- 7 Eylül 2011
- 424
- 89
- 123
canım arkadaşlar çok mantıklı yorumlarda bulunmuşlar, bende bişeyler söylemek istiyorum..
öncelikli olarak şunu söylemeliyim face üzerinden her ne kadar hayvanlar konusunda yararlı faliyetler bulunsada çok iğrenç olaylarda dönebiliyor..
bunlara defalarca şahit oldum ki kimi dernekler bile çatışma içerisinde..
bende bulunduğum şehrin hayvanseverler derneğine üyeyim, üyeler toplanıp barınağa gideriz, dernekte buluşuruz, kermesler düzenlenir buluşuruz..
ancak bu zamana kadar dernekten kimsenin evine gitmedim, birbir evine gidenide görmedim..
bu hanımefendi her ne kadar hayvanseverde olsa evine gitmen ilk tanışma için mantıklı değil..
dışarıda bi buluşma düzenleyip görüşebilirsiniz..
mesela köpüşlerini sahilde dolaştırma fikri gibi..
öncelikli olarak şunu söylemeliyim face üzerinden her ne kadar hayvanlar konusunda yararlı faliyetler bulunsada çok iğrenç olaylarda dönebiliyor..
bunlara defalarca şahit oldum ki kimi dernekler bile çatışma içerisinde..
bende bulunduğum şehrin hayvanseverler derneğine üyeyim, üyeler toplanıp barınağa gideriz, dernekte buluşuruz, kermesler düzenlenir buluşuruz..
ancak bu zamana kadar dernekten kimsenin evine gitmedim, birbir evine gidenide görmedim..
bu hanımefendi her ne kadar hayvanseverde olsa evine gitmen ilk tanışma için mantıklı değil..
dışarıda bi buluşma düzenleyip görüşebilirsiniz..
mesela köpüşlerini sahilde dolaştırma fikri gibi..