sizce erkek arkadaşmla ilşkimz normal mi yardımmm

vantuzz

böğürtlen
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
206
0
96
35
Ankara
benm 3 aylık bi ilşkm var erkek arkdşm mesjlaşmayı hiç sevmediğini söledi bu nednle iki üç günde bi msj atıo ben de telde konşmayı sevmiorm o yüzden telde de konşmayız.çok yoğn oldğndan dolayı da ancak 10 günde bi görüşebiliorz.üstelk bazen ekiliorm da.arada msne çağırıorm ben msnde konşmayı da sevmem dedi geldğnde hep isteksz bu nednle.yüzyüze konşmayı sevdiğini söledi ne telefn ne msn muhabbtlernden hoşlann biri deil anlayacağnz..peki biz nasıl iletişime geçicez böle anlamadm ki... görüşsek bile 2 saate hemen postalanıorm yha yorgn oluo yha işi oluo arada benim yorgnluğumu bahane edio sen de yorgnsun git dinlen dio.neticede böle bi ilşkmz var sizce ne kadr sağlklı gidiorz erkek arkadşma bukadrcık görüşmemz paylaşm da bulunmamz yetio. onun kendine göre dopdolu bi hayatı var ve bana pek de ihtiyacı yok sanrm sizce herşey normal mi, böle bi ilşkide nasıl davranmalym bazen çok istenmediğimi hissediorm oysaki herşeye bahanesi var haklı da bişi diyemiorm.

ilişkinizle ilgili yorum yapmadan önce türkçemizi düzgün kullanalım diyorum. yazdıklarınızı okumakta oldukça zorlandım. lütfen biraz daha dikkat edelim.
bence seven ve sizinle birlikte olmak isteyen insan böyle davranmaz. sizi istemediği bariz. bence siz de aramayın , sizi seviyorsa ve istiyorsa hayatında zaten koşar peşinizden

Demekki onun hayatinda sana gore yer yokmus...
Onu sevmiyo, bunu sevmiyo..akannehir
Eee neye yaradi bu iliski:bbo:

kendınız ıtıraf etmıssınız resmen postalanıyosunuz..
ınsan sevdı ıle zaman gecırmek ıcın herseyı yapar..

Cevaplar ,yazdıklarınızın içinde zaten.
Siz postalandığınızın ve yolunda gitmediğinin farkındasınız.
Telefonda konuşmayı sevmez, nette görüşmeyi sevmez,
yüzyüze görüşünce bahaneler bulup gönderir,
kısaca hayatında yeriniz yok.
Böyle davranıyorsa ne diye sizle beraber onu da anlamadım ya.
En ufak zaman ayırmaktan aciz size.

böyle konuşursan iletişim kuramamanız çok normal
öncelikle dilimizi düzgün kullanalım a.s
ben de msn hiç sevmem ne öyle
bana göre değil,hele aşkı...
yıpratır sanallık
bence bu adam sizi sevmiyo
seven insan ne yapar eder görüşürdü

onu sevmez bunu sevmezz
bence senide sevmiyorr
sende pek sıcak degilsin yazdıklarından anladıgım kadarrr
boşu boşuna birbirinizi hiç meşgul etmeyin bileee
zamanınıza yazııkkkk

tatlım sanırsam erkek arkadaşın ile yaş farkınız var..
zaten mutlu değilsin yol ver gitsin kaydirigubbakcemile5

bence yüz verme sen üzerine düşme arama görüştüğünüzde sen kısa kes ona bırakma yani bakalım senin mesafenden rahatsız olup sana yaklaşıcakmı eğer yaklaşmazsa anlaki sana hisleri kuvvetli değildir.bunu ancak böyle anlarsın bence dene ben denedim nekadar üzerine düşsem kendini kastı şimdi ben üzerine düşmüyorum kendisi rahatsz oluyor neden msj yazmadın verya nerdeydin gibi.canım eğer sevmiyorsanda yol ver gitsin derim zor biri sanırım mutlu olucağın insan başkasıdır...

