sizce eşimin problemi ne?

Anladım hiç rastlamamıştım. O zaman kadınlara ilgi duymayan erkekler kadınlarla hiç evlenmese keşke aile baskisidir belki.
Zaten adam herseyi anlatmıştı. Bekarken boyle bir dedikodu cikmis,onlarda insanlarin agzi kapansin diye evlenmeye karar vermiş.. 9 ay sonunda bu olay patlak verince bosandilar iste..

Yani esinizin kadinlara ilgisi olmayabilir. Cunku burda cok sahit olduk. Biride benim en yakin arkadasimdi. Yani kocası surekli sacma sapan bahanelerle birlikte olmuyordu sonra ogrendik ki gay. Bakire olarak bosandi dusunun. Ve 8 9 ay evli kaldi
Benim de bir tanıdığımın başına geldi. Ben normalde bu tarz kişiler hiçbir şekilde bir bayanla ilişki yaşayamazlar diye biliyordum. Sonra öğrendim 2'ye ayrıldıklarını. Kendisi de boşandı zaten. Umarım konu sahibinde böyle bir durum yoktur. Adam sadece stresli bir dönemden geçiyordur.

Hormonlarında mı problem var nedir? Sizi kızkardeşi gibi görmüş sanki. Sevgi, şefkat ok ama seks yok.
heh ağzın bal yesin yüz kere bunu da dile getirdim en yakın arkadaş gibiyiz, her akşam işten gelince öpmese kız kardeşi olacağım nerdeyse.. bunu diyince de öyle kızıyor ki ne alakası var nerden çıktı bu.. gibilerinden

Saçma gelebilir ama sadece bir öneri olarak sunmak istiyorum. Eşiniz TV izlerken, boş dururken sürekli kuruyemiş kaseleri koyun önüne özellikle fındık bulunsun lakin karışık olsun yine de. O yerken kendinize de bir kase köyün ama siz o kadar yemeyin. Bunu da bir ikram olarak sunun. Herhangi bir şey söylemeden. Kuruyemiş çok fazla enerji verdiği için isteğini arttırır diye düşünüyorum. Ama durum ne olur bilmem. Siz böyle 1 hafta çayın yanına kuruyemis koyup bir verin bakalım durumda bir değişiklik olacak mı?
deneyeceğim canım sağolasın..

Arkadaşımın eşi de böyle...hiçbişeysi yok ama yapmasa aylarca istemiyormuş...ne dese ne yapsa düzelmedi oyle devam ediyorlar

aslında bi ara ağzından “seksten pek hoşlanmıyorum” gibi birşeyler kaçırdı.. ben şaşırıp üsteleyince, “yani seninle olunca güzel ama muhabbeti vs, beni sarmıyo” gibi çevirdi. Peki aseksüel olsa, ilişki sırasında bu kadar istekli olur mu? yani başladığı takdirde kesinlikle değişiveriyor, istekli heyecanlı tamamen şehvetle oluyor. Ama başlamak kesinlikle azap..
Cinsel işlev bozuklukları konusunda uzman değilim bununla birlikte pek çok işlev bozukluğunda olduğu gibi aseksüellik durumunda da geniş bir davranış yelpazesi sözkonusu.

Aseksüellik,genel anlamıyla;
herhangi birine yönelik cinsel çekim eksikliği veya cinsel etkinlikteki ilgi düşüklüğü veya yokluğu olarak tanımlanır.
Bazı aseksüeller cinsel istek ve yönelim duyar ama ilişkiye girmezler.
Bazıları ilişkiye başlamakta isteksiz olur başlayınca sürdürür.
Uzaktan teşhis koymak elbette mümkün değil ama eşinizde bir cinsel işlev bozukluğu olduğu kuvvetle muhtemel.

