Sizce eski eş neden böyle söylüyor?

Ftmoztrk0910

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2021
66
67
3
39
Nafakanın süresi doldu artırması gerekiyor.konu ordan açıldı.bunun iki tane evi var.ben boşanınca kiraya çıkmıştım arabam yok.iyi bir evde de oturmuyorum.çocuğum daha iyi evde oturabilirken malesef benim imkanım buna yetiyor.babasının evi de boş boş duruyor.haftada sadece 2 gün kalıyormuş.dedi ki bana evi temiz kullanacağını bilsem gel otur derim dedi ama ailem de tepki gösterir hem ben de haftada 2 kalıyorum evde dedi.ayrıca ben onun şehrine eş durumu tayiniyle gelmiştim.boşandıktan sonra dönmedim memlekete ama dönme ihtimalim de var.ben de dedim ki ya belki gerek kalmaz iyi bir eve çıkmaya memlekete dönerim dedim sen bilirsin senin hayatınndedi ama böyle merkezi bir yere tayinin zor çıkar vs dedi.açıkçası çocuktan dolayı tayin istememi istemiyor hani ondan ayrı kalmayayım diye ama açık açık da tayin isteme demiyor.sizce bu adamın dönme niyeti mi var?

Bu üyenin mı o konu? Kayınvalidesi de yokmuş ki bir gün olursa diye mi sormuş şimdiden.
aciklamadigi icin bilmiyoruz ama kendi eşi olamaz . bide erkek kardeşi var .muhtemelen kendi annesi ve kardesinin karısı için açtı ama bir türlü bir açıklık getirmedi 🤦‍♀️

Değişik bir insansınız. Aslında bir önerim var ama size verip ziyan etmek istemiyorum.
Nafakanın süresi doldu artırması gerekiyor.konu ordan açıldı.bunun iki tane evi var.ben boşanınca kiraya çıkmıştım arabam yok.iyi bir evde de oturmuyorum.çocuğum daha iyi evde oturabilirken malesef benim imkanım buna yetiyor.babasının evi de boş boş duruyor.haftada sadece 2 gün kalıyormuş.dedi ki bana evi temiz kullanacağını bilsem gel otur derim dedi ama ailem de tepki gösterir hem ben de haftada 2 kalıyorum evde dedi.ayrıca ben onun şehrine eş durumu tayiniyle gelmiştim.boşandıktan sonra dönmedim memlekete ama dönme ihtimalim de var.ben de dedim ki ya belki gerek kalmaz iyi bir eve çıkmaya memlekete dönerim dedim sen bilirsin senin hayatınndedi ama böyle merkezi bir yere tayinin zor çıkar vs dedi.açıkçası çocuktan dolayı tayin istememi istemiyor hani ondan ayrı kalmayayım diye ama açık açık da tayin isteme demiyor.sizce bu adamın dönme niyeti mi var?

KV sizde kalıyordu üstüne üstlük hamileydiniz vay be bir günde neler oluyor çocuğu doğurup boşanmislar bile
ben eski konularina baktim goremedim .
acaba kv ye oglu mu bakmali kizi mi konusunu oyuzden mi açtı yoksa kensi kardesinin karisi ve kendisi icin mi ? of sorular sorular

Hayır geri dönmeye niyeti yok. Niyeti olan ima etmez, açık açık söyler. Sen bilirsin demiş zaten. Senin hayatin demiş zaten. Tayin istiyorsanız onun çocuğundan uzak olması onun sorunu. Bu konuşmalardan da tayin olayını çok da umursamamis. Sen bilirsin demiş. Geri dönmek istersen buraya artık zor olur demiş. Dur gitme dememiş. Çocuktan uzak olurum da dememiş. Geri dönmek istediğini nereden çıkardınız onu anlamadım.

Son düzenleme:
Eski eşinizle iletişimi mümkün mertebe kesseniz mi acaba?
Her konunuz eski eşle alakalı. Yok evlenme dedi dönecek mi, yok eve taşın dedi, yok tayin isteme dedi.
Dönse ne olacak? Herşey düzelecek mi? Bu adam evli değil mi hem?

Hayır geri dönmeye niyeti yok. Niyeti olan ima etmez, açık açık söyler. Sen bilirsin demiş zaten. Senin hayatin demiş zaten. Tayin istiyorsanız onun çocuğundan uzak olması onun sorunu. Bu konuşmalardan da tayin olayını çok da umursamamak. Sen bilirsin demiş. Geri dönmek istersen buraya artık zor olur demiş. Dur gitme dememiş. Çocuktan uzak olurum da dememiş. Geri dönmek istediğini nereden çıkardınız onu anlamadım.
Çocuk başka şehirde babadan uzak büyüyecek.sorunlu olur mu psikolojik olarak? Benim aile tarafından çok akrabam yok bir oğlum bir ben olacağız?

Back
X