Sizce eski eş neden böyle söylüyor?

Yok evli değil
Eski eşinizle iletişimi mümkün mertebe kesseniz mi acaba?
Her konunuz eski eşle alakalı. Yok evlenme dedi dönecek mi, yok eve taşın dedi, yok tayin isteme dedi.
Dönse ne olacak? Herşey düzelecek mi? Bu adam evli değil mi hem?

Bosanmis biri olarak soyluyorum: ne kadar çabuk önünüze bakarsanız o kadar çabuk yolunuzu çizersiniz. Eskilerle güzel yeni bir hayat olmuyor, aksine sorunlar daha da katlanıyor. Ayni kişiyle aynı hatayı yapıp farklı bir sonuç beklemek mantıksız. Yeni tertemiz bir sayfa açın hayatınıza.

Nafakanın süresi doldu artırması gerekiyor.konu ordan açıldı.bunun iki tane evi var.ben boşanınca kiraya çıkmıştım arabam yok.iyi bir evde de oturmuyorum.çocuğum daha iyi evde oturabilirken malesef benim imkanım buna yetiyor.babasının evi de boş boş duruyor.haftada sadece 2 gün kalıyormuş.dedi ki bana evi temiz kullanacağını bilsem gel otur derim dedi ama ailem de tepki gösterir hem ben de haftada 2 kalıyorum evde dedi.ayrıca ben onun şehrine eş durumu tayiniyle gelmiştim.boşandıktan sonra dönmedim memlekete ama dönme ihtimalim de var.ben de dedim ki ya belki gerek kalmaz iyi bir eve çıkmaya memlekete dönerim dedim sen bilirsin senin hayatınndedi ama böyle merkezi bir yere tayinin zor çıkar vs dedi.açıkçası çocuktan dolayı tayin istememi istemiyor hani ondan ayrı kalmayayım diye ama açık açık da tayin isteme demiyor.sizce bu adamın dönme niyeti mi var?
Sanmam dönme niyeti olsa boşanmazdı hem mantık evliliği yaptı demişsiniz

Çocuk başka şehirde babadan uzak büyüyecek.sorunlu olur mu psikolojik olarak? Benim aile tarafından çok akrabam yok bir oğlum bir ben olacağız?
Biz de oğlumla farklı bir şehirdeyiz. Burada benim de kimsem yok ama çok huzurluyuz böyle. Oglumun babasından uzak olmasi bizim icin sorun olmadı. Babasi için sorun olduysa da bu onun problemi, bosanirken dusunmeliydi. Biz ondan 3 saat uzaktayız. Hakimin belirlediği günler gelip görüyor oğlunu, burada otelde kalıyor geldiğinde.

Biz de oğlumla farklı bir şehirdeyiz. Burada benim de kimsem yok ama çok huzurluyuz böyle. Oglumun babasından uzak olmasi bizim icin sorun olmadı. Babasi için sorun olduysa da bu onun problemi, bosanirken dusunmeliydi. Biz ondan 3 saat uzaktayız. Hakimin belirlediği günler gelip görüyor oğlunu, burada otelde kalıyor geldiğinde.
Sizin orda kimseniz yoktur belki ama çocuğun baba figürünü yaşayabileceği dede amca dayı vs vardır bizde kimse yok.bir oğlum bir ben.annemle kardeşim zaten uzaktalar.kendi dertlerindeler.çok doğeu söylediniz boşanırken düşünmeliydi değil mi? Siz olsaydınız yerimde tayin ister miydiniz? Ben kasaba tarzı yerleri istiyorum demiştim exe o da burda da var öyle yerler dedi.yani çocuğa uzak olurum bu tayin ister giderse diye düşünğyor ama benim içimdeki hırs öfke bitmedi.çok haksızlığa uğradım.ama ona göre öyle değil tabi.çoxuğumla başka şehirde hayat kurarsam ondan da ailesinden de bir nebze hıncımı almış olurum ama bu sefer de oğlumu babadan iyice uzaklaştırmış mı olurum diye düşünüyoeum.siz be dersiniz?

Ya o konu gelinleri içindi ki🤭
en son kardesiyle karisini çekiştiriyorken yakalandigi konuyu gormustum . annesi hasta hamile gelin mi bakiyordu ?
kv kim bakmali diye bir konuda dun acti cunku . hamile gelin mi baksin kizi mi diye

