- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Evet anlamıyoo yaa sürekli kavga ediyoruz valla bunaldım hayır yani herkes kapısını örtüyo çekiliyo kenaraBenim annemde öyleydi onlardan büyük bi darbe yiyince anladı evladın önce geldiğini.
Yani ne yaparsan yap onlardan zarar görmezse anlamaz.
Annemle sürekli bu yüzden kavga ediyoruz teyzemse konu akan sular duruyor hiçbişey gözü görmüyor bi konuda ben haklıysam beni tut o haklıysa onu savun tabiki haklının yanında ol ama ben haklı olsam bile teyzem haksızsa yine onu tutuyor mutlaka onu savuncak bişey buluyor benimle tartısıyor ya kafayı yicem artık bu nedir sanki teyzemlerin umrundamı herkes kapısını örtüp çekiliyor ben yine annemle baş başa kalıyorum bunu bi türlü anlamıyor napmalıyım
Benim annemde öyleydi onlardan büyük bi darbe yiyince anladı evladın önce geldiğini.
Yani ne yaparsan yap onlardan zarar görmezse anlamaz.
Bencede yani öyle olmalı anlamıyorum bu insanları gerçektenBenim de kaynanam oyle kiz kardeslerini ustun tuttu el birligi ile kendi oglunun dugununun icine etti Allah onu da uzsun insallah. Once evlat gelmeli.
İkinci kez okudum ve anladım :)) yani neyden kaynaklı bilmiyorum ama bu durum sadece canımı çok sıkıyor
bence de anlamaz
hatta bence darbe yese de anlamaz
ama ben durumu annelerin kardeşleriyle olan ilişkisine değil de
annelerin kızlarıyla olan ilişkisine yoruyorum
bence "haklı" da olsan bazen sana dair olan beklentilerini karşılamıyorsundur (yani beklentiyi karşılamamakta haklı da olsan)
annen senden farklı konularda yakınıyorsa, eleştiriyorsa, sen de boyun eğmek yerine kendin gibi devam ediyorsan onların sonucudur bu
tam anlatabildim mi bilmiyorum
Yani öyle tabiki ama nolursa olsun azda evladın yeri olması lazım sanırım bilmemKızın huyu suyu yaşı da önemli bir faktör ama.
Siz anlatınca siz haklısınız,teyze anlatsa kimbilir nasıl anlatacak konuyu.
E yanii bencede...Bence kim hakliysa onun tarafında olmalı biri kardeş biri evlat 2 Side canından bir parça oluyor sonuçta ama tabiki evlat daha çok seviliyor
Aynen öyle bu durum canımı çok sıkıyor zatenbana cok enteresan geliyor boyle kadinlar
sanki istemiyormusta zorla dogurmus gibi
evlatlarimin onune kimse gecemez ne annem ne babam ne kardesim ne esim..
herseyden once onlar var benim icin , hicbirine de ezdirmem
bence sizin anneniz gibi yapan kadinlarin anne olmakla ilgili sorunu var , baska hicbur sekilde aciklayamiyorum bu durumu
sizin yerinizde olsam sanurim bende anneme ayni sekilde davranirdim hayatimdaki oncelik siralamasinda
Aynen öyle kesinliklee...Valla bir kadının evladından başka şeye önem vermesini aklım almıyor. Kardeşten, anneden, babadan öte bence evlat. O yüzden çocuğuna kötü davranan ya da özensiz olan kadınları ben bir türlü anlayamıyorum. Yahu bebeğim 9 buçuk aylık, çocuk büyütmek ne zor zahmetli şeymiş doğurunca anladım. Gözümden sakınıyorum oğlumu. insan sevmese bile sırf büyütmek için verdiği emek adına kayırır evladını be.
haklısın konu sahibi.
haklisinAynen öyle bu durum canımı çok sıkıyor zaten
Bende saygılıyım zaten severimde teyzemi ama birsürü sorun olabiliyor ufak tefek yani sadece annemin bu siniri kardeşi olunca konu akan sular durması canımı sıkıyor ne olursa olsun mesele ne bileyim moralim bozuluyorTeyzenle arandaki sorun ne ki? Ben mesela hiç teyzemle kavga etmem. Annemle tartışırsa da karışmam sonuçta onlar kardeş bana laf düşmez ki. Bi gün küserler ikinci gün barışırlar. Ben de ablalarımla öyleyim. Ablam bana laf söylese kızım ya da oğlum laf edemez. Benim ablam sonuçta ömrümü onunla geçirmişim, kavga da etmişim oturmuş ağlamışım da onunla. Çocuğum teyzesine saygılı olmalı bence.
Anlayamadım acaba ne sorun çıkıyor aranızda? Cidden çok merak ettim?
Aynen öyle bencedeteyzem banabayag bayag haset lkıskanclıkla yaklastı cok agır birsey yaptı. annem basta küstü sonra barıstı bir iki hafta sonra . teyzem benden özür dileyecgine annemden ve abimden diledi halbuki olay bana ve esime yapılmıstı ben barısmam cünkü düsman bile yapmazdı bunu.
bide onu savndu snradan bana barısmıyon günahtasın moduna girdi .
artık hiç tartısmıyorum degismez anladm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?