• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Eşim beni Aldatmış mı oluyor :(

Malesef çalıştıgım için takip edemiyorum işi dolayısı ile bayanlarla arası iyi bunu engelleyemıyorum zaten ne yapacagımı şaşırdım haliyle aramız bozuk benım tarafımdan , belkı yapmamıstır dıyorum hadı unutayım devam edelım zaten oncekılerı hazmedemıyorum bırde bu dusunceyle artık nasıl güvenicem hadı ayrılayım diyorum daha 1 yılımızı bıle doldurmamıs en kotusude sevıyorum :43:

canım sana karsı tavırları nasıl sevdıgını hıssedıyormusun cınsellık acısından senı bosluyormu bır bayan esını aldattıgında bellı olmazmıs sevgılısıyle beraber olup gelıp esıylede olurmus fakat erkekler farklıymıs onlar hemen bırlıktelık yasayamazmısas ask doktorun mehmet coskundenızden duymustum

sen bence kendine cevap ver acaba boyle bi durumu sen ona yapsaydın? ne hissederdin aldatmıs mı olurdun aldatmamıs mı?

canım sana karsı tavırları nasıl sevdıgını hıssedıyormusun cınsellık acısından senı bosluyormu bır bayan esını aldattıgında bellı olmazmıs sevgılısıyle beraber olup gelıp esıylede olurmus fakat erkekler farklıymıs onlar hemen bırlıktelık yasayamazmısas ask doktorun mehmet coskundenızden duymustum

bana karşı hep ilgilidir,düşüncelidir aslında ama bende zaten şaşırdıgım olay bu.Mesela ben kız erkek farketmez birine canım desem,herkes senın canın mı diye bana kızar ama yaşadığım olayı siz düşünün..

sen bence kendine cevap ver acaba boyle bi durumu sen ona yapsaydın? ne hissederdin aldatmıs mı olurdun aldatmamıs mı?

aynısı nı söyledim ona dedimki ben yapmış olsaydım sen napardın dıye haklısın bende kızardım ama bu kadar abartmazdım çünkü böyle birşey yok önemli olan benim söylediklerim dedi ve aynı seyı sen yapsan ben senın soyledıklerını cıddıye alırım dedı.

Pardon arkadasım ya ben yanlıs anlamısım yorumunu,eğer ben böyle bırsey yapsaydım Kİ yapmam bunu oda bılıyor aldatmamıs olurdum zaten önceki olaylar olmasa da böyle birşeyi yapmış olsa hadi bende yanlıs anlıyorum diyeceğim ama zaten sorun orda önceden bende yarattıgı güvensizlikler..

biz kadınların hayatlarında yaptıkları en büyük hata gerçekten emin olmadan sabırsız davranıp hemen tartışma çıkartmamız, ilgi duysa sanki söylemeye cesaret edebilir mi?

adamın biri yatakta bir kadın ile karısına yakalanmış, adam "bunu yanıma kim koydu?" demiş. (eşiniz için söylemiyorum sadece bi tabir)

yani gözümüz ile gördüğümüzü inkar ediyorlarken, bence ufacık bir iltifat için hemen üzerine gitmemeliydin. sabırlı olup devamında art niyeti olup olmadığını görmeliydin.

valla adamın nasıl olduğu ortada ama siz ona olan aşkınızdan dolayı görmek istemiyorsunuz

biz kadınların hayatlarında yaptıkları en büyük hata gerçekten emin olmadan sabırsız davranıp hemen tartışma çıkartmamız, ilgi duysa sanki söylemeye cesaret edebilir mi?

adamın biri yatakta bir kadın ile karısına yakalanmış, adam "bunu yanıma kim koydu?" demiş. (eşiniz için söylemiyorum sadece bi tabir)

yani gözümüz ile gördüğümüzü inkar ediyorlarken, bence ufacık bir iltifat için hemen üzerine gitmemeliydin. sabırlı olup devamında art niyeti olup olmadığını görmeliydin.

Aslında haklısınız ama sanırım bu olayı yasayıpta sabretmek susmak cok zor keşke yapabilseydım ama

bende nişanlım 2. bir hesap açmış ve oraya kız arkadaşlarını eklemişti benimle konuştuğu hesapta sadece erkek arkadaşları vardı. ben hemen cellallendim kızlarla konuşmak için face açmışsın deyip tartışma yarattım. sonra çok pişman oldum keşke bi süreliğine hareketlerini takip etseydim. belki gerçekten kız arkadaşlarıydı belki de sevgilisi vardı. görememiş oldum.

bana karşı hep ilgilidir,düşüncelidir aslında ama bende zaten şaşırdıgım olay bu.Mesela ben kız erkek farketmez birine canım desem,herkes senın canın mı diye bana kızar ama yaşadığım olayı siz düşünün..[/QUO Ozaman ona kendıne yapılmasını ıstemedıgın seyı bana yapma deyın oh ne ala kendısı gıtsın herkeze mavı boncuk dagıtsın siz gayet masumane canım dıye bırıne hıtap ettınız mı kızsın oh ne ala sızde o senın canın mı dıyın esınıze onun dılınden konusun ama erkekler cok bencıldır empatı kurmayı bıle becerememzler ben erkegım der cıkarlar ısın ıcınden

Son düzenleme:
eşiniz ayıp edıor gerçekten.. yaptıgı tabıkı normal değil resmen kıza kur yapıor..tepkinizi göstermelisinz.kaybetme korkusu olmalı bı erkekte..

