Sizce evlenmeli miyim? :S

Meralim_85

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
16
0
16
İzmir
Merhaba,
Ben 26 yaşındayım ve yaklaşık 4 yıldır süren bir beraberliğim var, 1-2 yıl içinde de evlenmeyi planlıyoruz ama benim aklım çok karışık :(
Erkek arkadaşımın ailesiyle hep beraberken ben ve erkek arkadaşım oradan ayrılacağımız zaman erkek arkadaşım 'hadi anne BEN gidiyorum' diyor ve biz kalkıp gidiyoruz. Beraber gideceğimiz halde 'ben' diyor. Bu durum beni çok rahatsız ediyor 4 yıldır beraberken hala BİZ olamamışız. Bu durumdan rahatsız olduğumu bir kaç kez söylememe rağmen böyle söylemeye devam ediyor. Birde mesela bir tatildeyken falan kendi bavulu alıp odaya çıkarıyor benimkinide çıkarabilcek durumda olsa bile elini bile sürmüyor. Sanki bi başkasının eşyası gibi hoop kendisininkini kapıp gidiyor. Benim uyarmam sonucu sonra geri dönüp alıyor.

Bunlar ufak tefek sorunlar gibi gözüksede benim aklımda soru işaretleri var :( bu davranışları bencillik gibi geliyor bana. Ne olur bana akıl verin...

4 yıllık bir ilişki için çok az ipucu vermişsin bize:) valizini taşımamış ve annesine ben gidiyom demiş:) normalde sinekten yağ çıkaran biriyimdir ama inan tıkandım:)))

4 yıllık bir ilişki için çok az ipucu vermişsin bize:) valizini taşımamış ve annesine ben gidiyom demiş:) normalde sinekten yağ çıkaran biriyimdir ama inan tıkandım:)))

hahahaha :) bende tıkandım valla... bu olaylar her defasında böyle olduğu için bu kadar sinir oluyorum :( söylediğim zamanda tamam daha dikkatli olurum diyor 1 gün geçiyor yine eski tas eski hamam

hmm sadece sorunum bunlarda değil :( ablasıda habire arayıp nerede kimlerle olduğunu soruyor. (Ablası evli ve çocukları var) bu da dip not olsun :)

hahahaha :) bende tıkandım valla... bu olaylar her defasında böyle olduğu için bu kadar sinir oluyorum :( söylediğim zamanda tamam daha dikkatli olurum diyor 1 gün geçiyor yine eski tas eski hamam

başka bir şey yok mu? yani bunlar vazgeçeceğin sebepler değil bence. bi de dediğim gibi çok kısa yazıyorsun. listene bi de ablası çok arıyor ekledim:) ı ıh kafamda bi ışık yanmadı yemin olsun:)

yani az çok anladım da dediğim gibi 4 yıllık ilişkiden sonra olmaz bu iş diye düşündürtecek şeyler gibi gelmedi söylediğin kadarıyla.

Son düzenleme:
başka bir şey yok mu? yani bunlar vazgeçeceğin sebepler değil bence. bi de dediğim gibi çok kısa yazıyorsun. listene bi de ablası çok arıyor ekledim:) ı ıh kafamda bi ışık yanmadı yemin olsun:)

yani az çok anladım da dediğim gibi 4 yıllık ilişkiden sonra olmaz bu iş diye düşündürtecek şeyler gibi gelmedi söylediğin kadarıyla.

bence de bunlar ayrılmak için sebep değil, konu sahibi sıkılmış bahane arıyor gibi:34:

Bence, tabi benim görüsüm bu:
Bir erkek ancak ama ancak 30 yasindan sonra olgunlasmaya basliyor, bakin basliyor dedim beyler :52:

Yani 30 asagisi tut elinden git sokakda evcilik oyna tarzi gibiler...ama gercekten evlenmek, yuva kurmak, cocuklarimin babasi olsun diyorsan bir erkek en erken 30 undan sonra bu görevleri algilamaya basliyor, hayat bakisini bu yönde oturtmaya, olgunlasmaya ve hayatin sorumlulugunu alacak yasa geliyor.

Daha öncesi görünmeyen kordonla annesine ve ailesine baglidir, birakin tepe tepe ailesiyle yasasin ve sorumluluk almayi ögrensin, ayaklari üzerinde dursun, hayat onu kavursun ve sonra evlenmeyi düsünsün....

hele bi evlenin, bu tür sorunların kalacağını zannetimiyorum ki bunlar aşılamayacak şeyler değil...

