• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce elbisem nasıl ?

glnckn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
148
7
318
35
İstanbul
Merhaba,ablamın nişanı için kıyafet bakıyorum yaklaşık 2 aydır.. çok begendiklerim bütçeme uymadı bütçeme uyanda zevkime :) sonunda bir tane aldım çokda begenerek fakat gören bi kaç kişinin yorumu elbiseden soguttu beni :S yaşına gitmemiş yaşlı elbisesi bu , hmm idare eder işte fln gibi yorumlar.. yaşım 21. sizce yakışmış mı , yaşıma uygun mu ? $06102013.webp

Merhaba,ablamın nişanı için kıyafet bakıyorum yaklaşık 2 aydır.. çok begendiklerim bütçeme uymadı bütçeme uyanda zevkime :) sonunda bir tane aldım çokda begenerek fakat gören bi kaç kişinin yorumu elbiseden soguttu beni :S yaşına gitmemiş yaşlı elbisesi bu , hmm idare eder işte fln gibi yorumlar.. yaşım 21. sizce yakışmış mı , yaşıma uygun mu ?Eki Görüntüle 825104

Canim benim elbise cok guzel ama renk yasli gosteriyo biraz, bi kac ton acigi olabilirdi ya da yasina uygun daha sicak renkler.. renginden dolayi yasli elbisesi demis olabilirler...

Canim benim elbise cok guzel ama renk yasli gosteriyo biraz, bi kac ton acigi olabilirdi ya da yasina uygun daha sicak renkler.. renginden dolayi yasli elbisesi demis olabilirler...

renk indigo mavisiymiş. mor lacivert arası gibi bir ton. aslında hep kırmızıdan yanaydı gönlüm bi anda buna karar verdim. yorumlar böyle olunca giymek istemıyorum suan elbıseyı degıstırme sansım yok . sabahtan beri keyifsiz düşünüyorum :(

renk indigo mavisiymiş. mor lacivert arası gibi bir ton. aslında hep kırmızıdan yanaydı gönlüm bi anda buna karar verdim. yorumlar böyle olunca giymek istemıyorum suan elbıseyı degıstırme sansım yok . sabahtan beri keyifsiz düşünüyorum :(

Canim kirmizida olabilirmis bak... olsun cokta yasli isi deil ya o kadar abartmasinlar... hafif bi makyaj yap abartma sakin. Bak bu modeldeki renkler olabilirdi. Ozel degilse ne kadara aldin kiyafeti$2013-10-07-14-51-48-340148313.webp$2013-10-07-14-52-41--980120036.webp$images-7.webp

Canim kirmizida olabilirmis bak... olsun cokta yasli isi deil ya o kadar abartmasinlar... hafif bi makyaj yap abartma sakin. Bak bu modeldeki renkler olabilirdi. Ozel degilse ne kadara aldin kiyafetiEki Görüntüle 825156 Eki Görüntüle 825154 Eki Görüntüle 825153

çok sagolun fikirleriniz için :) ya bu renklerin tonunda ablamın nişanlıgı.. oyüzden aynı renk olsun ıstemedım. su yeşili çok model vardı fakat artık herkes su yeşili giydi bö geldi görmekten. renge hiç takılmamıştım alırken ama şuan içim içimi yiyo pişman olmak üzereyim. herkesede begendıremem diyorum. eşarp ayakkabı çantada açık ton ile kombin yapayım ozmn. ne renk önerirsnz ?

Merhaba,ablamın nişanı için kıyafet bakıyorum yaklaşık 2 aydır.. çok begendiklerim bütçeme uymadı bütçeme uyanda zevkime :) sonunda bir tane aldım çokda begenerek fakat gören bi kaç kişinin yorumu elbiseden soguttu beni :S yaşına gitmemiş yaşlı elbisesi bu , hmm idare eder işte fln gibi yorumlar.. yaşım 21. sizce yakışmış mı , yaşıma uygun mu ?Eki Görüntüle 825104

bende arakadaşlara katılıyorum pudra tonları yaşına daha iyi gider bu seneninde modası :34:

ablamın nişanlıgı o renk oldugu için tercih etmedim canım.

Anladım cnm bu renk belki başka modelde olsa daha hoş görünebilir yani bunu kesimi de büyük göstermesine sebep olmuş bence daha bele oturan hafif dar kesimde bu renk daha farklı durabilir :44:

çok sagolun fikirleriniz için :) ya bu renklerin tonunda ablamın nişanlıgı.. oyüzden aynı renk olsun ıstemedım. su yeşili çok model vardı fakat artık herkes su yeşili giydi bö geldi görmekten. renge hiç takılmamıştım alırken ama şuan içim içimi yiyo pişman olmak üzereyim. herkesede begendıremem diyorum. eşarp ayakkabı çantada açık ton ile kombin yapayım ozmn. ne renk önerirsnz ?

