınız. Hadi sarılın kocalarınıza! :))))çok haklısın örnek almalı tüm kadınlar sizi. Bende tabi)
Incecik bir cizgi var gibi. Ben olsam yarin hemen kan testi verirdim.
ALLAH gonlune gore versin.
Canım kimisi 5 ay bekler kimisi 5 yıl kimisi ise 10 sene. Biz 5 sene bekledik ama eşmle asla ve asla "sorun sende" demedik. Bu çok büyük bir hata sakın! O senin eşin kocan sevdiğin insan ve sen (yada o) gururuyla oynuyorsun. Ne olmuş ikinizden birinde sorun varsa? Dünyanın sonu degil ya! Ne yapacaksın ayrılacakmısın, rezil mi edeceksin, sevmeyecekmisin?
5 sene sonunda ilk bebeğimin daha karnımda kalbi durdu. Eşimle değil birbirimizi suçlamak dahada yakın olduk. Şimdi allaha şükür yine hamileyim. Allahın taktiri 5 sene sonunda nasip etti bu mutluluğu. Birbirinizi suçlayacağınıza sahip çıkın doktora gidin ikinizde. Testine gelecek olursak 2. çizgi silikte olsa test pozitiftir. Ancak sen kanamadan hemen 3 gün sonra yaptığın için bu seni yanıltabilir. Ilkide sanki pozitif o da silik. Sakin ol panik yapma dua et eşini sev ve saygı duyun birbirinize. Biraz bekle bu iş aceleye gelmez 1-2 hafta sonra doktora git. Hatta kanaman olduysa zaten hemen git. Herşey yoluna girer. Gebelikle ilgili daha ne derdi olan insanlar var. Şükret...