Erkek arkadaşınızla bu durumu konuşun önce,rahatsız olduğunuzu söylemezsiniz nerden bilecek?Bence yaptıklarının farkında bile değildir.Sadece sorun buysa aşılabilir,zamanla düzelir belki düzelmezsede karar sizin.

hmm sadece sorunum bunlarda değil :( ablasıda habire arayıp nerede kimlerle olduğunu soruyor. (Ablası evli ve çocukları var) bu da dip not olsun :)

hain abla nasıl arar kardeşini,nasıl merak eder kardeşinin kimlerle olduğunu:47:

bencil insanlardan nefret ediyorum
ve asla değişmezler
bu bencillikler hayatın her alanında da devam eder

Merhaba,
Ben 26 yaşındayım ve yaklaşık 4 yıldır süren bir beraberliğim var, 1-2 yıl içinde de evlenmeyi planlıyoruz ama benim aklım çok karışık :(
Erkek arkadaşımın ailesiyle hep beraberken ben ve erkek arkadaşım oradan ayrılacağımız zaman erkek arkadaşım 'hadi anne BEN gidiyorum' diyor ve biz kalkıp gidiyoruz. Beraber gideceğimiz halde 'ben' diyor. Bu durum beni çok rahatsız ediyor 4 yıldır beraberken hala BİZ olamamışız. Bu durumdan rahatsız olduğumu bir kaç kez söylememe rağmen böyle söylemeye devam ediyor. Birde mesela bir tatildeyken falan kendi bavulu alıp odaya çıkarıyor benimkinide çıkarabilcek durumda olsa bile elini bile sürmüyor. Sanki bi başkasının eşyası gibi hoop kendisininkini kapıp gidiyor. Benim uyarmam sonucu sonra geri dönüp alıyor.

Bunlar ufak tefek sorunlar gibi gözüksede benim aklımda soru işaretleri var :( bu davranışları bencillik gibi geliyor bana. Ne olur bana akıl verin...

Bence, bu kadar az örnek bile geleceğe yönelik çok fazla ip ucu veriyor.. 4 yıldır "biz" olamamak çok şey anlatır. Böyle bir şey senin zorlamanla düzelmez,kendi içinden gelmeli ama o da olmuyor..Allah yardımcın olsun..

Kendi eşyalarını ve kendini açıkça senden ayırıyor,bunlar şimdiden seni rahatsız ederken inan evlenince her şey gözüne batar olacak ki batmalı da..Çünkü yaptığı yanlış.

Bence evlendiğinizde sen ve o olacaksınız.."SİZ" olamayacaksınız.. Çünkü şu bir gerçek ki "evlenince düzelir" düşüncesi bir efsaneden ibarettir.Kendi kendini kandırmaktır.. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin..

bunlar sana ipucu olsun
bunları şimdi düşünemeyen adam ki normal şartlarda zaten kıbarlıktır,kendı valizinden önce senınkını taşıması
ilerde hiç düşünmez bekleme boşuna,içinden gelmesi lazım,demekki gelmiyo
ya onu boyle kabul edeceksın ya bıraz daha bekleyeceksın,acele etmeyeceksin...

Bence evlenmelisin:)sorunun yanıtı bu önunuzde 1-2 yıl var daha demişssin bıraz takıntılısın gibi geldi,söyledıklerın cok kücük minicik sorunlar.Erkek arkadasının yapısı öyle demekki umursamaz sanırım ya da alıskın değil yasam tarzınız farklı olabılır.

Kadınların tüm istediği sahiplenilmek ve ilgi iken, erkeklerin bu konuyu hala aşamamış olması beni çileden çıkarıyor.
Biz her şekile gireriz gönüllerine gözlerine girebilmek için yok evde fazlasıyla dişi oluruz dışarı gitmesin diye dışarda tam bir hanfendi, mutfakta aşcı filan derken onlardan istediğimiz bu küçük şeyleri bile alamıyorsak durum vahim.
Konuyu açan arkadaş, Allah yardımcın olsun. 4 yıl hem de sevgili döneminde bu kadar düşüncesiz bir adam ise ne kadar sevsede seni değişmez.

sizi hiç üzmek istemiyorum ama çok garipsedim. sizin valiziniz dururken ne demek kendininkini taşımak. ya biz flört döneminde kol çantamı bile taşıtmazdı bana eşim....
ayakkabımı bağlardı filan....
azcık garip :31:

Son düzenleme:
Back
X