sizce eski sözlüsüne dönmeli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rumik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
78
2
286
29
KONYA
xxxx adında bir kız sözlüsüyle trafik kazası gecirdi. sözlüsü geçici hafıza kaybı yasadı. xxxx kız bunalıma girdi ve sözlüsünün bu halini görmemek için ondan ayrıldı. aileler de duruma karsı cıkmadı. xxx kızı defalarca sözlüsü aradı düzeldigini söyledi fakat xxxx kız bir türlü kabul etmedi. xxxx kızı bir daha beni aradıgında bu konuları acma. artık sadece arkadasız dedi. şimdi xxxx kızı pişman. sözlüsüyle görüşmek istiyor... ama sözlüsüne bir daha bana bu konuyu acma demişti. şimdi xxxx kızı cok gururlu. sizce gururunu ayaklar altına alıp sözlüsüne içini acıklayıp yeniden denemeliler mi? yoksa xxxx kızının yaptıgı yüzsüzlük mü???

Hafıza kaybı yaşadığı için sözlüsünden ayrıldı öyle mi?
Pes. Böyle insanları anlayamıyorum, hastalıkta sağlıkta her an ne olursa olsun yanında olmak gerekemez mi? Veya aşk bunu gerektirmez mi?
Gerçekten seviyorsa eğer gurur falan hikaye,gitsin konuşsun anlatsın içinden geçenleri. Ama ben o erkeğin yerinde olsam "asla" kabul etmezdim. Net.

Son düzenleme:
xxxx kız "hastalıkta sağlıkta" kavramından bihaber olduğu için geri dönmesin. Onun yaşadığı gurur değil onu da söyleyiver sana zahmet.

Gerçekten sevıyorsa aramasın ... Uzak dursun o adamdan

Seven ınsan hastalıkta sağlıkta sevdığının yanında olur..

Bu xx kızımız gerçekten sevmıyormuş, erkek olsam asla kabul etmezdım

Hem adam bu kıza nasıl güvenır bundan sonra? Allah korusun tekrar hastalansa kız arkasına bakmadan kaçar gıder

xxxx kızına söyle.çocuğun gururuyla oynamasın yoluna baksın :4:
xxxx oğlunada söyle kız dönse bile yüzüne dahi bakmasın :ssz:

bende yüzsüzlük olur senin yapacagın ey xxx arkadasım dedim ama annesi de bir dene bakalım belki xxx oğlanında gönlü sendedir dedi. hı bide oğlanın kendisini aramasını beklio xxx kız :S

bende yüzsüzlük olur senin yapacagın ey xxx arkadasım dedim ama annesi de bir dene bakalım belki xxx oğlanında gönlü sendedir dedi. hı bide oğlanın kendisini aramasını beklio xxx kız :S

Hala erkeğin aramasını mı bekliyor yahu,dicek bir şey bulamadım pes.
Daha çok bekler bence,uzak dursun oğlandan.

Iyi gun arkadasiymis bu kiz. Sozluler, evlilik yolunda ilerliyorlar demek. Kimbilir evlilikte ne sorunlar cikacakti. Hersey gulluk gulistanlikllen ne ala, birsey oldu mu hadi eyvallah oyle mi? Adam sansliymis ki kizin yuzunu cok gecmeden gormus. Insallah kiz gider adama da, adamdan bir tekme yer gelir.

Dizi-film senaryosu gibi valla. Pes...

Kız yanlış yapmış ve güvenilir olmadığını kanıtlamış. Hastalığında onu terk eden bir kadına, seven hiç bir erkek güvenmez. Bu iş çoktan bitmiş..
Eğer kız ararsa, erkek reddedecektir. Eğer eski sözlüsü kızı affeder ilişkiye başlarlarsa kesin sonu ayrılık olacaktır. Eğer ayrılmaz evlenirlerse de kesin boşanırlar. Aşk, sevgi bir yere kadar.
Duygularına hakim olamayıp yeni bir ilişkiye başlasalar da farketmez. Aralarında ki güven ve saygı bitmiş ve yeniden asla şekillenmez. Yani sonuç hep hüsran...
Bu kız saygı duyulmayacak ve güvenilmeyecek biriymiş. Ne acı..

Son düzenleme:
(x+y)² = (x+y)(x+y)
= x(x+y) + y(x+y)
= x²+xy + xy+y²
= x²+2xy+y²

ben böyle çözdüm :)

Bir yös adayı olaraktan bu çözümü ilk kez görüyorum! :D uzun değilmi yahu direk özdeşlik formülünden ezberden çıkardı :) şaka bir yana bence kız boşuna uğraşmasın kendini onun yerine koysun, hastayken terkedilseydi affeder miydi??...

Son düzenleme:
Erkeğin gururlu olup yüzüne bile bakmaması lazım zira evlendiler bir şey olsa tekmeyi basar. O halini görmemek için tabi bunalıma girer yine.

xxxxxxxxxxxxx kızıı güle güle nekadar terbiyesizce bişey sevdiği adam dicem ama sevseydi bu durumda bırakmazdı heralde geçmiş olsun :ssz:

dönmeye çalışmasın çocuk kabul etmez

etsede bunun acısını çıkartır mutsuz olurlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X