Sizce estetie ihtiyacm var m?

yandan bu sekilde görünüyor olabilir ama direk karsıdan nasıl o burun kemiğinden sanki aşağı dogru gibi geldi bana ucu degil burun yapın o sekilde ucunda değil sanki problem

cnm yanii estetik olmanı gerektiricek bi burnun yok bence..sen benimkini gör bii seninki süper vala:)

bencede dudak yapınla uyumlu hiç esteriğe falan gerek yok canımm...

Kafana taktıysan,seni rahatsız ediyorsa ol,derim.Ama tamam ben kafama takmıyorum,bir daha rinoplasty olsam mı acaba diye düşünmeyeceğim ,diyorsan hiç bulaşma.

tesekkur ederim kizlar yorumlariniz icin...aslinda yorum yapan arkadasimizda dedigi gibi burun kemerim sarkik o yuzden burnum sarkik duruyor... bu resimlerden biri benim burnum digeri yakup avsarin tasarimi...acik konusmak gerekirse yakup avsarin tasaimini cok begenmedim ...tabi yine benim burnumdan iyi ama..cok cok kalkik geldi bana..

demothy burnumda nefes alma problemide var o yuzden kbb ci emre ilhanida dusunuyorum aslinda.....ben yakup avsarin tasarimini yolladim ama gelmedi heralde

bence bizlerin evet var yada yok dememiz önemli değil...önemli olan senin ne istediğin....:teselli:ne istiyorsan ona göre hareket et...

cnm yakup avşarınki çok emanet gibi duruyor..bak senin burnunda küçük deişiklik yaptım böyle oldu..bence böyle olunca dogal cnm..sen bilirsin yinedee

Bence yapilacak burun cok kalkik ve o yuzden dogal durmuyor.Biraz daha dogal yapmasini iste bence...

Fatih Sultan Mehmet burnu..asil bir burun bu kişiler asil görünümlü ve daima başarılı olan kişilerde çok görülür.bence burnun çirkin değil ve kötüde durmuyor.Sana göre çok büyük bir problem oluşturmuyorsa bir operasyona gerek yok

valla hayat_bu dedigine sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim..:dance: burnumu kirk yil dusunsem fatih sultan mehmetin burnuna benzetemezdim:)ama benziyo da sanki:)

bu arada NEM senin yaptigin tasarim yakup avsarinkinden daha iyi:) tesekkur ederim tasarimin icin..kaydirigubbakcemile5

Kadinlar kulubu kadinlari super akillidir.gercekten bende arkadasin burnu gibi burunlari seviyorum.Bir manken vardi yaa onun burnu gibi adini unuttum ama sevgilisi Yesim salkimla evlenmisti.

digeride çok kalkık olmus sanki ikisinin ortası bişi daha hoş durmazmı fisfisfis

merhaba....kızma bana arkadaşım ama mevlanın yarattığına kusur buluyorsun ama kulun yaptığına hayransın:1no2:seni yargılamıyorum yanlış anlama ama eğer sağlık olarak seni rahatsız etmiyorsa neden yaratılmışı değiştirmeye çalışıyorsun?bence burnun gayet güzel hiç bir sorun yok bence görünümünde.nacizane fikrim.kusura bakma.

arkadaslar, tabii ki Allahın yarattıgına kusur bulmak degil amma yasamayan cok fazla bilemez bunun psikolojisini ve psikolojik olarak rahatsızlık da bir saglık sorunu bence, eger gercekten cook kafana takıyorsan ve psikolojini etkiliyorsa bence olmalısın, sahsen ben de olmak istiyorummm

bende bisey yaptim, bi bak istersen :)
bence ikinci resim en dogal ve guzeli..
yani sadece ucunu kaldirt ve ustteki kemik duzelince goze daha duzgun gorunur..
tabikide boyle yapilan resimler hersey demek degildir..
ben cok yaptim boyle kendimi dogru degil aslinda, insanin kafasinda bisey yer ediniyo onu hayal ediyo.. nese :)

3uncude az havali durmuyor degil :) sadece ustunde biraz pruz olmus gormezden gelin artik :)

Son düzenleme:
ben 2. yi begendim..zaten cok degissin suratima abes kacan bi burun olsun istemiyorum en dogal....2.yi sectem...ama maniac sen bunu bilgisayardaki hangi programla yapiyosun ???cok guzel olmuslar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…