Sizce durumum ne??

Yeni uye oldum yaa tuaf tuaf isler yapiyom:KK39:Birde syi merak ediyorumm bu bazi kisilerde bebegin haftasi falan cikiyor o sadece gebelerde cikiyor demi??
:))) ayy sabah sabah benı gguldurdun Alllah da senı guldursun emı :KK66: A_KONTES A_KONTES e dedım ben onu :)

Bugun acil acik sadece yarin doktor zaten bakicak ama ben duramiyorum:halay::KK73:

Helal olsun sıze . Valla takdir ettım . Rabbim mutlulugnuzu daim etsin :) hayırlısıyla alırsın meleğinl inşallah kucağına :)
Inşallah canım Allah herkesin gonlüne göre versin. Sende inşallah sağlıklı ve mutluluğunuza mutluluk katacak meleğini kucağina alırsın! :anneadayı::KK200:

Iknr canım, ben de merak ediyorum senin durumunu özel hastane falan yok mu bugün test yaptirabilecegin, çünkü 2 gün daha bekliycen 2. Test için, bir de ben de kimyasal gebelik yaşadım 2 kez idrar testi sureki pozitif çıkıyordu, vücut iyice atana kadar pozif çıkar, kan testinin artış sağlaması umutlandirabilir ancak

Canım kimisi 5 ay bekler kimisi 5 yıl kimisi ise 10 sene. Biz 5 sene bekledik ama eşmle asla ve asla "sorun sende" demedik. Bu çok büyük bir hata sakın! O senin eşin kocan sevdiğin insan ve sen (yada o) gururuyla oynuyorsun. Ne olmuş ikinizden birinde sorun varsa? Dünyanın sonu degil ya! Ne yapacaksın ayrılacakmısın, rezil mi edeceksin, sevmeyecekmisin?
5 sene sonunda ilk bebeğimin daha karnımda kalbi durdu. Eşimle değil birbirimizi suçlamak dahada yakın olduk. Şimdi allaha şükür yine hamileyim. Allahın taktiri 5 sene sonunda nasip etti bu mutluluğu. Birbirinizi suçlayacağınıza sahip çıkın doktora gidin ikinizde. Testine gelecek olursak 2. çizgi silikte olsa test pozitiftir. Ancak sen kanamadan hemen 3 gün sonra yaptığın için bu seni yanıltabilir. Ilkide sanki pozitif o da silik. Sakin ol panik yapma dua et eşini sev ve saygı duyun birbirinize. Biraz bekle bu iş aceleye gelmez 1-2 hafta sonra doktora git. Hatta kanaman olduysa zaten hemen git. Herşey yoluna girer. Gebelikle ilgili daha ne derdi olan insanlar var. Şükret...

Seeeyyy hayirli olsun hamileliginiz 5 sene sonra nasıl hamile kaldiniz?

Senin cok mu kanaman vardi. Benim birinci gun bira fazlaydi ama hala leke seklinde geliyor. Birde bu yaptigim test daha koyu cikti sanki bana oyle geldi. Hani hcg dustugu icin daha silik cikar diye dusundum Ama dogrumu dusunuyorum bilemem.Ozele gidemem bekliyicem mecbur:eek:QUOTE="gelbebicik, post: 47561416, member: 697985"]Iknr canım, ben de merak ediyorum senin durumunu özel hastane falan yok mu bugün test yaptirabilecegin, çünkü 2 gün daha bekliycen 2. Test için, bir de ben de kimyasal gebelik yaşadım 2 kez idrar testi sureki pozitif çıkıyordu, vücut iyice atana kadar pozif çıkar, kan testinin artış sağlaması umutlandirabilir ancak[/QUOTE]

Benim adetim boyle olmaz hic ilk defa boyle oldu ben baya kanamali adet olurum ilk uc gun yogun olur ve 5-7 gun arasi olur. Bu sefer ilk gun yogun ama 2-3-4 gun lekelenme seklinde
Iknr canım, ben de merak ediyorum senin durumunu özel hastane falan yok mu bugün test yaptirabilecegin, çünkü 2 gün daha bekliycen 2. Test için, bir de ben de kimyasal gebelik yaşadım 2 kez idrar testi sureki pozitif çıkıyordu, vücut iyice atana kadar pozif çıkar, kan testinin artış sağlaması umutlandirabilir ancak

Benim adetim boyle olmaz hic ilk defa boyle oldu ben baya kanamali adet olurum ilk uc gun yogun olur ve 5-7 gun arasi olur. Bu sefer ilk gun yogun ama 2-3-4 gun lekelenme seklinde
Canım benim birinci kimyasal gebelikte bildiğin adet gibi olmustu, birkaç gün surmustu, ben belki dusuk olmaz diye bi umutla iki gün ayaklarımin altına yastık koymuştum böylece karnım da agrimisti biraz asla tavsiye etmem çünkü ne yaparsan yap dusecek çocuğu engelleyemiyorsun, ikinci kimyasal gebelikte de lekelenme oldu bir kaç gün, betahcg testim de bir günde çok az yükselmişti bir doktor kimyasal gebelik olabilir demişti başka doktora gittim lekelenmelere ve beta hcg testindeki az yükselişe rağmen benim umudum var bu bebekten demisti ama ama malesef lekelenmeler kana dönüşüp gebelik sonlandı. Sen de ilk gün kanama oldu diyorsun, yerleşme kanaması olsa açık pembe olurmuş, kırmızı ise benim pek umudum yok senin bebekten malesef ama kan testi sonucunu heyecanla bekliyorum açıkçası, inşallah meleğin sana çok iyi tutunur.

Adetın gecikmiş iydi peki cnm??
Canım benim birinci kimyasal gebelikte bildiğin adet gibi olmustu, birkaç gün surmustu, ben belki dusuk olmaz diye bi umutla iki gün ayaklarımin altına yastık koymuştum böylece karnım da agrimisti biraz asla tavsiye etmem çünkü ne yaparsan yap dusecek çocuğu engelleyemiyorsun, ikinci kimyasal gebelikte de lekelenme oldu bir kaç gün, betahcg testim de bir günde çok az yükselmişti bir doktor kimyasal gebelik olabilir demişti başka doktora gittim lekelenmelere ve beta hcg testindeki az yükselişe rağmen benim umudum var bu bebekten demisti ama ama malesef lekelenmeler kana dönüşüp gebelik sonlandı. Sen de ilk gün kanama oldu diyorsun, yerleşme kanaması olsa açık pembe olurmuş, kırmızı ise benim pek umudum yok senin bebekten malesef ama kan testi sonucunu heyecanla bekliyorum açıkçası, inşallah meleğin sana çok iyi tutunur.

Back
X