Sizin orda kimseniz yoktur belki ama çocuğun baba figürünü yaşayabileceği dede amca dayı vs vardır bizde kimse yok.bir oğlum bir ben.annemle kardeşim zaten uzaktalar.kendi dertlerindeler.çok doğeu söylediniz boşanırken düşünmeliydi değil mi? Siz olsaydınız yerimde tayin ister miydiniz? Ben kasaba tarzı yerleri istiyorum demiştim exe o da burda da var öyle yerler dedi.yani çocuğa uzak olurum bu tayin ister giderse diye düşünğyor ama benim içimdeki hırs öfke bitmedi.çok haksızlığa uğradım.ama ona göre öyle değil tabi.çoxuğumla başka şehirde hayat kurarsam ondan da ailesinden de bir nebze hıncımı almış olurum ama bu sefer de oğlumu babadan iyice uzaklaştırmış mı olurum diye düşünüyoeum.siz be dersiniz?
Benim olduğum şehirde dede anneanne kardes falan yok. Kimse yok. Dedesi babasıyla aynı şehirde. Ben o şehirde kadro bulamadığımdan farklı bir şehirdeyim. İyi ki farklı bir şehir. Cunku uzak olmak çok daha iyi.
Sizin hayatınıza ben yon veremem. Belli ki siz hala eski esin yeniden döneceğini düşünüyorsunuz. Erkekler bizim gibi değil. Bitirince tamamen bitiriyorlar dönmemek üzere. Bu tayin meselesini onunla konuşmanız da ne kadar doğru bilemedim çünkü artık eşiniz değil. Ha çocuğa baba figürü meselesine gelince, anne mutluysa çocuk da mutlu oluyor, o zaman baba figürüne gerek kalmıyor. Babasız büyüyen çocuklar da var mutlu mesut. Siz nerede mutlusunuz onu düşünün bence.

Son düzenleme:
Adam bosanmis hayatını yaşıyor ve siz hala hayatınızı ona endeksli yaşıyorsunuz. Nereye tayin olsam diye adama soruyorsunuz. Adam da sizi hep cepte görüyor. Bosanirken size mi sordu da siz hayatınızı ona soruyorsunuz. Bu hayat sizin hayatınız. Hayatınızın kalemini kime verirseniz kalemi elinde tutan ne yazarsa siz de onu oynarsınız figüran olarak. Hayatınızın kalemini elinize alın, kendi hayatınızı kendiniz yazın.

kaynanaya gelin mi bakmalı kızımı konusunu actiniz gittiniz .madem yazilanlara cevap vermeyeceksiniz neden konu açıyorsunuz ? önce onu bir aydınlatsanız🤦‍♀️
yemin ederim aynısını yazacaktım. klavyenize sağlık. önce bir önceki konunuza cevap verseydiniz keşke. ayıp bu yaptığınız. cevapları alıp çekip gidiyorsunuz.

Hatırlamadın mı üyeyi? Eşinin 2. Karısı. Adam bunu tekrar evleniriz ye boşuyor şimdi 3. Evlilik yapmak için uğraşıyor. Şu mesajından tanıdım ben

Hatirlamadim. Benin hatirladigim arkadasina sinirlenen ve bu sinir karsisinda arkadasina bir sey soylemeyip burada konu acip guzel bir uslupla arkadslik iliskilerini gordugum uye. Kayinvalideye kim bakmali konusu yine bu arkadasin minnos kalbini destekleyen bir konu.

Hatirlamadim. Benin hatirladigim arkadasina sinirlenen ve bu sinir karsisinda arkadasina bir sey soylemeyip burada konu acip guzel bir uslupla arkadslik iliskilerini gordugum uye. Kayinvalideye kim bakmali konusu yine bu arkadasin minnos kalbini destekleyen bir konu.
Bu üye sürekli konu açıyor. Kocam geri döner mi diye. Adamın umrunda değil kadın bir durak gibiymiş geçmiş gitmiş. Çocuğa nafaka bile vermiyor. Adamın durumu çok iyi mühendis mi ne. Kadın da öğretmen. KudrAlobar KudrAlobar da iyi bilir o üyeyi. Zaten Otrera Otrera da tanımış

Nafakanın süresi doldu artırması gerekiyor.konu ordan açıldı.bunun iki tane evi var.ben boşanınca kiraya çıkmıştım arabam yok.iyi bir evde de oturmuyorum.çocuğum daha iyi evde oturabilirken malesef benim imkanım buna yetiyor.babasının evi de boş boş duruyor.haftada sadece 2 gün kalıyormuş.dedi ki bana evi temiz kullanacağını bilsem gel otur derim dedi ama ailem de tepki gösterir hem ben de haftada 2 kalıyorum evde dedi.ayrıca ben onun şehrine eş durumu tayiniyle gelmiştim.boşandıktan sonra dönmedim memlekete ama dönme ihtimalim de var.ben de dedim ki ya belki gerek kalmaz iyi bir eve çıkmaya memlekete dönerim dedim sen bilirsin senin hayatınndedi ama böyle merkezi bir yere tayinin zor çıkar vs dedi.açıkçası çocuktan dolayı tayin istememi istemiyor hani ondan ayrı kalmayayım diye ama açık açık da tayin isteme demiyor.sizce bu adamın dönme niyeti mi var?

bu adam yalnız kalma evlen diyen adam değil mi?
kime dönme niyeti mi var diye soruyorsunuz allasen.

Back
X