sizce eşim düşüncesiz mi?

Bak tatlım sakın bu konularda mütevazi olma ..erkeklerinde canına minnet zaten sen almıyorum dedikçe oda ısrar etmez tabikide..
Ayrıca çalışmıyorsun diye kendini eşine yük olarak görme..ne münasebet :47:madem evlendiniz senin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda ..ben demiyorumki sana git pahalı şeyler al ama neye ihtiyacın varsa eşin onu sana almak zorunda ...
Ben çalışıyorum ama inan hiç marka takıntım yok kendime ne yakışırsa onu alırım ..sende öyle yap bütçeyi fazla zorlamadan eşine isteklerini söyle..rahata alıştırma ...:27:

eşinin 2. kez ayakkabı almadan eve gelmesine çok güldüm ksr bakmayın :)
ama hiç şaşırmadım.. çünkü çok tanıdık... erkekler bizim gibi ince düşünemiolar malesef.. haa ince düşünen de var ama bizde yok diyelim :) öncelikle sen eşinin böyle olduğunu kabul edeceksin, değiştirmeye çalışmıcaksın çünkü değişmez...
onun yapısı bu...
onu böyle kabullendikten sonra bundan sonrası için ne yapabilirim diye düşüneceksin..
beklentin fazla olmazsa, fazla da üzülmezsin zaten..

Eşiniz biraz tuhafıma gitti,bi insan hiç mi jest sürpriz yapmaz? merak ettim acaba evli olmadığınız zamanlar nasıldı evlendiniz de mi değişti? ben yerinizde olsam hiç acımam beğendiğim şeyde tuttururum illa bu olacak diye,bu kadar alttan almayın siz böyle yaptıkça onu düşündükçe o tam tersini yapıyorsa burda bi hata var demek ki.

canım, çok pasif kalmanı tavsiye etmem, çünkü erkekler güçlü kadınları sever, güçlü derken dırdırla kavgayla çeneyle aldırın değil kastım, ne istediğini bilen net kadınları severler... ama bir gerçek var ki, tamamen değişmesini beklemeyin eşinizden, çünkü bu bir bakıma karakterdir, kişilktir ve kolay kolay değşmez.. Sadece biraz ayak uydurabilr sizin de etkinizle...

esin düz bir adam ve sende istemesini bilmiyorsun
esinden ince süprizler bekleme
gelmez zaten
birsey istiyorsan aldir
fazlada düsünme iste maddi durum vs
telefoncudaki olay gercekten icler acisi
hatta saka gibi
esin özünde madem iyi bir insan
ondan fazla sey bekleme
idare et
istediginide aldir gözün kalmasin :) duruma göre tabi

benim kocamda böyle canım senelerce bende senin gibiydim borç çok olduğu için fazla masrafa sokmayayım idare edelim falan diye düşünüyordum ama şimdi öyle yapmıyorum istediğimi ısrarla aldırıyorum erkek milletine fazla fedekar olmayacaksın değmez:19: sende hiç çekinme neye ihtiyacın varsa aldır:31:

benim kocamda böyle canım senelerce bende senin gibiydim borç çok olduğu için fazla masrafa sokmayayım idare edelim falan diye düşünüyordum ama şimdi öyle yapmıyorum istediğimi ısrarla aldırıyorum erkek milletine fazla fedekar olmayacaksın değmez:19: sende hiç çekinme neye ihtiyacın varsa aldır:31:

sana katılıyorum arkadaşım aynen bende öyle oldum degmediğini anladıgım andan beri hiççç acımıyorum ısrar edip aldırıyorum yaşasın kötülükk :):72:

