Sizce evde mi kaldım?

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
1.040
204
123
34
25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis

25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis

Üniversitenin size bir şeyler katmış olacağını umuyordum.

"diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis" derken ne anladınız siz?

zaten ömür boyu evli kalacaksın allahtan bir mani çıkmadıkça o yüzden hayatını yaşa kimseyi de takma hep derim onlar tarihi belli olsa ne zaman öleceksin diye sorarlar

Cok sey yasamadiysan daha cok guzel yasayacagin seyler var cnm hem kismet bu ne zmn cikacagi blli olmaz

25 yaş mı? Bacım senin emeklilik yaşın gelmiş artık ne evliliği..
sesli güldüm :KK70: :KK70:
30 yaşındayım ben böyle düşünmüyorum :KK70:
ama haklısın bence de sen evde kalmışsın
hatta bu kafayla evde kalmaya devam et bence.

Son düzenleme:

Durum vahim, çok fena evde kalmışsın sen. Bu yaştan sonra kimse almaz ki seni. Kim bilir neler gördün neler yaşadın, kaç adamın elini tuttun. Kim güvenecek sana şu saatten sonra. Ben olsam güvenmem, paşa oğluma almam.

Her mahalleye üniversite açınca üniversite mezunlarının ufku da mahalle teyzesi kadar oluyor anca.

30 yaşını aşan insanlar bile evde kaldığını düşünmüyor. 25 yaşında ne evde kalması bu?

25 yasindayim 2 yillik evliyim 4 aylik bebegim var. Esimi cok seviyorum ama bazen sorumluluklar ust uste gelince acelem neymis 30 a kadar yolu vardi diyorum.

Artik 30 31 32 bunlar bile gec degil evlilik icin ki sen 25 yasindasin. Once atan sonra zaten kismetin cikar emin ol.

evlenince ne oluyormuş? o bıdı bıdıcılar bu sefer çocuk ne zaman diye sormaya başlayacak.Millete göre hayatını yönlendirirsen ohoooo.Evliyim başım göğe fln ermedi.Ben ettim sen etme demiyorum ben erken evlenmedim.25 yaşında aklımın ucundan bile geçmiyordu evlilik.

25 yasindayim 2 yillik evliyim 4 aylik bebegim var. Esimi cok seviyorum ama bazen sorumluluklar ust uste gelince acelem neymis 30 a kadar yolu vardi diyorum.

Artik 30 31 32 bunlar bile gec degil evlilik icin ki sen 25 yasindasin. Once atan sonra zaten kismetin cikar emin ol.

33 ve sonrası ölsün.

Back
X