Sorunun ne olduğunu anlamak için önce bir üroloji uzmanına,ardından da cinsel işlev bozukluklarında tecrübeli bir aile terapistine başvurmanız uygun olur.

bende durum tam tersi galiba. Ben hiç istemiyorum. eşim tam tersi. ne iş yapıyor bilmiyorum ama stresli bir işi varsa hak verebilirsiniz. Beyin dolu iken olmuyo bu işler. bi tatile filan çıkın. bi de o zaman deneyin. bayanlarda bile durum böyle oluyor.

haklısınız fakat evlilik boyunca bu durum böyle sadece bi ay değil mevzu 10 aydır bu durumu yaşıyorum, keşke sadece 1 ay olsa elbet anlar bende çenemi kaparım fakat 10 aydır aynı bahaneler aynı şeyler, değişicem demeler tartışmalar.. sonuç hep aynı
Anladım haklısın tabi ama borçlar sıkıntılar evlilikle birlikte başladı diye düşündüğüm için normal karşıladım. Kimileri kafası dolu olunca sextende uzaklaşıyo. Benim eşimdede oluyo mesela kafası doluysa

merhaba arkadaşlar uzun bi süredir takipteyim bi çok konu da okudum bu sorunumla alakalı ama yeni üye olup danışmaya karar verdim.. Benim sıkıntım eşimle.. birbirimizi severek evlendik, cinsellik dışında gün içinde ilişkilerimiz mükemmel desem yeridir. Sever okşar öper güzel sözler söyler, beni bana özel hissettirir üzerime titrer.. Anlayacağınız herşey bi kadının isteyebileceği şekilde bana karşı. Fakat gel gelelim cinsellik konusunda sıkıntımız büyük 😔 10 aydır evliyim ondan önce de 2 sene birbirimizi tanıyorduk. İlk ilişkimiz sevgiliyken oldu ve ne acı ki bu onu ilk ve tek en heyecanlı hatırlayışım cinsellik konusunda. Evlendik ve ben istemesem adım atmaz, istesem her seferinde farklı bahaneleri var. Birazına hak veriyorum maddi anlamda büyük sıkıntılar atlattık hep bunları öne sürdü, kafam şiş stresliyim odaklanamam vs.. ereksiyon vs. sorunu yok bir kere başladığımızda (genellikle benim zorumla) herşey mükemmel oluyor, geç gelme erken gelme hiç bi sorun olmadan birlikte oluyoruz. Ama sıkıntı bir türlü başlayamamız yani bin yılda bir.. kaç kere kavga ettik ağladım gururumu yerlere sermekten bıkmadın, her seferinde senden hayır cevabını duyuyorum benim hislerimin önemi yok mu diye.. ağlamama kıyamaz gözyaşlarımı sildi kafamı okşadı fakat inadım inat yine ilk adımı atmadı sarıldı uyudu.. yani benden ne istiyor? daha 22 yaşındayım, 10 aylık evliyim isteklerim elbetteki fazla bu konuda ama inanın 1000’de birine bile razıyım şu durumda.. az önce yine dövüştük şuan tüm maddi sıkıntılarımızı halletmemize rağmen yine “kafam işle dolu bana biraz zaman versen olmaz mı?” cevabı aldım ki, yapmayalı bir ayı geçti.. neyin zamanı? ne kadar bi zaman? ve en önemlisi neden?
yargılamadan, kırmadan, gerçek anlamda fikirlerinizi paylaşırsanız okusam belki içime bir kaç damla su serpilir.. (bu arada yaşım itibariyle bakımlı, temiz, ve evde gerçek anlamda güzel giyinmeye özen gösteren biriyim, merak ederseniz diye..)
ne oluyor bu adamlara ya (bizim maşallahımız varmış) hep bu hormonlu besinlerden:kk77:

bu tip konular çok açılır oldu bu aralar ve iananılır gibi değil yaş itibariyle...eğer hayatında başka biri yoksa, acaba diyorum, bu gdo lu yiyecekler, erkekleridemi vurdu...
Evet benimde çok dikkatimi çekiyor.Erkeklerde genel bir problem var gibi.Özellikle 20-30 yaş arasındakilerde.30 yaş üzeri genelde sorunsuz 20 yaş altı da henüz evlenmediler buda bana yeni nesilin olumsuz etkilendiğini düşündürüyor.Cinsel karmaşaya sebep olan bir sürü hazır gıda tüketiliyor.Mantıklı geliyor bana.Yoksa 20 li yaşlarda evli bir erkeğin çok daha farklı bir profilde olması gerekir.

