fatoya katılıyorummmm .. hem foto hem ev maşallah yani taktikte güzel hee önce güzelsin falan diyor ilgi alaka sonra foto çekip sonrada eve gidelim diyorr.. yanındayken iyi sonrasındaysa mesaj sevmiyorum fazla görüşmeyelim falan.. yahu acaba senin haricindede başka hatunlarlamı görüşüyorda mesajlara bakmıyor ve 10 günde 1 görüşüyor?? ilginç ve düşünülmesi gereken bir konu bu nokta tam odak noktası bence...
foto ve eve gidelim olayı bende şunu uyandırdı " adam hem psikopat hem pisikomanyak hemde sanırısam biraz behlüllük ve coşkunluk söz konusu"
Sende safım bunun seni sevdiğine inanıyorsun öylemii? Çıkar o pembe gözlükleri annem sen...
DİPNOT: Senin ve Bu behlül 4 coşkun kılıklı pisikomaynak bay foto şipşakın yaşlarınızı öğrenebilirmiyim??
ISTEDIGIM CEVP ALDIMM
canım adam bı keere senı bı guzel havaya sokuyo ask mesk su bu nıyet eve atmak gerısını yazayımmıı eve atsın senıde lıstesıne eklesın sonra bıdaha arıyomu senıı kızım foto motoda sakat ıs eve gıttın ha senı kameraya aldıı nette bı suru bıole fılm var adam barız senıı eglencek kız ( ne dedıgımı analdın) goruyoo
eger onu ıstıyosan hıc bısey soylemeden ortalıktan yok ol mutlaka pesıne dusecek henuz ıpler elındeyken bunu yapalsanaalsanasmile
fatoya katılıyorummmm .. hem foto hem ev maşallah yani taktikte güzel hee önce güzelsin falan diyor ilgi alaka sonra foto çekip sonrada eve gidelim diyorr.. yanındayken iyi sonrasındaysa mesaj sevmiyorum fazla görüşmeyelim falan.. yahu acaba senin haricindede başka hatunlarlamı görüşüyorda mesajlara bakmıyor ve 10 günde 1 görüşüyor?? ilginç ve düşünülmesi gereken bir konu bu nokta tam odak noktası bence...
foto ve eve gidelim olayı bende şunu uyandırdı " adam hem psikopat hem pisikomanyak hemde sanırısam biraz behlüllük ve coşkunluk söz konusu"
Sende safım bunun seni sevdiğine inanıyorsun öylemii? Çıkar o pembe gözlükleri annem sen...
DİPNOT: Senin ve Bu behlül 4 coşkun kılıklı pisikomaynak bay foto şipşakın yaşlarınızı öğrenebilirmiyim??
fato bazıları gerçekten sadece aklı belden aşağsına çalışıyor..istisnalar var tabi ama dedimya bazılarıda gerçekten sırf o şey için yaşıyorlar ve ızlar saf olarak görüyorlarr...
Hele bu foto şipşakçı acaip bir cins türünün son örneği sanırım :)
herkes yanlş anlamş eve gidelm derken beni postalamak istio hadi kalkalm dio birden.. azcık görüşüorz 10 günde bir ona rağmn hemen gitmek istio, eve atmkla alakası yok durumn öle bişi olsa zatn düşüneck bişi yok niyeti belli derim
yavrum sen çok ii niyetlisin yaa valla bak bence çıkar o pembişleri diyorum ve etraflıca düşün...
Adam mesajı vermiş işte zaten seninle sevgili olduk daha neyin savaşını vericemki dio onun için sevgili olana kadar tavlayana kadar sonrası elinde keklik gibi nereye isterse oraya çekiyoo...
Yada şöyle söylim elinde kumandsası var ve seni yönlendiriyor bu adam sende gayet güzel her kanala giriyorsun 10 günde 1 ... her buluşmada fotoda çekiyo nasılsa ooh sanırı albüm oluşturup koleksiyon yaratıyor sonrada müzaideye sunucak sanırım ...
