Maalesef nasil baslarsa öyle gidiyor, bizdede öyle oldu, hep arada kalan ben oluyordum : (
Ilk yillarim ailelerimizin söyledikleri, yaptiklari, yapmadiklari vs lerle kavga dögüs gecti esimle, kac kere bosanmaktan döndüm.
Birde esimin ailesi türkiyede yasiyor, biz yurtdisindayiz ailemde öyle, hepimiz yakin yerlerde olsak neler olurdu hic hayal bile etmek istemiyorum, artik yok bayramda gelmediler, hastaydim gecmis olsun demediler, yok söyle oldu böyle oldu, annemimi yatistiriyim, kaynanamimi idare edeyim insanda beyin kalmiyor yeminle...
birde tabii doldurusada geliyor insan, sürekli ailen "Bak böyle böyle dediler, söyle söyle demek istediler, gitmem, gelmem, zaten söyle söyle yaptilar diyince" bir iki derken ücüncüye insan kendiside tavir aliyor esinin ailesine karsi benim aileme niye öyle davraniyorlar diye, cünki nede olsa insana kendi ailesinin yaptiklari okadar batmiyor.
Es aileside insana tavir aliyor zamanla, kocan desen zaten en beteride o, öyle durumlarda bazen esimin yaptigini düsman yapmaz diyorum, yapici olacagina daima yikici oluyor erkekler : (