Son düzenleme:
Kızlar mrb sizlere bişeyler danışmak istiyorum.ama nasıl kendimi anlatacağımıda bilmiyorum.şöyle başlıyım eşim iyi biridir.herkes sever.bizde çok iyi anlaşırız.(ailevi meseleler hariç)o konulara girmicem.ya nasıl desem aslında eşim ilgilidir ama bazı tavırları bazen sinirlerimi bozuyo.derdinde bumu demeyin.dert değil ama sizinle paylaşmak istedim.
mesela onunla alışverişe gideriz.ona bişeyler almak için.o elleri cebinde bekler yada oturur ben ordan oraya koşarım ona bişeyler bulup beğenmesi için.ayakkabı alcak mesela o bitane denerken ben koca mağazayı dolaşır başka çeşitler bulur getiririm beğendiği olur arasında diye.aslında gerkmedikçe üstüne bişey alan çok bakımlı tiplerden değil.bazen ben zorlarım sana bişeyler alalım diye.neyse ben bunla dolaşırım fikir veririm falan ama o bana demzki bak bunuda sana alalım.yada bu sana çok yakışır.göz ucuyla bile bakmaz.bişey beğenirim beğendiğimi ona çook belli ederim.almak istiyosan al der.ama sanki çokda umurunda olmaz.
bende çok alışveriş yapan biri değilim.tabi her kadın gibi almak isterim ama eşime yük olmamak için almam.neyse bigun yine bi ayakkabı beğendim.eşim al istersen dedi.bende pahalıymış gerek yok dedim.yani çokda pahalı değildi ama belki ısrar eder diye oyle dedim.yani benm o ayakkabıyı almamı gerçekten istemesini görmek istedim.(bilmem anlatabildimmi)sonra tabiki ona bişeyler aldık ve çıktık.ertesi gün içimden dedimki belki bana süpriz yapar alır getirir dedim.ayakkabı benm için önemli değildi.beni düşündüğünü görmek istiyodum.akşam eve geldi tabi eli boş.ee tabi biraz kırıldım.bende dedimki aslında o ayakkabıyı alır gelirsin istedimya belki içine dert falan olmuştur sandım dedim.oda çok üzüldü.tahmin edemedim kusura bakma dedi.yarın alıcam söz dedi.bende dedimki hiç gerek yok.benm soylememle alma zaten dedim.bi anlamı olmuyo dedim.ısrar etti.bişey demedim.ertesi gun oldu.tabi ben alma dedim ama belki kırıldığım için beni dinlemez gönlüm olsun diye alır kesin dedim.aaaa bide eve geldi eli yine boşşşş.
yani kızlar inanın ayakkabı zerre kadar umrumda değil.beni düşünmesi hoşuma gidecekti sadece.biraz mutlu olacaktım.yine bişey oldu çok mutluydu.dediki sana tlfn alcam dedi.bende gerek yok.alo diyo benm telim.fazlasına gerek yok dedim.ama bi tlfn vardı.bazen dile getiriyodum.ama almak onu borca sokmak istemiyodum.neyse tuttu elimden beni telefoncuya soktu.o tlfnda indirimdeydi.abktım çok beğendim.ama hiç sesi çıkmıyo yanımda oyle duruyo.sonra baska tlfnlara baktı o.dediki sana benm tlfnu veriyim.ben kendime alıyım dedi.o telinin yeni almıstı.ama bayanın kullanabileyegi türden değil.beğenmiyorum.bende ozaman ne gerek var ben istemiyorum senin telini benm telim bana yeter dedim.sen bilirsin dedi ve mağazadan çıktık.yani okadar salak konumuna düştümki sanki ben ona demişim bana tel al diye.hem beni götürüyo hemde sen bilirsin deyip çıkarıyo mağazadan.
ya art niyet olmadığını biliyorum eşimde.ama neden boyle yapıyo bilmiyorum.hergün sigarasına 10 lira veriyo.ben bi kitap istiyorum.senede belki bi tane kitapçıya giriyoruz ama bugune kadar birtane kitap almadı bana.ucuzcuları sahafları dolaşıp ucuz bulursam alıyorum.bunuda sana aldım deyip bişey getirmiyo hiç.gönlümü yapmıyo.ama gitsem kendime bişey alsam habersiz ona göstersem hiç kızmaz çok beğenir çok görmez bana.ama siz benm ne demeye çalıştığımı anladığınızı biliyorum.çok uzun yazdım kızlar nolur kusura bakmayınn.ne yapmalıyım sizce soylemekle olmuyo çünki senelerdir soylüyorum ama değişmiyo.ama bende düşünülmek istiyorummm....
üüüff 2 saatdir okuorum eşinin sucu ne diye merak ediyorum .tatlım ama böle bi sebeperden dolayı da huysuzlanırmı insan ya elalem nelerle ugraşıyor .eee napalım bnim eşim benle hic alışverise gelmiyor geldıgındede hadı gidelim sıkıldım burdan fln deyip duruyor .dogum gunum fln olmasa bana bişe alıp getirmez yemek yiyecek dışında .bırakır çok şukur yeterince paramı karışmaz ne aldım nekadar aldım diye .git arkadasınla annenle ablanla kefin istedigini al der .hatta onun yerınede alışverışi ben yaparım iç çamaşırına kadar ben secerim zevkimi begenir seve seve giyer bütün üst başını ben alırım .bitek o degil eve geren herşeyı ben alırım .bitek mutfak alışverişini eşim yapar liste veririm akşam alır getirir .ee nevar bunda dert edecek .aramızda başka sorunlar olmasın .sizinde öle .böle şeyleri dert edersen olmaz . hatta benim eşim ne almısım ne koymuşum karışmaz .aaa bunu yenimi aldın fln diye .onun için önemli olan benim onun karsısına hep bakımlı şık cıkmamdır kerisini düşünmez .ben onu böle kabül etdim .bence sente fazla kafana taka:34::34:

........ayakkabı beğendim.eşim al istersen dedi.bende pahalıymış gerek yok dedim.yani çokda pahalı değildi ama belki ısrar eder diye oyle dedim.yani benm o ayakkabıyı almamı gerçekten istemesini görmek istedim.(bilmem anlatabildimmi)sonra tabiki ona bişeyler aldık ve çıktık.ertesi gün içimden dedimki belki bana süpriz yapar alır getirir dedim.ayakkabı benm için önemli değildi.beni düşündüğünü görmek istiyodum.akşam eve geldi tabi eli boş.ee tabi biraz kırıldım.bende dedimki aslında o ayakkabıyı alır gelirsin istedimya belki içine dert falan olmuştur sandım dedim.oda çok üzüldü.tahmin edemedim kusura bakma dedi.yarın alıcam söz dedi.bende dedimki hiç gerek yok.benm soylememle alma zaten dedim.bi anlamı olmuyo dedim.ısrar etti.bişey demedim.ertesi gun oldu.tabi ben alma dedim ama belki kırıldığım için beni dinlemez gönlüm olsun diye alır kesin dedim.aaaa bide eve geldi eli yine boşşşş.........

Böyle olmaz ki....

Adam ayakkabıyı al diyor,sen pahalı deyip almıyorsun.Sonra akşam alıp gelmesini bekliyorsun.
Almayınca sitem ediyorsun.Adam yarın alayım diyor,sen artık anlamı yok diyorsun.
Ve ertesi gün yine ve hala beklentiye giriyorsun.

Bu kadar beklenti de fazla olmuş artık.Beklentinin beklentisi gibi :)

Ne istediğini bilmek,güzel bir özelliktir.
Mesela,ilk akşam yarın alayım dediği zaman,gerçekten alır mısın,harikasın,çok düşüncelisin deseydin farklı olurdu.
Ertesi gün,koltukları kabara kabara alıp getirirdi.
Aslında bana kalsa ilk günden pahalı mahalı deyip naz yapmazdım :)

yemiynin malini yerler.
en guzel ornek teyzem
o kadin oyle bi kistiki bugazindan kil kiyafetinden.
kocam darda kalmasin diye.
yatlar katlar vardi enistemin gozunde.

Sonrami? teyzem vefat etti ve enistemin 2 inci esi simdi o yatlar katlarda sfa suruyor,belcikaya gezmeye gidiyor

Son düzenleme:
erkekler ne yazkki ne dediğimizle ilgileniyorlar. acaba istiyor mudur diye düşünmezler. sürpriz yapan erkek de eminim nadirdir :) o yüzden takılmayın bence bunlara. sadece bir şeyi istiyorsanız evet diyin. böylelikle daha mutlu olursunuz :)

canım eşin düşüncesiz değil sadece senin söyledğini direk anlıyor erkekler biz kadar ayrıntılı düşünmüyor biz gerek yok diyorsak onlara göre gerçekten gerek yoktur:) ama bize göre gerek vardır:D istediğin bir şey varsa aslında istiyorum ama bütçemizi ayarlayabilir miyiz dersen eşin eminimki bütçesini ayarlayıp alır ama siz gerek yok diyorsanız eşinde gerek yok aa demek ki alınmayacak diyor:D

Ben nişanlıyım nişanlım senin paran benim param yapmaz bana birşeyler almaya kalkar ben gerek yok canım benim var ihtiyacım yok zaten paraya ihtiyacımız var cebinde dursun derdim . ama ben bir şey aldırmadığımdada o para durmuyor ki isteyenn çok annesi, ablası, yeğenleri, borç isteyip geri vermeyen arkadaşlar vs. geçenlerde bir ayakkabı gördüm cok beğendim bakalım dedim gittik ayakkabıya baktı dedi ki o ayakkabının bir özelliği yok! çıktık mağazadan bozuldum ama belli etmedim.

Belkide küçük bir kız çocuğu gibi hayır ben o ayakkabıyı beğendim ve istiyorum demek gerekiyordu.. ama öyle yapıpta aldırsaydım ben mutlu olmazdım benim zorumla alınmış gibi hissederdim.. ah ah nolurdu şu erkekler birazcık kadın ruhundan davranışlarından anlasaydııı

Ama sizde bir istiyorum bir istemiyorum demişsiniz :)

Eşinizde içinden ne kadar kararsız, ne istediğini bilmiyor diye düşünmüştür :)

Sizin eşinizin karakterindeki erkek sayısı çok fazla.
Böyle erkeklere direkt ne istediğini söyleyeceksin.

Yoksa öyle imayla anlayacak tipler degillerdir :)

Back
X