Sizce eşimin tepkisi normal mi?

yakamoz_81

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
27
7
286
Öncelikle herkese günaydınlar.Hepimiz için mutlu bir gün olsun.Sizden yardım isteyeceğim ufak bir mesele var yardımcı olursanız sevinirim.
22 yaşında bir kız kardeşim var ve dört beş yıldır yakın bir arkadaşı var (erkek) ama sevgili değiller arkadaş grupları da ortak yazlık bir yerde annemlerle altlı üstlü oturuyoruz ve kardeşim onu babamdan izin alarak bir günlüğüne buraya davet etti.Ama eşim o gelince söylenmeye başladı.
Zaten genelde her şeyine karışıyor. Maalesef sigara içiyor içmesin niye içiyor kedi besliyor vay niye besliyor ben sevmiyorum diyor arada kalmaktan sıkıldım ne diyebilirim evleri ayrı başında babası var .Siz olsanız ne yapar ne düşünürdünüz?

Bana bu kadar düşkün değilsin hayırdır kardeşimle neden bu kadar ilgilisin ve erkek arkadaşı seni neden bu kadar geriyor de

Kocan kendini ne sanıyor.? Benim eniştemde ablamla bir olur bizim eve gelince benim yaşamıma düzenime karışırlardı.Ve ben yıllardır onlardan nefret ederim.Bu kötülüğü kardeşine yapma ve yapılmasınada müsade etme canım.Kardeşin doğal ortamında ve en temel ortamında rahatsız edilirse ileride psikolojisinde cidde yaralar açar.Sakın..

Ben de arada kaldım sürekli bana söyleniyor babası var diyorum.Acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedim ama genellikle herkes benim gibi değil düşünmüş.Peki bunu eşime nasıl izah etsem.

Evet sizinle aynı düşünüyorum ve bunu kardeşime hiç yansıtmadım ama eşim sürekli bana söyleniyor susuyorum olmuyor anlatıyorum olmuyor.Kız çocuğuymuş başına bir şey gelirmiş falan diye söyleniyor.

Ben de arada kaldım sürekli bana söyleniyor babası var diyorum.Acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedim ama genellikle herkes benim gibi değil düşünmüş.Peki bunu eşime nasıl izah etsem.

Sanane benim kardeşimden ve onun yaşantısından diyecek, gerekirse kavga çıkaracaksın. Ne münasebet ya!!

bu yaşına kadar o mu başındaymış kardeşinizin. Ya aklıma kötü kötü şeyler geliyor ama kalbimi karartmayayım neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…