Ben senin yerinde olsam ona şöle bi mesaj atardım " Bana Kumandanla Gelip Beni Yönetmeye Çalışma Pillerini Bitiririm Senin"...
arkdşlar çok farklı şeylere takldnz sorun fotomu çekmesi deil.öle iltftlar edip fotomu çekio 15 dk sonra kalkalım die beni postalıo hemen sıkılıo onu demk istedm ama siz farklı yerlere çektnz.sizin sevglnzde fotonz yok mu benm de onda var ne var bunda rahatszlığm bu değil ki konuyu nereye getrdinz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanwawww cıks olmusss suruncemeler ınsanı yorar guzel kızzz bı suru guzel yakısıklı delıkanlı var bı o yokk bak tum dunya bızım ıcın donuyoooo
arkdşlar çok farklı şeylere takldnz sorun fotomu çekmesi deil.öle iltftlar edip fotomu çekio 15 dk sonra kalkalım die beni postalıo hemen sıkılıo onu demk istedm ama siz farklı yerlere çektnz.sizin sevglnzde fotonz yok mu benm de onda var ne var bunda rahatszlığm bu değil ki konuyu nereye getrdinz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
Oyy oyyy içim şiştiii be evladımmm tamam seninki haklı seninki cici çocuk seninki çok güzel bi ilişki yaşatıyor ve bu sana yani size göre normal bir ilişki.. Bizimkiler biraz acaip türden nedenmi çünkü bizimkiler "mesajlarımıza cevap veriyor, msn'de akşamları konuşuruz, hafta sonlar görüşmek istiyorlar olmadı bazen hafta içi akşamlarıda yemeğe çıkalım diyorlar ( sanki evlerinde yiyemiyorlar) sonracığıma sanırım bizimkiler bizi sevmiyorlarki her buluşmamızda fotomuzu çekmiyorlar :gitme: halbuki bizimkiler bizi tavladı yani sevgiliyiz neden uğraşıyorlarki... uff seninki değil bizimki anormal bir ilişki...
Oldumu tatlım ?? taktın bi foto olayına yahuu sen diğer problemlere gelsene bi görüşememeye mesajlara cevap verememeye msn olayına gelsene ama yok sen sanırım sevgiline toz kondurmicaksın fakatgerçekler acıdır inan bana acı olucak ama salak yerine konulup kullanıldığını burdan hissettim sen hissedemiyorsan inan artık dicek bişiyim yok...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
Oyy oyyy içim şiştiii be evladımmm tamam seninki haklı seninki cici çocuk seninki çok güzel bi ilişki yaşatıyor ve bu sana yani size göre normal bir ilişki.. Bizimkiler biraz acaip türden nedenmi çünkü bizimkiler "mesajlarımıza cevap veriyor, msn'de akşamları konuşuruz, hafta sonlar görüşmek istiyorlar olmadı bazen hafta içi akşamlarıda yemeğe çıkalım diyorlar ( sanki evlerinde yiyemiyorlar) sonracığıma sanırım bizimkiler bizi sevmiyorlarki her buluşmamızda fotomuzu çekmiyorlar :gitme: halbuki bizimkiler bizi tavladı yani sevgiliyiz neden uğraşıyorlarki... uff seninki değil bizimki anormal bir ilişki...
Oldumu tatlım ?? taktın bi foto olayına yahuu sen diğer problemlere gelsene bi görüşememeye mesajlara cevap verememeye msn olayına gelsene ama yok sen sanırım sevgiline toz kondurmicaksın fakatgerçekler acıdır inan bana acı olucak ama salak yerine konulup kullanıldığını burdan hissettim sen hissedemiyorsan inan artık dicek bişiyim yok...
cadı !!! :)) tamam canım bizler cadıyız bizler kötüyüz ve bizlerin ilişkileri anormal. senin ilişkin gayet güzel seviyeli ve düzgün bir ilişki sakın bırakma bu çocuğu sakın elinden kaçırma olurmu :))
Neyse henüz 20 yaşında olduğun için tabiki bazı şeyleri görmezden gelebilirsin ama sadece dikkat et diyorum sana bir cadı olarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?