Sizce fikirlerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sariyapraklar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
384
95
98
42
Iyi akşamlar hanımlar kısaca konuya girecegim .ben 2 evlilik yapmış olup , ilkinden cocugum yok ,lakin 2 .evlilikten bir cocugum var ve evlendigimizden beri es kişisi aldatma şiddet eve bakmama vs bir sürü sorun yaşadık ailesiyle de aramız bozuk c ocuguma ailem bakıyor ben çalışıyordum fakat işten ayrildim maaş alamamaktan.şimdi çocuğumu ne babası arıyor nede onun ailesi kimseden tik ses yok .es kişisi zaman zaman özür dileyerek af diliyor duzrlcem diye afedersiniz birgece kalip ertesi gun yine tripli davranıyor ve ailesinin evinde kalıyor 7 yıllık evliyiz fakat 1 sene beraber kalmamisidzir.ev kira faturalar cicugumun masraflari hersey bende kısaca.surda 1 aya yakin issizlik süreci yaşadım bi ise başladım şimdi .ve bu 1 aylık süreçte çok zorlandım maddi manevi olarak ama daha çok manevi yönden ölmeyi bile diledim mutsuzluktan sıkıntılardan .şimdi çok sevdiğim bir ablam var esinin is arkadaşıyla beni tanıştırmak istiyor adam yeni emekli olmuş 55 yaşında maddi durumuda iyiymiş ben 38 yaşındayım gelin bu tanısın anlasirsaniz evlenin diyor rahat edersin herşeyde senin olur diyor çocuğu yokmuş copsuz uzum mantığı oncden böyle şeylere çok k arsiydim fakat çok sikintiliyim dolmusum iyice bu 7 senede icime ata ata... sizce gorusmelimiyim ?

Selam çocugun var bosanmamişsın adam 55 yaşında 55 yaş cok yaslı ben 46 yaßindayim tanismam
Aşk mi var yoo aşk da yok.bir tanisin isterseniz.ben olsam evlilikte mutluluğu aramazdim.erkekler sorun bu adam iyi bile olsa yaşlı amann tırt çok da tındi.
Bebisimle güzel güzel otururdum adamın alalade huysuz birisi olmadığı ne malum.
Belki bosanınca karşıniza iyi biri çıkar.onunla da evlenmeyin uzuun bir flörtle taniyın cok da tındı erkekler

Amacın ne peki? 55lık amca hala evlı olan sana ve ogluna sahip mı cıkacak?
Yoksa emellerine alet edip o da ortadan yok mu olacak.
İyi dusun.
Bır de evladın var ya, senın daha duzgun dusunmen gerekmiyor mu sence?

Bosandiniz mi?
eger bosandiysaniz ve profildeki yasiniz dogruysa 55 yas size anca baba olabilir. O da biyolojik degil yani lafin gelisi

Yani bu evlilik elinde sonunda bitecek orası kesin kesinlikle evlenmeyi düşünmüyordum ama abla kafanı kullan çok sıkıntı yaşadın mantık evliliği yap çocuğunun geleceğini kurtar diyor maddi yönden ve çok iyi biri diye anlatıyorlar

Gelecegını amcamı kurtaracak?
Arkadasın ıyı bır arkadas olsa sana amcayı tavsiye etmez sen evliyken, ıs falan bakar

Önce boşanın!!!

boşanmadan. 3. Kocaya koşmak nedir?!

Kendi ćerçevesinde çok mantıklı.ama 38 yaşında hayattan bu vazgeciş nedir ?
2. Evlilikte erkegin esine cok deger verdigi evlilik duyuyorum ee arada 17 yaşta var.tabi evlenseniz size cok iyi davranabilir o bey.
Dedigim gibi 3. Evlilik biraz fazla yanlıslar icin.mutlulugu ve maddiyatı evlilikle getirmeye calısmaktansa ozgür ve mutlu olabilirsiniz.
Birde su anda cocuga taciz falan Allah korusun cok degisik hayatlar var.cocugunuzun ağlamasını bile en cok sizlere muzik gibi gelir.cocugunuza iyi davranan bir esde bende önem kazandı su anda

Evliyken bile tek ev geçindirebilmeyi başarıp, daha boşanmadan yeni bir adamın nikahına girmeyi düşünüyorsunuz. Bana bu durum ilginç ve gereksiz geldi.
Bı de iki basarisiz evlılık, bır cocuk. Cocugu buyuten anane dede. Ayda bir ugrayıp sevısıp giden nikahlı koca.
55 yasında adam tavsiye eden, onun konu sahıbının hayatını kurtacagını soyleyen hayırsız arkadas cevresı.
Ve konu sahıbının yogurdu uflemek yerine o hıc tanımadıgı adama ılımlı bakması falan.
Asırı cesur.
Tilkiye cesaretini ispat et demisler gıtmıs yavrusunu yemis.
Bazı cesaretler mukemmelken bazıları da tilkinin ki gibi kendine zarar verir.

sizin niyetinizle yola çıkan kimse o adamlardan zırnık alamıyor onu söyleyeyim
Çocuğunuza bir şey almak isteseniz babası alsın, ben mi bakacağım elin ogluna der.
ablaya selam söyleyin, bir uyanık kendi degil

Su an bi vazgecislik yaşıyorum bunu inkar edemem kendimi bile zor çekiyorum manen maddi olarak idare ederim buvyasima kadar ayaklarimin ustunde durdum yine dururum bu ara çok sağlıklı düşünemiyorum yoruldum bitmeyen sıkıntılardan evliliğim bitsede tekrar evlenmeyi düşünmüyorum ikisinde ne gördüm ki 3 .den ne bekliyim sadece b ikafa karışıklığı yasadim ben yasli amca avcısı hiç degilim
Konum kapatılabilir mi mune ?
Çok teşekkür ederim

E evli değil misin
Arkadasın bunu nasıl teklif edebiliyor.
38 55 yas farkı çok.
Zaten 2 evlilik yasamışsın çocuk var bilemiyorum neden illa evlilik

Adam çok zengin de ondan mı etkilendim doğru söyle

Evlılık yapmadanda hayatın yoluna gireceğine inanın önce yavrunuz için onu düşünerek en doğru şekılde karar vermelisiniz bir iş bulursanız aşamayacağınız zorluk kalmaz.Kendinize inanmaktan vazgeçmeyin. Mune arkadaş konunun kapatılmasını istemiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…