Bunu hala hissettiğinizi mi söylüyorsunuz, bence bariz istenmiyorsunuz..istenmediğimi hissediorm
arkdşlr yormlarınızı okdm ben de ayrılmak istiorm aslnda bunu ima ettm bikaç kez ama benm yapım bu dio fazla ilgilenmem kızı tavladktan sonra her erkek gibi benm de ilgm azalır,beni böle kabl et değşsem de kısa süreli olr eski halime geri dönerm dedi.biz artk sevgiliyz taşlar yerine otrdu benm sennle ilgilenmeme gerek yok diğer işlerime bakablrm gibi düşünüo..ben de fazla ilgiden boğuldm bu zmana kadr hep, şimdi de tamamn ilgisizi çıktı ortası yok mu bunlarn anlamadm...
arkdşlr yormlarınızı okdm ben de ayrılmak istiorm aslnda bunu ima ettm bikaç kez ama benm yapım bu dio fazla ilgilenmem kızı tavladktan sonra her erkek gibi benm de ilgm azalır,beni böle kabl et değşsem de kısa süreli olr eski halime geri dönerm dedi.biz artk sevgiliyz taşlar yerine otrdu benm sennle ilgilenmeme gerek yok diğer işlerime bakablrm gibi düşünüo..ben de fazla ilgiden boğuldm bu zmana kadr hep, şimdi de tamamn ilgisizi çıktı ortası yok mu bunlarn anlamadm...
neyı merak ettım bılıyomusun bırlıkte oldugunuz zmanlarda genelde nerde bulusuyosunuz ve aranızda ozel paylasımlarınız oluyomuuu
soruyorum cunkuu cevabını yazınca kendın de goruceksınn ılıskınızın seklınııyerimseniben
normal değil Anormal Bence... bu ne yahuuu ona yok buna yokk yok telle görüşmez yok msn de sıkılır yok yorgun olur yok 10 günde bir görüşürsünüz.. içi geçmiş bu çocuğun yavrum sen bence seninde tabirinle postalanmadan bi silkelen kendine gel sonu olmayan potansiyel yorgun olan bu adamı hayatından çıkar gitsin.. fazla bişi yaşamıştırsınız nasılsa çünkü iletişim yok görüşme desen 10 günde 1 olduğu için Bnce daha fazla kapılmadan boşwer diyorum ve Bende bunlara gelemem sevdiğim adamı yanımda isterim yanımda değilse mesaj attığımda cevap almak isterim görüşemiyorsak teknoloji gelişti hiç değilse akşamları uyumadan önce msn üzerinden webcam açıp görüp konuşup öyle uyumak isterim de ve bence sonu olmayan bu ilişkiye son ver...
kafeye gidip otururuz yha da yürürz konuşa konuşa..
bu anlttklarm dışında görüşnce herşy mükemml diyeblrm benmle konuşr sever, beni çok beğendiğini söler hep bugn çok başka güzelsn der birden makineyi çıkarr fotomu çeker ama az sonra bianda hadi eve gidelm der anlamadm ne yapmaya çalştığını hani bunlar olmasa dicem ki beni istemio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?