Erkek demek sex düşkünü demekti.Genç erkek daha da sex düşkünü demekti.Ne oluyo bu adamlara :63:

merhaba arkadaşlar uzun bi süredir takipteyim bi çok konu da okudum bu sorunumla alakalı ama yeni üye olup danışmaya karar verdim.. Benim sıkıntım eşimle.. birbirimizi severek evlendik, cinsellik dışında gün içinde ilişkilerimiz mükemmel desem yeridir. Sever okşar öper güzel sözler söyler, beni bana özel hissettirir üzerime titrer.. Anlayacağınız herşey bi kadının isteyebileceği şekilde bana karşı. Fakat gel gelelim cinsellik konusunda sıkıntımız büyük 😔 10 aydır evliyim ondan önce de 2 sene birbirimizi tanıyorduk. İlk ilişkimiz sevgiliyken oldu ve ne acı ki bu onu ilk ve tek en heyecanlı hatırlayışım cinsellik konusunda. Evlendik ve ben istemesem adım atmaz, istesem her seferinde farklı bahaneleri var. Birazına hak veriyorum maddi anlamda büyük sıkıntılar atlattık hep bunları öne sürdü, kafam şiş stresliyim odaklanamam vs.. ereksiyon vs. sorunu yok bir kere başladığımızda (genellikle benim zorumla) herşey mükemmel oluyor, geç gelme erken gelme hiç bi sorun olmadan birlikte oluyoruz. Ama sıkıntı bir türlü başlayamamız yani bin yılda bir.. kaç kere kavga ettik ağladım gururumu yerlere sermekten bıkmadın, her seferinde senden hayır cevabını duyuyorum benim hislerimin önemi yok mu diye.. ağlamama kıyamaz gözyaşlarımı sildi kafamı okşadı fakat inadım inat yine ilk adımı atmadı sarıldı uyudu.. yani benden ne istiyor? daha 22 yaşındayım, 10 aylık evliyim isteklerim elbetteki fazla bu konuda ama inanın 1000’de birine bile razıyım şu durumda.. az önce yine dövüştük şuan tüm maddi sıkıntılarımızı halletmemize rağmen yine “kafam işle dolu bana biraz zaman versen olmaz mı?” cevabı aldım ki, yapmayalı bir ayı geçti.. neyin zamanı? ne kadar bi zaman? ve en önemlisi neden?
yargılamadan, kırmadan, gerçek anlamda fikirlerinizi paylaşırsanız okusam belki içime bir kaç damla su serpilir.. (bu arada yaşım itibariyle bakımlı, temiz, ve evde gerçek anlamda güzel giyinmeye özen gösteren biriyim, merak ederseniz diye..)
Canım belki ya senı ıncıtmejten korkuodur yada o islerin puf noktalarını bılmıodur sana tavsıem gece sexsı gecelıgını gıy ve evde bı gezin bakalım koşa koşa gelır sıkıntı yapma sonra sen bıkarsın duş almaktan

Iyi de bu adam 1 ay hic mi kendini rahatlatmiyor? Bana cok mantiksiz geldi. Bir anatomi hocasi demisti ki erkekler en fazla 1 hafta dayanabilirmis. Hatta rahatlamazlarsa bas agrisi bile yapabilirmis bu durum. Kendi esime bakiyorum o da oyle yani. En fazla 1 hafta ara vermisizdir. O da ben musait olmadigim icin.
Bir erkegin iliski istememesi bana cok garip geliyor. Ya da biz gercekten kari koca libidosu tavan insanlariz. Bilemedim yani.

Arkadaşım, alıyorsun en titreşimlisinden keyiflisinden bir vibratör; canın ne zaman çekerse kullanıyorsun. İster salonda tv izleyen kocanın karşısına geç kendini tatmin et, ister yanına uzandığında çıkar vibratörünü kendini tatmin et. Keyiflene keyiflene işini bitir, "İyi geceler bitanesi" deyip vibratörüne küçük bi öpücük kondur ve kçını dön yat.

Back
X