Sizce evli bir kız anne evine ne sıklıkla gitmeli

bence Anneniz kızınızın evinde sorun olmasını düzeninin bozulmasını istemiyor olabilir.
Annemden uzaktayım muhtemelen her gün gitmezdim yakın olsam haftasonu Bi gün giderdim.
Edit: konuyu okuyunca yorumu değiştirdim ben başlıktan eşi ve ailesi annesine gitmesine karışıyor olarak algılamıştım

Benim yengem 10 dakika otedeki annesine gidip 1 hafta kaliyor. Sonra eve geliyor bir gün evinde kalip geri gidip 1 hafta daha kaliyor ve bu hep boyle, Ben bu mantigi anlamiyorum acikcasi..
Evet ben de anneme cok duskunum hatta herkesten cok ama benim de bir evim var eşim var. Anneme gittigimde en fazla 2 gun kalıyorum o da 2 3 ayda bir..

Annenizin yerinde olsam alıp başımı gitmek isterim.

Ben annemlere gittiğimde mümkün mertebe erken kaçmaya çalışıyorum, evim evim güzel evim.

Her gün gidiyor da kalıyormu gelince 1 kaç saat durup gidiyor mu böyleyse bir şey olmaz canımmm

Ablanızı, damadı, dünürleri tanıyan anneniz. Anlattığınıza göre mantıklı bir kadın.
İleride oluşabilecek problemler veya gelebilecek laflar yüzünden ablanızı korumaya çalışıyor.
Gelinler de kaynananın evine gelmiş oluyor annelerinin evine değil. Yani ablanızın eve gelmesiyle gelinlerin gelmesi arasında fark var.
Tecrübeli kadın, bir şey görmüş demek ki bu durumda. İnsan evladının kötülüğünü istemez. Ablanız kırılmasın annenizi dinlesin.

bence istediği zaman gitmeli. ben de yeni evliyim istediğim zaman gidiyorum. annem evinde dur yeni gelinsin işlerini yap demektense beni gördüğüne gittiğime çok seviniyor. aynı şekilde kayınvalidem de öyle . gittiğimizde mutlu oluyorlar. göndermek yerine aksine kendi diyor evde yapılacak işin var mı gelip yapayım diye.
annen de kötülüğünden demiyodur tabiki .bence tamamiyle onların da görme stili. yeni gelin evine alışsın mantığıyla ne evine gidilir ne de gelinir.
ablan için de eğer eşi sık gitmesinden rahatsız değilse bence istediği zaman gitsin nolcak sanki. anne yanii <3

Iyi de ablana da kötü bir şey dememiş ki

Evinin sorumluluklarını bil demiş

Her gün mü annene gidecek ki herkesin kendi evi kendi düzeni

Gelin hakkında da aynısını düşünüyor ama ona söyleyemiyor kaynana beni evinden kovdu der diye

Bunun şu kadar gün bu kadar gün ayrımı olmaz ama aynı evde yaşar gibi her gün sabah gelip geceye kadar da kalınmaz tabii

Annen ataerkil kültürün fazla etkisinde kalmış . Ablan haklı .

anneme gitmeye bayılırdım internet ordaydı ev daha tadilattaydı.kışın sıcaktı baya beni idare ediyordu filan.sonra baktım beni idare etti sanıyormusum aslında. gerçi evim sıcak olsa sürekli otururdumda ısınma problemi ayrı panel konusu.o yüzden denedim gördüm en iyisi kendi evinde huzurlu olabilmek o huzurlu ortam yapan anneniniz sizi köleniz gibi görmeye başlıyor.

Annem geline laf demıyor cocukları bırakma demıyor kırılır falan dıye ablam da neden bize karşı oyle degıl dıye üzülüyor hem gelıp gitme hem cocuk bırakma konusunda

Anneniz gelinin annesi değil ki ona da gelme desin.
Ona da kendi annesi diyecek.

Gerçi gelme demek hoş değil ama ben çok sık gidilmesinden yana değilim.

Benim yengem 10 dakika otedeki annesine gidip 1 hafta kaliyor. Sonra eve geliyor bir gün evinde kalip geri gidip 1 hafta daha kaliyor ve bu hep boyle, Ben bu mantigi anlamiyorum acikcasi..
Evet ben de anneme cok duskunum hatta herkesten cok ama benim de bir evim var eşim var. Anneme gittigimde en fazla 2 gun kalıyorum o da 2 3 ayda bir..

Bu arada eşi ne yapıyor kendi evinde mi kalıyor?
Bu nasıl evlilik derim eğer öyleyse.

Back
X