Hatırlamadın mı üyeyi? Eşinin 2. Karısı. Adam bunu tekrar evleniriz ye boşuyor şimdi 3. Evlilik yapmak için uğraşıyor. Şu mesajından tanıdım ben
Ay o üye bu üye mi

Ben de diyorum ne ilginç bir kişilik, ilk konusu sorulup duruyor ısrarla cevap vermiyor, kafa hep biryerden baska bir yere atlıyor ama bu üyeyse normaldir.
Nasıl yani? Tekrar evlenmek için bosanmak mi. Niye ki.
Yani 3.ne alaka.... 1. Ve 2. Eşi arasından iyi olanı mı seçip evlenecek, yoksa yeni biri de bulmuş olabilir.
Konu sahibinin konuları ve hayatı baya aksiyonlu heralde
Konu sahibine kocası biz seninle aşk evliligi yapmadik, mantik evliligi oldu guzel olmadı, o yuzden simdi bosanalım sonra hemen tekrar evlenelim dedi. Cunku bu defa ask ile evlenecegiz dedi.
Biz de kk kadınlari olarak ayaga kalktik ve aklini basina getirmeye calistik, oyle sacmalik mi olur, madem simdi seviyor tamam iste ne bosanmasi ne evlenmesi, adam seni basindan atmak icin yapıyor, sakın maddi olarak her istedigini almadan bosanma dedik. Bu kadar cabucak bosanmak istiyorsa kesin baska biri de var bak dedik.
Konu sahibi inanmadi bize, tepki gosterdi, kocam hakli soyledikleri icime siniyor dedi ve kocasindan bes kurus almadan anlasmali bosandi, tekrar evlenecegiz umidiyle.
Ve sonrasi bu iste, adam tereyagindan kil ceker gibi kurtuldu evlilikten ve tabiki konu sahibiyle tekrar evlenmedi, baska kadinla beraber oldu.
Oglu da eski karisi da umrunda degil, konu sahibi de boyle gelip gelip konular acip duruyor iste.

hey Allahim akıl fikir...