Sizce erkekler neyden anlar ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Merhaba hanımlar çok uzun olmadan anlatayım hemen. sevgilimle bir tartışma silsilesi içindeyiz düzeliyoruz derken yine kendimizi tartışma içinde bulduk. sevgilim sinirli ani parlayan biridir. Beni çok kırdı. Barışmak için adım attı bir kere ama nasıl desem maksat konu uzamasın barışılsın hatasını pek de anlamış değil. Erkekler hatalarını nasıl anlar ?? Mesela ben ona yazmıyorum ama eğlendiğim anları durum atıyorum bunları görmeli mi yoksa tamamen hiçbir şey görmemeli konuşmamalıyım yalnız mı kalmalı ?? Ne yapmam gerek aslında bana biraz fikir verir misiniz ??

sen eğlendiğin anları durum atınca vah vah vera bensiz nasılda eğleniyor mu diyor sizce
ya rica ediyorum bir ilişkide taraflar mantıklıysa ne kimsenin anlatmaya nede böyle durumları anlamaya ihtiyacı vardır
olursa olur olmaz ise herkes kendi işine bakar

sen eğlendiğin anları durum atınca vah vah vera bensiz nasılda eğleniyor mu diyor sizce
ya rica ediyorum bir ilişkide taraflar mantıklıysa ne kimsenin anlatmaya nede böyle durumları anlamaya ihtiyacı vardır
olursa olur olmaz ise herkes kendi işine bakar
Bu konuda bende sizin gibi düşünüyorum ama bi arkadaşım kafamı karıştırdı. Onu kıskandırmak istiyorsun gibi bence durumlarını gizle onu engelle dedi

Merhaba hanımlar çok uzun olmadan anlatayım hemen. sevgilimle bir tartışma silsilesi içindeyiz düzeliyoruz derken yine kendimizi tartışma içinde bulduk. sevgilim sinirli ani parlayan biridir. Beni çok kırdı. Barışmak için adım attı bir kere ama nasıl desem maksat konu uzamasın barışılsın hatasını pek de anlamış değil. Erkekler hatalarını nasıl anlar ?? Mesela ben ona yazmıyorum ama eğlendiğim anları durum atıyorum bunları görmeli mi yoksa tamamen hiçbir şey görmemeli konuşmamalıyım yalnız mı kalmalı ?? Ne yapmam gerek aslında bana biraz fikir verir misiniz ??
Kadınlar kelimelerle erkekler hareketlerle anlar. Sizin sorununuz tam olarak ne

Kadınlar kelimelerle erkekler hareketlerle anlar. Sizin sorununuz tam olarak ne
Bana haksızlık yaptığının tam olarak farkına varıp pişman olmasını istiyorum açıkçası bu şekilde barışma gerçekleşirse öfkesiyle tekrar yeni tartışmalar açılacak. Malesef öfkesine bazen çok kapılan biri

Hatasını anlamak istemeyen adam evliyken boşasanız bile maalesef anlamıyor . Tecrübeyle sabit. Sürekli tartışıyorsanız ilerde daha iyisini beklemeyin derim.

Belki de hatalı olan o değildir? Sorunu da anlatmamışsınız. Gereksiz trip atıyor da olabilirsiniz.
Hadi diyelim hatalı. Sensiz mutluyum havalarındaysanız o niye hatasını düşünsün? Ayrılmışsınız keyfinize bakıyor gibi gözüküyorsunuz.

Bana haksızlık yaptığının tam olarak farkına varıp pişman olmasını istiyorum açıkçası bu şekilde barışma gerçekleşirse öfkesiyle tekrar yeni tartışmalar açılacak. Malesef öfkesine bazen çok kapılan biri
Siz de öfkelendiğinde ortamı terkedin. Polemiğe girmeyin işe yaramaz. Yaptığı şeyin sonuçlarını anlaması lazım. Sakinleşince derdi neymiş bunu konuşun. Bu durumun sizi üzdüğünü söyleyin

inan bana konuşarak tane tane sakin sakin anlatarak asla anlatamzsın, yanı sen anlatırsın da karşı tarafa gitmez erkekler düz sen bin tane şey söylersin o keyfinin istediği bir tanesini alır bir yerde cok guzel bir laf duymustum.. diyordu ki: kadın uslupda yumusak ama duruşta sert olmalıdır. yani söylemek istediğini güzel naif ve kibarca bir kere ifade edip sonra onjn arkadında saglam durmayı dene. bir de fazla umursama o zaman daha kıymetli oluyorsun !!

Belki de hatalı olan o değildir? Sorunu da anlatmamışsınız. Gereksiz trip atıyor da olabilirsiniz.
Hadi diyelim hatalı. Sensiz mutluyum havalarındaysanız o niye hatasını düşünsün? Ayrılmışsınız keyfinize bakıyor gibi gözüküyorsunuz.
Evet bende bundan endişe ediyorum. Aslınsa eğlenmek dediğim bana iyi gelecek bazı gelişmeler oldı hep beklediğim onun için mutluyum ve yoğun bir dönemdeyim kalbim acı çekse de gülümseme gücüm var eskiden olsa içime kapanır ağlar dururdum

Attığın durumlarla istediğini elde edebilir misin , edemez misin adama bağlı canım. Ama öncedende Devamlı atmışsan , hayatına aynı devam ediyor üzülmüyor falan diyebilir. Ama eskiye göre daha çok atıyosan ne yapmak istediğini o da anlar :) Hiç atmazsanda kötü hayattan kopmuş ağlıyordur kesin der :)

Susmak her zaman işe yarar bir süre hikaye atmayın whatsappa girip çıkın ya da bazen hiç girmeyin nasıl kuduruyor. Eğer hikaye atarsan merak etmeme gerek yok gibisinden düşünür

senin sevgilin anlamaz.
sende ki ısrarı da anlamış değilim.
bu kadar aşık olmak sağlıklı düşünmeni engelliyor galiba.

Erkeklerin çoğu hatalarını anlamaz.
Karşısındaki kadına değer veren adam hatasını anlamasa da anlamış gibi yapıp aynı hatayı yapmamaya çalışır.
Değer vermeyen adam zaten umursamaz.
Ama sizin ilişkiniz baştan sona hata zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X