Sizce estetie ihtiyacm var m?

acik soylemek gerekirse ben yaptirmayi cok istiyorum zaten benim sol burnum tamami ile tikali yani nefes alma problemimde var..tabi nefes alma problemi estetik icin ne kadar bahane sayilir bilmiyorum ama...yada ne kadar gunah nekadar dogru bilmiyorumm.....ben naci celik in yaptigini cok cok begendim elimde olsa haftaya giderim istanbula para konusunuda halllettim.. ama simdi hic bu kadar tepki verecegini dusunmedigim bi engelle karsi karsiyayim.... kocamm...kesinlikle karsi karsi karsi:(

acik soylemek gerekirse ben yaptirmayi cok istiyorum zaten benim sol burnum tamami ile tikali yani nefes alma problemimde var..tabi nefes alma problemi estetik icin ne kadar bahane sayilir bilmiyorum ama...yada ne kadar gunah nekadar dogru bilmiyorumm.....ben naci celik in yaptigini cok cok begendim elimde olsa haftaya giderim istanbula para konusunuda halllettim.. ama simdi hic bu kadar tepki verecegini dusunmedigim bi engelle karsi karsiyayim.... kocamm...kesinlikle karsi karsi karsi:(

canim ya
sebebi ne?
kiskanclik mi yoksa korkuyormu nede olsa ameliyat ameliyattir hani???
bencesen onu sadece gorusuces de, gorusmeye bi gotur.. daha emin bisey yok de ,.. oda goruru hem okadar korkunc olmadiigini..
belki ikna olur ilerde..
yada oturup konuss rahatsizim
nefes prb var filan gibi

Son düzenleme:
canim ya
sebebi ne?
kiskanclik mi yoksa korkuyormu nede olsa ameliyat ameliyattir hani???
bencesen onu sadece gorusuces de daha emin bisey yok de kandir oda goruru hem okadar korkunc olmadiigini..
belki ikna olur ilerde..
yada oturup konuss rahatsizim
nefes prb var filan gibi

dedim maniac demem mi nefes problemim var ucu cok sarkik sevmiyom falan diye...yok daha onceden niye rahatsiz olmuyomusum yok boyle guzelmis...bu arada beni teselli edisine bak.. ay senin burnun cok guzel askim ayni gargamel gibi:)ben ne diyim simdi yani....

bende oyle dusundum aslinda gorusme bahanesi ile kandiracam sonrada estetikli bi sekilde karsisina cikicam..hem naci celikin yaptigi ameliyatlarada 1 haftada ne morluk ne sislik oluyor hem zaten benim cok islemli bi ameliyatta olmicak..o yuzden cok korkum yok ama..bakalim artik 23 nisan haftasi gidebilirim istanbula..benim isim belli olmaz:)

dedim maniac demem mi nefes problemim var ucu cok sarkik sevmiyom falan diye...yok daha onceden niye rahatsiz olmuyomusum yok boyle guzelmis...bu arada beni teselli edisine bak.. ay senin burnun cok guzel askim ayni gargamel gibi:)ben ne diyim simdi yani....

bende oyle dusundum aslinda gorusme bahanesi ile kandiracam sonrada estetikli bi sekilde karsisina cikicam..hem naci celikin yaptigi ameliyatlarada 1 haftada ne morluk ne sislik oluyor hem zaten benim cok islemli bi ameliyatta olmicak..o yuzden cok korkum yok ama..bakalim artik 23 nisan haftasi gidebilirim istanbula..benim isim belli olmaz:)

hmm.. ya ozaman sen onu sadece gorusmeye gotur, nasil olacagini girunce filan ozaman degisir dusuncesi..
benim annemle babmda diordu hayir filan. babam olmaz dedi annem isesenin burnun guzel ya yalaniyla gecirdi :P (su herkese denilen yalan sanirim :P)
babama resimler yapip gosterdim, cidii cidii sevmedigimi soyledim.. o sen bole guzelsin dedikce ben mutsuzlugumu dile getirdim.. tasarimlari gosterdikce oda evet dedi :) cunku hem mutlu olucagim icin hemde kendi daha guzel olacagini gordu :P

sndebelki yaparsan olur hi?? yani tasarimlari goster cidii bi sekilde mustuzlgunu belli et ve mutlulugumu istemiyormusun de :çok üzgünüm:
belki oyle dedigin icin o nu bisekilde ikna edersin, uzulur yada evet demek zorunda kalir bu sorunun ustune :)

gorusmeye gider doktorun anlattigini tasarimi olsun gordukce de tamam der gibi....

yanlis ben soyle duusnuorum sen gorusme bahanesiyle gider de ameliyat olursan ve o cok cidii olmamani istiyorsa belki iliskinizdebi sarsinti olabilir yani kizarsafilan??? olay cikartirsa kocani tanimioruz tabi yani olasiliklari diyorum, hani olurmu olur yani inat eder; sen yalan soyledin filanda filan .. bence bunu yapma :) sen bi gorusmeyi goturmeye dene bence.. yada tasarimdaki guzel burunlarini goster aaa hakket guzelmis iyi ol karicim der belki bakarsin :D

kizlar bana yazdiginiz mesajlara bakinca yuzde sekseniniz gerek yok demis benide caydirdiniz valla tam tesekkullu ameliyatlardan...eger yaparsam marmara univ. dr.erdem tezelin izsiz kikirdak tespiti diye lokal bi ameliyati varmis...10 dk suren lokal bi ameliyatmis..burun ucuna iple asma yontemi ile ucunu istedigin sekilde kaldirip sekil verebiliyomus..morluk ,sislik ,kesme ,bicme hic bi sey yok sadeceburun ucundaki kikirdagi iple orta septum kikirdagina mi ne bagliyormus ve asla dusme falan olmuyomus...sadece burun ucu ayrica benim burun kemerimde duzgun dogru valla oyle tam bi estetik ameliyata gerek yok...esim de biraz olumlu bakti bu ise...ama fiyati ne kadar yada benim burnum uygun mu doktora mail attim bakalim insallah en kisa zamanda cevap gelir..bende size haber veririm insallah :)

hayırlısı olsun canım hangisini istiyosan onu yaptır ben naci çeliğin tasarımına bayıldım valla, ameliyatta da hiç korkulacak bişe yok ben 11 gün önce oldum burnum kemerliydi ve ucu sarkıktı doal olarak , şuan alçım çıktı ama bantlarım var perşembe çıkacak, şuan bile şiş ve bantlı olmasına rağmen öyle güzel tepkiler alıyorum ki anlatamam mutluluktan havalara uçuyorum, yüzüme güzel gitti sanırım bu burun övmekte istemiyorum ama (:

sonucta sağlığın söz konusu nefes alamadığını yazmışsın bu durumda eşinin karşı olması hiç de hoş değil.. olmalısın tabiki yaşam kaliteni düşürüyor sonuc itibari ile ..

valla hayat_bu dedigine sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim..:dance: burnumu kirk yil dusunsem fatih sultan mehmetin burnuna benzetemezdim:)ama benziyo da sanki:)

bu arada NEM senin yaptigin tasarim yakup avsarinkinden daha iyi:) tesekkur ederim tasarimin icin..kaydirigubbakcemile5

kimse içten konusmamıs burnun çirkin... benim de seninki gibi ve yakap avşarın tasarımı inanılmaz güzel aldım o fotoyu onunla gidicem .)

yakup avşarın ki kötü bence, aşırı kalkık, son koydugun tasarım çok hoşuma gitti ama

Back
X