Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ay ceyar neden oyle dedin sen simdi:90:kiz mutfaga giren erkegi seviyorumm.ha bilmislik taslamasin ama bana yemekler yapsin ay daha ne isterimmmmmutu,temizlikte yapsa ohh yemede yaninda yattttt
Bir erkeği itici yapan pek çok şey vardır.. Ama bence en belirgini, kendini bir halt sanmasıdır. Herşeyi bildiğini sanan, hatasını asla kabullenmeyen erkekleri sevmiyorum.
Saçma sapan hareketlerle dikkat çekmeye çalışmaları, her şeye gülmeleri, ben ne diyorsam yap havaları. Bir de yanındaki bayanı koruyamayacak olan erkekleri itici bulurum ben.
bakımsız erkege kesınlıkle tahammul edemem ,hıc de oyle kırılmasın dıye soylememezlıkte yapmam .soylerım valla hepsını yuzune karsı .sadece parfum kullanmak dus almak sac bas yapmak kıyafeterının temız kokması bakım degıldır bence .kendıne ozenmeyen erkegı de sevmem .yanı ustune basına ozenecek .bız kadınlar nasıl alısverıs yapmayı sevıyorsak onlarda sevecek .bızım nasıl cesıt cesıt ayakkabımız varsa,O'nlarında olacak.yok oyle 2 gomlek 2 jean 2 ayakkabı
cımrı erkegede tahammul edemem ,elı acık olucak,hatta benden once o atlayacak ,gel suraya da bakalım neler varmıs dıye hıc hoslanmam alısverıs merkezlerınden kacan erkeklerden hemde hıc
son olarak asırı kıskanc erkegede tahammul edemıyorum .kıskancak ama tatlı bır boyutta kıskansın .delırtecek boyutta kıskancların ozguven eksıklıgını yasadıgına hep ınanmısımdır .yoksa baska neden delırtır boyutunda kıskanır kı bunun baska bır acıklaması yok .kendıne guvenmeyen elınden yıtırırım dıye korkan erkeklerdır bunlar .yanı ozguven eksıklıgı yasayanlardır.
vardir elbet bir sürü seyler ama benim hic cekemdigim erkek tipleri:
mantiksiz-gerizekâli erkek tipleri (erkek dedigin ne konustugunu bilecek, fazla cöp konusmayacak) , soguk erkekler ($evkatli ve sevgidolu olsun ya ), ve tabiikide bakimsiz olursa (hergün du$ $art + di$ler)
Çok şey var ama çünkü saymakla bitmezz... öhööö öhöööö başlıyorumm..
1.kızlardan fazla trip yapan ve naz yapan erkeklerden nefret ederim..
2.sorumsuz erkeklere gıcık olurum...
3.kendini bilmez bilmez konuşup olur olmaz şeylere küsüp birde üste çıkmaya çalışan erkekleri öldürmek istiyorummm .....
4.bakımsız erkekler..
5.karaktersiz tipler... ( söz veripte sözünde durmayan erkek deildir.. nedir orasını bilemem..
Say sayy bitmezz....
bana göre kendine güveni olmayan erkek bir hiçtir. düşünsenize bir yanda yürürken bile pısırık, ne yapacağını bilmeyen bir tip. diğer yandaysa tam bir özgüven abidesi :82: aaah ah
Çapkın olması, annesine çok düşkün olması, patavatsız ve kırıcı olması, hanım evladı olması, temiz olmaması, yere tükürmesi, burnunu karıştırması
benimde aklıma gelenler bunlar daha bir çok şey vardır ama aklıma bunlar geldi
kaba olması eşine-sevgilisine saygısızca davranması...bağırıp çağırması..tartışmanın bile bi üslubu olmalı özelliklede yol ortasında kavga eden çiftler çok itici oluyo....
pasif olması,özgüven olmaması,böceklerden vs korkması ,araba kullanamaması,yere tükürmesi,cimri olması,küfür etmesi,naz yapması,hastalık hastası olması,aşırı kıskanç olması,anne kuzusu olması,yemek seçmesi,dırdır etmesi,dedikodu yapan türler daha say say bitmez ki