sizce evlilik nedir ?

eylul2468

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
197
42
48
Merhaba ablalarım kardeşlerim elbette içinizde çokkk tecrübeliler vardır bu yüzden sıkıntımı sizinle paylaşmak isteddim. 25 yaşındayım bundan 3 sene önce sözlendim aldatıldım ayrıldım .. sonra hayatıma kimseyi alamadım ... çok üzülüyorum bu durum beni çok yıpratıyor .. çok ama çok istiyorum hayatıma birini almayı ama bir türlüü nasip olmuyor karşıma kimse çıkmıyor.. çevremdeki herkes bana diyor güzel kızsın ailen çok iyi saygılı bilmem nesin her erkeğin evlenmek isteyeceği kriterlere sahip bir kızsın ama nasıl hayatında kimse olmaz çok üzülüyorum ... bütün arkadaşlarım evlendi hemde öyle güzel adamlar çıktı ki karşılarına kiminin çocuğu var ... ama bilseniz nasıl da mutlular ... hayatlarını kurdular ... çok özeniyorum .. ailem de istiyor benim düzgün bir insanla evlenip mutlu olmamı ama hiçç karşıma kimse çıkmayınca onlarda üzülüyorlar benim üzüntüme... kendimi yalnız issediyorum.. evet çok güzel bir ailem var ama diğer yandan biraz yalnız hissediyorum .. bende eşimle gezmek yemeğe sinemaya gitmek güzel mutlu vakit geçirmek istiyorum arkadaşlarım gibi ama kimse yok ... düşünüyorum artık bunca evlenen arkadaşlarım nasıl evlendi neden ben de düzgün biriyle evlenemiyorum...gerçekten artık yanımda bir yol arkadaşı istiyorum .. çok istiyorum.. bir görseni çevremde asla evlenemeyecez diyeceğiniz ama evlenip musmutlu yuva kuran o kadar kız var ki... neyim eksik beni diyorum bir tane mi biri çıkmaz karşıma ya bir tane mi :KK43:((( şansım mı yok kaderim mi böyle nedir bilmiyorum:KK43:( ben çok üzülüyorum artık çünkü gerçekten çok istiyorum :KK43:( şiimdiden teşekkür ederim hepinize derdimi dinlediğiniz için

Üzülünecek bir yasta degislin, cevren bir tuhafmis
Hayatinin baharindasin cok güzel iliskilerin olacak daha, bu umutsuzlugun sebebi nedir
Aciliyeti olan birsey degil ki, mevsimler gecerken bir de bakmisin o adam seni bulmus,öyle de cok sevmis ki
Kurdugun cümlelere bakarsan cok negatifsin, sedigin gibi herseyiyle iyi olan bir kizsin neden erkek arkadasin olmasin
Olur, kötü bir tecrube yasamissin araya zaman girmesi daha iyi olmustur senin icin buradan bak
Gecmisi arkansa birakip gelecege umutla bak
Hayattan zevk alirken karsina cikacak sevsigin emin ol

Merhaba ablalarım kardeşlerim elbette içinizde çokkk tecrübeliler vardır bu yüzden sıkıntımı sizinle paylaşmak isteddim. 25 yaşındayım bundan 3 sene önce sözlendim aldatıldım ayrıldım .. sonra hayatıma kimseyi alamadım ... çok üzülüyorum bu durum beni çok yıpratıyor .. çok ama çok istiyorum hayatıma birini almayı ama bir türlüü nasip olmuyor karşıma kimse çıkmıyor.. çevremdeki herkes bana diyor güzel kızsın ailen çok iyi saygılı bilmem nesin her erkeğin evlenmek isteyeceği kriterlere sahip bir kızsın ama nasıl hayatında kimse olmaz çok üzülüyorum ... bütün arkadaşlarım evlendi hemde öyle güzel adamlar çıktı ki karşılarına kiminin çocuğu var ... ama bilseniz nasıl da mutlular ... hayatlarını kurdular ... çok özeniyorum .. ailem de istiyor benim düzgün bir insanla evlenip mutlu olmamı ama hiçç karşıma kimse çıkmayınca onlarda üzülüyorlar benim üzüntüme... kendimi yalnız issediyorum.. evet çok güzel bir ailem var ama diğer yandan biraz yalnız hissediyorum .. bende eşimle gezmek yemeğe sinemaya gitmek güzel mutlu vakit geçirmek istiyorum arkadaşlarım gibi ama kimse yok ... düşünüyorum artık bunca evlenen arkadaşlarım nasıl evlendi neden ben de düzgün biriyle evlenemiyorum...gerçekten artık yanımda bir yol arkadaşı istiyorum .. çok istiyorum.. bir görseni çevremde asla evlenemeyecez diyeceğiniz ama evlenip musmutlu yuva kuran o kadar kız var ki... neyim eksik beni diyorum bir tane mi biri çıkmaz karşıma ya bir tane mi :KK43:((( şansım mı yok kaderim mi böyle nedir bilmiyorum:KK43:( ben çok üzülüyorum artık çünkü gerçekten çok istiyorum :KK43:( şiimdiden teşekkür ederim hepinize derdimi dinlediğiniz için
Bu zamanlarının kıymetini bil der susarım...Daha 25 yaşındasın en az 10 senen daha var bunun için merak etme...Neden böyle evliliği dayatan bi ülkeyiz hiç anlamıyorum...🤦🏻‍♀️