İşte o korkuyu ona nasıl aşılayacağım bilmiyorum

ah bende bi bilsemm .. :) ama sizi iyi tanımasıyla alakalı sanırm.gözünüz karadgnda gerçekten kırıldgnzda hakemtdgnz bi durum oldugunda affetmıcegnızı bılmelı..hisstermelısınz..sonuçta ınsan bı yere kadar affeder dayanır hoşgörüde bi yere kadardır..fakat özgüvenı olmayan biçok kadın herşeye katlandgı için erkeklern genelınde ewlendk ortada çocuk bıle var bırakamaz benı bırakırsa napcak tek başına baş edemez gbi düşünceler taşıo ve istedgnı yapıo..güçlü bi kadın oldugunu bılsin hissetsin..ben böyle düşünuorum bu konuda fikirleri lanlar warsa lütfen paylaşssn

face konuşmalarına bakılırsa eşiniz bi arayış içine girmiş dikkatli olun eşiniz madem eski sevgilisini eve davt etme rahatlığını gösterebiliyor sizde eşinize bende bi erkek arkadaşımı eve yemeğe davet etmek istiyorum de bakalım o ne diycek herşey karşılıklı o yapabilitorsa sende yapabilirsin heralde!!!

ah bende bi bilsemm .. :) ama sizi iyi tanımasıyla alakalı sanırm.gözünüz karadgnda gerçekten kırıldgnzda hakemtdgnz bi durum oldugunda affetmıcegnızı bılmelı..hisstermelısınz..sonuçta ınsan bı yere kadar affeder dayanır hoşgörüde bi yere kadardır..fakat özgüvenı olmayan biçok kadın herşeye katlandgı için erkeklern genelınde ewlendk ortada çocuk bıle var bırakamaz benı bırakırsa napcak tek başına baş edemez gbi düşünceler taşıo ve istedgnı yapıo..güçlü bi kadın oldugunu bılsin hissetsin..ben böyle düşünuorum bu konuda fikirleri lanlar warsa lütfen paylaşssn

Dediğiniz gibi temelinde özgüven eksikliği olduğu kesin hani şöyle gerçekten elimde bir kanıt olsa ne bileyim aşkım falan demiş olsa gerçekten hiçbirşey beni durduramazdı ama ona göre herşeyin bir açıklaması var(önceki olaylarda) ve bunun içinde seni üzecek bırsey yapmadım o benım arkadasım sadece dıyor yanlıs anladıgımı söylüyor hatta istersen karsı karsıya getıreyım dedı istemedm tabi.Ama bu olay hala sıcakken tekrar konusayım dıyorum bu aksam mesela ya sana tekrar guvenmemı sagla yada bu böyle omur boyu gıtmez dıyeyım dıyorum sizce anlamsız mı olur yanı o ugrassın benı kazanmak ıcın istiyorum

Yaptıklarının hiçbirini elbette tasvip etmiyorum, ama daha önce yaptıklarından daha çirkin değil bu son vukuatı. "Bunları yaşadığımız halde benimle evlendi, demek ki aslında sorun değil onun için" diye düşünüyor olabilir.

Son düzenleme:
face konuşmalarına bakılırsa eşiniz bi arayış içine girmiş dikkatli olun eşiniz madem eski sevgilisini eve davt etme rahatlığını gösterebiliyor sizde eşinize bende bi erkek arkadaşımı eve yemeğe davet etmek istiyorum de bakalım o ne diycek herşey karşılıklı o yapabilitorsa sende yapabilirsin heralde!!!

Evet onun dusuncelerıne gore eskı sevgılısı artık sadece arkadası yanı GÖRÜŞEBİLİRLER bende eskı erkek arkadasım ıle gorusebılırmısım.Aradakı mesafe korundugu surece bır sorun yok dedı ama bu benım düşünce tarzıma ters

Evet onun dusuncelerıne gore eskı sevgılısı artık sadece arkadası yanı GÖRÜŞEBİLİRLER bende eskı erkek arkadasım ıle gorusebılırmısım.Aradakı mesafe korundugu surece bır sorun yok dedı ama bu benım düşünce tarzıma ters

evli bi insanın eski sevgilileriyle görüşülmesi eşinize göre normalse çok rahat bi insanmış eşiniz, ozaman bu yaptıklarıda normal

Back
X