sizce eşimin gözünde zerre kadar kıymetim var mı

Cok kötü bi durum canım kimsen olmaması arkanda yanlız kalmana neden olmus bence esinin seninle pek bi alakasıda kalmamıs en kötü günlerinde dalga gecer gibi davranmıs kusurabakma ama insan diyemiycem ona hatta birsürü sey söylerdimde suan hala senin esin neyazık ki hiç korkma sıkma canını senin ona ihtiyacın yok bence biyerede gidemiyosun sende onu umursama ozaman yabancı misali sanada kızdım aslında cünkü ne yasarsa yasasın insan evladından vazgecmemeli esin için bile olsa evladının canı herseyden daha önemli olmalı o adam yüzünden cocuguna masum bi yavruyu nasıl gözden cıkarırsın intaharı bidaha düsünme bile benim aklım almıyo cünkü bunu bende anneyim annelik bence Allahın bize verdigi em güzel mucize evladımdan degerli olamaz hiç bisey kendi canım bile

Cok kötü bi durum canım kimsen olmaması arkanda yanlız kalmana neden olmus bence esinin seninle pek bi alakasıda kalmamıs en kötü günlerinde dalga gecer gibi davranmıs kusurabakma ama insan diyemiycem ona hatta birsürü sey söylerdimde suan hala senin esin neyazık ki hiç korkma sıkma canını senin ona ihtiyacın yok bence biyerede gidemiyosun sende onu umursama ozaman yabancı misali sanada kızdım aslında cünkü ne yasarsa yasasın insan evladından vazgecmemeli esin için bile olsa evladının canı herseyden daha önemli olmalı o adam yüzünden cocuguna masum bi yavruyu nasıl gözden cıkarırsın intaharı bidaha düsünme bile benim aklım almıyo cünkü bunu bende anneyim annelik bence Allahın bize verdigi em güzel mucize evladımdan degerli olamaz hiç bisey kendi canım bile

haklısın ama onda bi heyecAn istek görmeyince babamın evinden getirmişim gibi hissettim. hem o intihar anında gerçekten çocuk hiç aklıma gelmedi kendımden geçmışım ağlamaktan...yoksa ona kıymak aklımdan bile geçmedi. annelik çok başka gerçekten ama o kadar huzursuum kı minicik yavruma bile sinirleniyorum artık aslında kızdıgım babası ama yavrum ne bilsin işte :(

bir kaç kere ayrılalım bitsin dedim biliyor ailemin arkamda olduğunu.. benım çekincem kendı gururum aslında millet ne der galiba.gururuma yediremiorum yürümeyen evliliğimi..ama o ayrılığı kabul etmiyor.

sen ne durumdasın peki ::KK43: ben tükendım artık
benim çocuklarım beni ayakta tutuo ve uykular haram bitmiş haldeym agladıgımızı onlar görmüosada allah görüoo benim çarem yok ikinci evliligm zaten benim için neler yaptı intihar bile edecekti ama şimdi 360 derece döndü ve ailesi aramızı açtı burnum kanıo benimde sinir krizi geçirip baygınlık geçiriorum olan bana oluo o ben aglarken tv izleyip güler ben daha beter çatlarım

baskası yok. onun ıçın kımse yok kı.sebep bn sevgılılıkte kaprıslıymışım o cekmış sımdı ben cekecekmışım bu sebep olabılecek mahıyette mı bılemıyorum
Bana da sebep olacakmis gibi gelmiyor. Bu kadar kinci olmasi sacma. Belki birileri aklina giriyodur boyle davran falan diye. Erkekler malum herkesin aklina uyarlar. Saf akillilar.

merhaba arkadaşlar.. ben yaklasık ıkı yıldr evlıyım.severek oldu bes yıl bekledık çok sıkıntı çektık maddı manevı.. ve o donemlerde esım bnı tesellı amaclı bu sıkıntıların bıtecegını bu hkadar sıkınt
Yasadiklarinin bi kismini kendi yasadiklarima benzettim ama benimkiler hafif kaldi seninkilerin yaninda ben anlamadm bizmi erkeklerdn cok sey bekliyrz yoksa onlar mi bizden cok sey istiyolar aranizda bunu cozun biri varsa soylesin allah askina

gitmek iyi gelir belki bana ama annem anlar hemen halımden. soylemek istemiyorum. çünkü soylediğim gün herşeyin bittiği gündür. babam beni bu insana bırakmaz daha hele birde nitihar olayını duysalar asla bırakmazlar. ama ben sabretmeye çalışıyorum tmm hadi olmadı bitsin diyemiyorum bir anda.zamanla bitecek gibi görünüyor zaten. herşey tükenirse belki ilerde oğlumu ayırdıgım için bir yuva sıcaklıgından vicdan azabı cekmem.
bazen insan boğulabiliyor hava değişimi sağlıklı düşünmeniz için iyi olur..aynı yerde sürekli aynı şelkilde sağlıklı düşünemeyebilirsiniz..

o 5yillil surecte nasildi

melek gibiydi aslnda ben mi öyle gördüm diyorum ama bizi bilen herkes hatta annem bile o seni çok seviyor derdi. evlendik herşey bitti. bana ilgi gösterse şımarırım sanıyor bi işin ucundan tut desem lıght lık addediyor doğum yaptığımda hediye istemiştim kolye bebeklı anneli. almadı. takmadım pek yavrum yetti ama geçenlerde bi arkadasta görünce ister istemez heveslendım soyledim onada çok güzeldi fialn diye. öyle bişey mi var ki deyip geçiştirdi. yani ben gerçekten fazlayım ya. rabbim canımı alsın da kurtulayım ne diyim başka tükendim sürekli ağlıyorum artık dayanamıyorum. he hiç mi iyi gününz yok diyeceksınız var tabi ama o günlerde bile suratında sever bir ifade göremiyorum. bende ona baktıkca bnim canımı önemsemeyen biriyleyim hala diye geçiriyorum kalbımden ne biliyim çok zor... aserdiğim günler geliyor evladımın yüzüne baktıkça değişik bişey yaa canınız bisey çekiyo ve alınmıyo para olmasa nerse dersiniz. evladınız dunyaya geliyor ve her o tatlı yuzune bakışınızda karnınızdaki günler geliyor aklınıza ..