cnm benim belkide ayrılmak istiyoda senden bi türlü söyleyemiyo
böyle şeyler yapıyo senin ayrılmanı bekliyo
valla sizinkine ilişki bile denmez
telde konuşma msnde yazma msj atma ne bu eminim msjda atıyo msndede görüşüyo
ama bahane bulup sıyrılıveriyo
bence ayrl gitsin ilgisiz biriymiş daha 3 ay olmuş çokda yeni
başlarda böyle yaparsa sonra ne yapar bilemiyorum
bide 10 günde bir görüyo 1 2 saat sonra yolluyo
bence var bunda bişeylik

ben de niyeyse başka şehirde ve evli olma ihtimali olan 1adam canlandı gençler msn seviyor ve internette takılmayı ve helede sevdiği insan olunca mesaj yazmayan internete girmeyen bekar biri cık cık bilmiyorumkismile

arkdşlr yormlarınızı okdm ben de ayrılmak istiorm aslnda bunu ima ettm bikaç kez ama benm yapım bu dio fazla ilgilenmem kızı tavladktan sonra her erkek gibi benm de ilgm azalır,beni böle kabl et değşsem de kısa süreli olr eski halime geri dönerm dedi.biz artk sevgiliyz taşlar yerine otrdu benm sennle ilgilenmeme gerek yok diğer işlerime bakablrm gibi düşünüo..ben de fazla ilgiden boğuldm bu zmana kadr hep, şimdi de tamamn ilgisizi çıktı ortası yok mu bunlarn anlamadm...

neyı merak ettım bılıyomusun bırlıkte oldugunuz zmanlarda genelde nerde bulusuyosunuz ve aranızda ozel paylasımlarınız oluyomuuu

soruyorum cunkuu cevabını yazınca kendın de goruceksınn ılıskınızın seklınııyerimseniben

normal değil Anormal Bence... bu ne yahuuu ona yok buna yokk yok telle görüşmez yok msn de sıkılır yok yorgun olur yok 10 günde bir görüşürsünüz.. içi geçmiş bu çocuğun yavrum sen bence seninde tabirinle postalanmadan bi silkelen kendine gel sonu olmayan potansiyel yorgun olan bu adamı hayatından çıkar gitsin.. fazla bişi yaşamıştırsınız nasılsa çünkü iletişim yok görüşme desen 10 günde 1 olduğu için Bnce daha fazla kapılmadan boşwer diyorum ve Bende bunlara gelemem sevdiğim adamı yanımda isterim yanımda değilse mesaj attığımda cevap almak isterim görüşemiyorsak teknoloji gelişti hiç değilse akşamları uyumadan önce msn üzerinden webcam açıp görüp konuşup öyle uyumak isterim de ve bence sonu olmayan bu ilişkiye son ver...

Şunu Bana Göndersene Bi adam edim ben şunuuu manyakmıdır piskopatmıdır nedir yaa... hangi erkek bu mantıkla yürütür ilişkiyi yaa?? yok efendim seni tavladım ilgim azaldı yok efendim sevgiliyiz taşlar yerine oturduu hadi len ordan gerizekalı derdim aynen bunu derdim ve inan bana bunları duyduktan sonra hiiiiiiiç düşünmeden o salağı kendi haline bırakırdım..

kafeye gidip otururuz yha da yürürz konuşa konuşa..

bu anlttklarm dışında görüşnce herşy mükemml diyeblrm benmle konuşr sever, beni çok beğendiğini söler hep bugn çok başka güzelsn der birden makineyi çıkarr fotomu çeker ama az sonra bianda hadi eve gidelm der anlamadm ne yapmaya çalştığını hani bunlar olmasa dicem ki beni istemio

beni bırakma niyeti yok bunu biliorm ayrılırsan üzülrm falan dedi benle mutlu olduğunu söledi ben mutsuzm deyince..biz bu sornları görüşe görüşe halledicez dedi.bi de ben çok yorldm ona defalarca sinrlendm msj attm artk arayp sormuo die.artık sinrli msjlarına cvp vermicem dedi söylendğmle kaldm.sanki normalde çok msj atıo da...

ISTEDIGIM CEVP ALDIMM

canım adam bı keere senı bı guzel havaya sokuyo ask mesk su bu nıyet eve atmak gerısını yazayımmıı eve atsın senıde lıstesıne eklesın sonra bıdaha arıyomu senıı kızım foto motoda sakat ıs eve gıttın ha senı kameraya aldıı nette bı suru bıole fılm var adam barız senıı eglencek kız ( ne dedıgımı analdın) goruyoo

eger onu ıstıyosan hıc bısey soylemeden ortalıktan yok ol mutlaka pesıne dusecek henuz ıpler elındeyken bunu yapalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…