Canim kemeri bilek kisimlari siyah mı net goremiyorum da, eger oyleyse farkli renk alakasiz durur. Ama su tonlari deneyebilirsin evde uygun kumas varsa bu renk, elbiseni giy ve o rengi basına tut. Indigo mavisine gumus rengide hos duruyo.. indigo mavise suet bi canta al portfy. Ayni rek bi ayakkabi ve bej esarp hos durabilir.. yada siyah ayakkabi. Ama bej hos durur, ya da nude tonlari diyoruz ya hafif pembe tonlar. Onlarda olabilir.. fikir olur belki bu resimler. Ama cantan muylaka indigo mavisi olmali benim tavsiyem.$2013-10-07-15-15-06-600382291.webp$images-9.webp$images-8.webp$2013-10-07-15-25-16--1738809878.webp

Rengi de modeli de hoş,
çok zarif Durmuş üzerinde ,
Ipek şal& zarif topuklu bir ayakkabı & minik şık bir çantayla daha da hoş bir bütünlük olacaktır eminim,
Allah hayırlı eylesin nişanınıza da inşaallah ..:71:

Canım aslında modeli çok hos ben cok beğendim ama renk biraz koyu olduğu için sende ağır durmuş olabilir. Makyajını hafif tonda yaparsan cok fazla sıkıntı olmaz bence. Açık tenliysen çok sıkıntı yaratmaz elbise üzerinde. Bence hiç moralini bozma bu kadar. Sonuçta nişan elbisesi biraz ağırlığı olsun.

:( git gide soguyorum elbiseden.. nasıl yapsam bilemedim

Kiyamam sana ya:16: bisey olmaz ders cikarmis olursun. Ya kendi nisanin olsaydi :) burda ikinci el kiyafetler var belki hosuna gider bi baksana. Fiyati uygun olursa alirsin

Canim kemeri bilek kisimlari siyah mı net goremiyorum da, eger oyleyse farkli renk alakasiz durur. Ama su tonlari deneyebilirsin evde uygun kumas varsa bu renk, elbiseni giy ve o rengi basına tut. Indigo mavisine gumus rengide hos duruyo.. indigo mavise suet bi canta al portfy. Ayni rek bi ayakkabi ve bej esarp hos durabilir.. yada siyah ayakkabi. Ama bej hos durur, ya da nude tonlari diyoruz ya hafif pembe tonlar. Onlarda olabilir.. fikir olur belki bu resimler. Ama cantan muylaka indigo mavisi olmali benim tavsiyem.Eki Görüntüle 825183 Eki Görüntüle 825184 Eki Görüntüle 825185 Eki Görüntüle 825194

bende bej şal takmayı düşünmüştüm açar diye . birde aklıma fötr şapkalar oluyor ya küçük tüllü fln adı tam olarak ne bilemyorum onlardan mı taksam dedim şalın üstüne değişik bi aksesuar olur dıye.. ama yakısırmı elbıseye bılemedım.. buarada çok teşekkürler fikirleriniz çok işime yarıycak :)

Rengi de modeli de hoş,
çok zarif Durmuş üzerinde ,
Ipek şal& zarif topuklu bir ayakkabı & minik şık bir çantayla daha da hoş bir bütünlük olacaktır eminim,
Allah hayırlı eylesin nişanınıza da inşaallah ..:71:
çok teşekkürler Allah razı olsun amin :)

Canım aslında modeli çok hos ben cok beğendim ama renk biraz koyu olduğu için sende ağır durmuş olabilir. Makyajını hafif tonda yaparsan cok fazla sıkıntı olmaz bence. Açık tenliysen çok sıkıntı yaratmaz elbise üzerinde. Bence hiç moralini bozma bu kadar. Sonuçta nişan elbisesi biraz ağırlığı olsun.
ben yapı olarakda cok hareketli cıvıl cıvıl degılımdır. herkes agır duruyorsun der. ruh halim yansıdı elbıseye o an sanırım :)

Canım elbisenin kesimi biçimi seni kilolu göstermiş aslında rengi çok kötü değil ama değiştirme imkanın varmı :29:
evet bıraz uçuş uçuş bi elbise cnm.. aldıgım yerde baska aklımda kalan model yok şuan ama tekrar gıdıp bakacagım böyle giderse :(
Kiyamam sana ya:16: bisey olmaz ders cikarmis olursun. Ya kendi nisanin olsaydi :) burda ikinci el kiyafetler var belki hosuna gider bi baksana. Fiyati uygun olursa alirsin
ben hep ablamın nişanında çok özenli olucam herşeyimle derdim çünkü tek ablam var.. içime sinerek aldım ama şimdi sinmiyo. tekrar almış olsam bu elbiseyi baska hiç biyerde gıyemem. off

bende bej şal takmayı düşünmüştüm açar diye . birde aklıma fötr şapkalar oluyor ya küçük tüllü fln adı tam olarak ne bilemyorum onlardan mı taksam dedim şalın üstüne değişik bi aksesuar olur dıye.. ama yakısırmı elbıseye bılemedım.. buarada çok teşekkürler fikirleriniz çok işime yarıycak :)

Canim hayr onlar abiye ustune hic gitmiyo ben begenmiyorum.. esarpta yasi buyuk gosteriyo. Bak mutlaka sal tak hee.sunlari mi kastediyosun sapka derken$2013-10-07-15-38-01-693862494.webp

Canim hayr onlar abiye ustune hic gitmiyo ben begenmiyorum.. esarpta yasi buyuk gosteriyo. Bak mutlaka sal tak hee.sunlari mi kastediyosun sapka derkenEki Görüntüle 825200

hayır hayır bu değil.. örnek gösterebılecegım görselde bulamadım ki.. nikahda flnda takarlar bayanlar genelde , küçük tüllü fln şapkalar :) çokta emin değilim yapmakta ama bakalım deneyecegım sadece.

hayır hayır bu değil.. örnek gösterebılecegım görselde bulamadım ki.. nikahda flnda takarlar bayanlar genelde , küçük tüllü fln şapkalar :) çokta emin değilim yapmakta ama bakalım deneyecegım sadece.

Tamam cnm. Sen bilirsin.. cok guzel olcaksin cok. Kombin onemli...

Back
X