Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Sizce ev tipi ana kucağı mı,oyun halısı mı?

nayko_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
654
114
123
Kocaeli
2 aylık kızım var.Ya ana kucağı alacağım ya da oyun halısı.Kullanlara soruyorum sizce hangisini alayım?Hangisi daha çok dikkatini çeker acaba?

2 aylık kızım var.Ya ana kucağı alacağım ya da oyun halısı.Kullanlara soruyorum sizce hangisini alayım?Hangisi daha çok dikkatini çeker acaba?

Ikiside guzel bende almayi dusunuyorum ama ana kucagi icin biraz erken kanguru gibi ana kucagindan bahsediyirsan biraz beklemelisin bebegin suan oturmasi iyi olmaz 4 ayi bekle benim bebegimde 2 bucuk aylik alacaktim suan bebek icin zararli dediker simdikik oyun halisi al en azindan kendini yuvarlarsa dusme tehlikesi olmaz 4 aydan sonra ana kucagi al bence

Yook kanguru gibi olanlar değil.Hani yatar pozisyonda olanlar varya titreşimli,müzikli,oyuncakli falan.Ya mutfakta işim varken yanıma falan alirim diyorum.

Yook kanguru gibi olanlar değil.Hani yatar pozisyonda olanlar varya titreşimli,müzikli,oyuncakli falan.Ya mutfakta işim varken yanıma falan alirim diyorum.

Benim iki tane ana kucagi tipinde biri salincak biri oto koltugu var 2 satten fazla durdurmak bele zararli kabur olu dediler oto koltugunda ve salincakta fazla durdurmuyorum genelde evdeki koltuga yatiriyorum simdi hareketkenmeye basladi duser diye korkuyorum oyun halisi alacam secim senin canim ama ana kucagi tipi esyalarda tam ana kucagi gibi degil bebegin beline zarar verir diye duydum kendi kendine oynamayi uyumayi ogrense daha iyi olur ben ana kucagi tipi salincak aldim cok fazla kullanmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Dün akşam Playgro'nun mutlu orman oyun halısını aldık.Biz beğendik inşallah kızımda beğenir ,iyi vakit gecirir :)

Hayirli olsun gule gule kullanin canim

Dün akşam Playgro'nun mutlu orman oyun halısını aldık.Biz beğendik inşallah kızımda beğenir ,iyi vakit gecirir :)

hayirli olsun gule gule kullanin canim

ikisinide almasak ne olur??

İlk çocuğumda ikisini de almamıştım.Boş vaktim çoktu ve zamanımın çoğunu bebeğime ayırabiliyordum.Ama şimdi 2 çocuğa birden yetişmem lazım.Büyüğüyle ilgilenirken küçüğünün kendi kendine oyalanabileceği bişey olsun istedim ben.Oyun halısına karar verdim ve daha 2,5 aylık olmasına rağmen baya dikkatini çekti,iyi ki almışım.

bende baska cocuk yapmayacagimicin fazla esya almak istemiyorum nasilsa isi biten esya atilacak bosa para vermim malum ilerde para daha cok lazim olur kolej fiatlari el yakiyor(

bende baska cocuk yapmayacagimicin fazla esya almak istemiyorum nasilsa isi biten esya atilacak bosa para vermim malum ilerde para daha cok lazim olur kolej fiatlari el yakiyor(

Tabi sizin tercihinize kalmış ama bu tarz oyuncaklar çocuğun gelişimi için çok önemli.Oyuncakla işiniz bittiğinde kk'de satabilir ya da ihtiyacı olan bir tanıdığınıza verebilirsiniz.Çocuk gelişimini sağlıklı bir biçimde tamamlayacak ki ileride koleje gönderdiğinizde üstün performans gösterebilsin.Ben ilk çocuğumda çok bilinçsizdim,bu tarz oyuncaklar bana da çok pahalı ve gereksiz gelirdi.Ama öyle değilmiş.İlk çocuğum ana okuluna başladığında el motor becerileri gelişmemiş demişti öğretmeni.Çünkü çocuk tv ve pc'de daha çok vakit geçiriyordu.Ki bende sizin gibi düşünüp yatırım yapıp burdaki en iyi ana okuluna göndermiştim.Ben tecrübelerimi paylaştım biraz uzun oldu,kusura bakmayın.

iyi fikir oldu hic aklima gelmemisdi benim ne Zaman ne almam lazim yardimci olursan sevinirim benimki kiz ben suan icin bol bol hikaye boya masal v.s kitabi aldim baska neler alayim ki??

iyi fikir oldu hic aklima gelmemisdi benim ne Zaman ne almam lazim yardimci olursan sevinirim benimki kiz ben suan icin bol bol hikaye boya masal v.s kitabi aldim baska neler alayim ki??

Oyuncakların hemen hemen tümünde kaç ay ya da kaç yaşa uygun oldukları yazıyor.Ona göre istediğinizi tercih edebilirsiniz.Kızınız kaç aylık ya da kaç yaşında?

oyun halısı için 2 ay erken değilmi ? :44:
6 ay ve sonrası için satıyorduk biz..

daha dogmadi karnimda :)) biraz aceleciyimde

:) bende boyama,hikaye falan deyince heralde 2-3 vardır dedim.Allah kucağınıza almayı nasip etsin o zaman.Oyun halısı,çıngırak,müzikli ve ışıklı oyuncaklar 1 yaşına kadar yeterli olur.1 yaşından sonra da yürümeyi teşvik edici oyuncaklar gene müzikli falan işimizi görür diye düşünüyorum.Tabi bunun sonu yok bir sürü çeşit ve marka var.Bütçemiz yettiği kadar çocuklarımızı mahrum bırakmayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…