evden ziyade ilk dışarıda buluşun derim ben.. :26:
Tanımadan nasıl evine gideceksin kadında tuafmış ama bunu düşünmesi gerek
Bencede ilk dışarıda buluşun
KArarlaştırdığınız gün içn şunu söyleyebilirsini..
ablacım hani gelecektim ya (Sallıyorum) pazartesi günü. Ya o gün bi misafirliğe daha gitmem gerkiyor ama seni de kırmak istemiyorum. Ev işini başka zamana ertelesek de ortak bir noktada bi saatliğine buluşsak. Çok vaktim yok ama seninle bir saat bile olsa görüşmek istiyorum..
de mesela.. (bence)
olmaz derse bişe vardır bence.. İlla eve gel diyorsa yani. buluşursanız da zaten görürsün nasıl olduğunu ama yine hemen güvenme. Gübvenmezzsen ilişkiyi kesersin. Hoşuna giderse tekrar dışarda teklif et. bu 3. 4. ye kadar uzanabilir. Hemen eve gitmek hoş olmazzBaktın sorun yok. Bir arkadaşını al git evine.. sonra sıkıntı yok diyorsan evine de gidersin. O ablayla dışarıda buluşucanı söyle babana da .. Güvenini de kazanmış olursun :)
yanına tanıdığın birini alsan olabilir.birisiyle gideceğini de haber ver
Evine gitme babamdan izin alamadım kusura bakma de bitsin gitsin. Sonra bir ara dışardı buluştuğunuzda konuşmasına davranışlarına bakarsın arkadaşlığını ona göre sürdürürsün internet üzerinden bilemezsin kimin ne olduğunu canım.
Ben olsam giderdim. Bir arkadaşına haber ver ama orada olduğundan haberdar olsun, adres falan da ver, ne olur ne olmaz... Bir şey olacağını sanmıyorum.
Canım diğer kız da bu ablayı tanımıyor değil mi? Yani tanıdığın birini yanına alıp gtmen çok daha iyi olur.Arkadaşını ikna etmeye çalışmalısın.Kaldı kii gelmedi ve gittin.Arkadaşına adresi ver.Sürekli bildir durumunu msj çek arkadaşına.Ama tabii en iyisi arkadaşınıda yanına alman.Ev konusu ise bilemiyorum bende daha önce hiç tanımadığım birinin evine gitmezdim ama dışarıda buluşabilirdim belki.
gitmemelisin tabiki. kimseye güven yok bu devirde... dışarda buluşun...
Ne işin var tanımadıgın insanın evinde....
Karsı taraftakı senın kadar ıyı olmayabılır..
Buluşmana gerekte yok acıkcası o çok ısrar edıyorsa bir tuhaflık var bence
Bence arkadaşınızla gitmeyin, çünkü kadın kötü niyetliyse zaten farketmez arkadaşınızın olup olmaması.
Sadece olan ona da olur...
Bence bir bahane de bulmayın, açık açık söyleyin.
Bahane bulursanız karşı taraftan anlaşılabilir gelmek istemeyip bahane aradığınız ve bu abla gerçekten iyi biriyse daha sonra üzülebilirsiniz dürüst davranmadığınız için.
Bence dürüstçe açıklayın, babama yalan söyleyince yaptığım hiçbir şey içime sinmiyor, bir bildiği vardır mutlaka bu yüzden dışarıda buluşalım şeklinde.
Sonuçta tanımadığınız bir insan...
Evine gitmediniz diye ayıp olacak biri değil, tanısanız ayıp olur o başka.
Evet bence de en iyisi doğruyu söylemek. Açıkça söylerim. Nolacak ki :) Zaten anlayışla karşılayacaktır iyi biriyse değil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?