dedim maniac demem mi nefes problemim var ucu cok sarkik sevmiyom falan diye...yok daha onceden niye rahatsiz olmuyomusum yok boyle guzelmis...bu arada beni teselli edisine bak.. ay senin burnun cok guzel askim ayni gargamel gibi:)ben ne diyim simdi yani....
bende oyle dusundum aslinda gorusme bahanesi ile kandiracam sonrada estetikli bi sekilde karsisina cikicam..hem naci celikin yaptigi ameliyatlarada 1 haftada ne morluk ne sislik oluyor hem zaten benim cok islemli bi ameliyatta olmicak..o yuzden cok korkum yok ama..bakalim artik 23 nisan haftasi gidebilirim istanbula..benim isim belli olmaz:)
hmm.. ya ozaman sen onu sadece gorusmeye gotur, nasil olacagini girunce filan ozaman degisir dusuncesi..
benim annemle babmda diordu hayir filan. babam olmaz dedi annem isesenin burnun guzel ya yalaniyla gecirdi

(su herkese denilen yalan sanirim

)
babama resimler yapip gosterdim, cidii cidii sevmedigimi soyledim.. o sen bole guzelsin dedikce ben mutsuzlugumu dile getirdim.. tasarimlari gosterdikce oda evet dedi :) cunku hem mutlu olucagim icin hemde kendi daha guzel olacagini gordu
sndebelki yaparsan olur hi?? yani tasarimlari goster cidii bi sekilde mustuzlgunu belli et ve mutlulugumu istemiyormusun de :çok üzgünüm:
belki oyle dedigin icin o nu bisekilde ikna edersin, uzulur yada evet demek zorunda kalir bu sorunun ustune :)
gorusmeye gider doktorun anlattigini tasarimi olsun gordukce de tamam der gibi....
yanlis ben soyle duusnuorum sen gorusme bahanesiyle gider de ameliyat olursan ve o cok cidii olmamani istiyorsa belki iliskinizdebi sarsinti olabilir yani kizarsafilan??? olay cikartirsa kocani tanimioruz tabi yani olasiliklari diyorum, hani olurmu olur yani inat eder; sen yalan soyledin filanda filan .. bence bunu yapma :) sen bi gorusmeyi goturmeye dene bence.. yada tasarimdaki guzel burunlarini goster aaa hakket guzelmis iyi ol karicim der belki bakarsin