benim çocuklarım beni ayakta tutuo ve uykular haram bitmiş haldeym agladıgımızı onlar görmüosada allah görüoo benim çarem yok ikinci evliligm zaten benim için neler yaptı intihar bile edecekti ama şimdi 360 derece döndü ve ailesi aramızı açtı burnum kanıo benimde sinir krizi geçirip baygınlık geçiriorum olan bana oluo o ben aglarken tv izleyip güler ben daha beter çatlarım

ben intihar ettimde ne oldu ki çok seviyordu güya bi kere olsun düşünüp ben ne yapıyorum yademedi. ben canımı yavrumu riske attıgımla kaldım. allah seninde yardımcın olsun ne diyim. allahtan aileden uzagız karışmıyorlar.zaten onlar da bi atakta bulunsa huzursuzluk için heralde ipler kopar.. ilk evliliğin neden bitti:(

ilk evliligimde kendi ve aile sahtekardı sorumluluk bilmiolardı ondada çok param gitti arabam gitti

Canım acilen bir psikologtan yardım al.. İçini dök.. Kafanı sakinleştir. Mümkünse bu süre zarfında ailene git..Allah yardımcın olsun.

Hamileyken ilaç içip intihar edip dikkat çekmeye çalışan bir kadını biz degil ancak Bakırköy tedavi edebilir.

Hamileyken ilaç içip intihar edip dikkat çekmeye çalışan bir kadını biz degil ancak Bakırköy tedavi edebilir.
hava değişimi için git aileninyanına dedim arkadaşa ..sağlıklı düşünebilmek adına..adam başkasıylada evlense aynı olacaktı bence adamın kişiliği bu..

Seni o kadar cok anliyorum ki.tabi benim hayatimda seninkinden arti olarak siddet ihanet eskiden eve gelmemeler falan da var.ben hasta olurum.ama ciddi hasta.esimin muhakkak o gun toplantim var cikar.ya da kahveye gider.zamanla o kadar soguyosun ki esinden.sonra o nasil hastayken ilgisizse sen de ona aynisini yapmaya basliyorsun.esinle konus.anladi anladi.valla sonra bu psikoloji ile cidden hayata tuutunamiyorsun.eee babasiz kalmasin cocugum derken seninde cocugunun da psikolojisi bozuluyor zaten.cok zor.ben de okadar artik herseyden biktim ki.hic tanimadigim bir yere kacmak istiyorum artik.
Adam olacaksa olsunlar olmayacaklarsa defolup gitsinler.cunku onlarin umurlarinda degil dunya.kafayi yiyen biz kadinlar oluyoruz.
bence hemen kendine bir is bil.bu insana guven veriyor cunku.bir de daha sonra kicimiza tekme atildigi zaman madur olmayalim.

işkembeden konuşmak kolaydır. bütün bu sorunlar size dikkat çekme gibi geliyorsa duygu dünyanız ne alemde yada var mı bilemicem. umarım siz yaşamazsınız bunları bende intihar edenleri kınardım.

hava değişimi için git aileninyanına dedim arkadaşa ..sağlıklı düşünebilmek adına..adam başkasıylada evlense aynı olacaktı bence adamın kişiliği bu..
Yok abla ya hangi hava degisimi, tedavi olması lazım. Adamın kumaşı ortada.

Çok üzüldüm canm:(( cidden çok zor bir durumdssın biraz uzaklaş ailenin yanına git.. Ama bu adamlada bir ömür nasıl olur bilemedim

konuşuyorum ama dinlemiyor ki uzatma saçmalama ne alakası var klasık lafları. bana vakıt ayır diyorum he napıyım soyle akşama kadar başını mı beklıcem diyor. kpss ye gireceğğim hazrlanıyorum. yemek yapamadım o gün de yemege gittik. eve geldık sen nıye yemek yapmıyosun diyee kızdı birsürü zorla götürmedi ama niye böyle yaptı anlamadım kızdım bnde ne dedi biliyo musunuz yedirdik içirdik işte daha ne istiyosun.. o kadar zoruma gitti ki. bu insandan daha ne istiyim yediğim lokma bile zor gidiyor boğazımdan kaç gündür..
Bu adam bunlari bile soyluyorsa bundan adam olmaz arkadasim
Ailesi de mi boyle
Cok uzuldum Allah kadini erkege emanet etmis boyle lokmayi sayacaksa bilmiyorum da bence bebekle bosanmak zor diye dusunme gir ailenin yaninda calis o da catir catir odesin nafakayi , mesajlari silme onun sana attigi, bilmiyorum da Allah islah etsin bu adami

Tek beklediğiniz ilgi onu da eşiniz göstermiyor bu da sizi sürekli yalnızlığa itiyor.Konuşun diyeceğim ama o kadar senedir birliktesiniz eminim eşiniz davranışlarının farkındadır.Bazı erkekler sevgisini öyle"Canım,cicim" diyerek ya da bunu davranışlarıyla göstererek belli etmez.Sorarsınız "seviyor musun" "Seviyorum" der ama şöyle de bir şey var intihar etmişsiniz ama eşinizin dvranışları yine değişmemiş,tuhaf yaniii o_O Size hiçbir şey söylemiyor mu bu konu hakkında?

Back
X