Aha da buldum, öyle çifter çifter ütelik alıp aynı konuları açmıyoruz şeker kız.

🙂 seni kaynamamı alsak oda aynı dertten muzdarip karşısına kimse çıkmıyor uzun zaman önce briyle görüşüp ayrıldı oda mutlu bi yuvası olsun çok istiyor bi an düşündüm inan 😀

Henüz vakti değildir belki ?
O musmutlu görünen insanların gerçekten mutlu olduğunu nereden biliyorsun ? Sosyal medya da paylaştıkları kocamla sinema keyfisiii, kocişkomla kahve keyfisiii :) gibi yazılardan mı ? İnanmayın böyle şeylere :) Evet evlilik çok güzel bir şey sevdiğin insanla ama senin sandığın kadar da harika bir şey değil :) Üstelik yaşın daha normal evde kalmış, ya da herşey için çok geç kalmış değilsin. Herşey zamanın da güzel.
Rabbim geciktiriyorsa emin ol güzelleştiriyordur :)
Bende zamanın da çok sevdim ah hemen evlenelim dedim okulu bitirir bitirmez evlendim :) çokkkk severekk .. ama sonra ayrıldım :)
Bu kadar umutsuz olma, başından talihsiz bir durum da geçmiş. Herşeyin bir zamanı var. Senin de elbet eşin olacak, çocukların olacak, mutlu bir yuvan olacak. Ama bunları sırf 'olsun' diye yaparsan pişman olman kaçınılmaz.
Ayaklarını sağlam yere bas, sosyalleş, gez toz dolaş.. yapabiliyorken yap :) bu demek değil ki evlendiğinde yapamıyorsun alasını yapıyorsun evet :) ama doğru kişiyi bulursan.
Hayat sana hiç ummadığın an da öyle hoş sürprizler yapıp öyle güzel insanlar çıkarıyor ki karşına 'oh be beklediğime değdi' diyorsun :)
Sabret :) ve şu anın tadını çıkar

Bu konuyu dün okudum ben sanki ?

Ayrıca asla evlenemez dediğiniz kızlar ne demek ki? Evlilik hakedilen birşey mi ki, o evlenir bu evlenemez diyelim. Etrafınızda ki insanlara bu kadar anlam yükleyip onların hayatını kendinize mutsuzluk sebebi yapmayın. O muhteşem gördüğünüz hayatlar da eşlerde sizin gördüğünüz kadarı olmayabilir.

Hayatınızda birinin olmasını, evlenmek istemeniz normal geliyor bana ama bu durumun bu kadar mutsuzluk sebebi olması normal değil. Yaşınız 25 olsa da normal değil 35 olsada. Ne güzel bir aileniz var, hayatında başka ciddi sorunlar yok ki evlilik için çok ama çok üzülebiliyorsunuz.

Kafanızı meşgul edecek başka şeyler bulun, yazık etmeyin bugününüze. Sizin için vakti gelmemiş demek ki.

Ya çok klişe ama vallahi kısmet. Bir de beklersen olmaz. Hayatındaki başka konulara odaklan. O seni bulur.

Ben de çok üzülüyordum, ben de kendimi yiyordum sonra biri çıktı karşıma her hatasını görmezden gelip evlendim. Şimdi boşanmaya çalışıyorum. Ettiğiniz duaya dikkat edin çünkü Rabbim gerçekten kabul ediyor. Keşke hayatı akışına bıraksaydım. O kadar pişmanım ki.

Back
X