Iyi akşamlar hanımlar kısaca konuya girecegim .ben 2 evlilik yapmış olup , ilkinden cocugum yok ,lakin 2 .evlilikten bir cocugum var ve evlendigimizden beri es kişisi aldatma şiddet eve bakmama vs bir sürü sorun yaşadık ailesiyle de aramız bozuk c ocuguma ailem bakıyor ben çalışıyordum fakat işten ayrildim maaş alamamaktan.şimdi çocuğumu ne babası arıyor nede onun ailesi kimseden tik ses yok .es kişisi zaman zaman özür dileyerek af diliyor duzrlcem diye afedersiniz birgece kalip ertesi gun yine tripli davranıyor ve ailesinin evinde kalıyor 7 yıllık evliyiz fakat 1 sene beraber kalmamisidzir.ev kira faturalar cicugumun masraflari hersey bende kısaca.surda 1 aya yakin issizlik süreci yaşadım bi ise başladım şimdi .ve bu 1 aylık süreçte çok zorlandım maddi manevi olarak ama daha çok manevi yönden ölmeyi bile diledim mutsuzluktan sıkıntılardan .şimdi çok sevdiğim bir ablam var esinin is arkadaşıyla beni tanıştırmak istiyor adam yeni emekli olmuş 55 yaşında maddi durumuda iyiymiş ben 38 yaşındayım gelin bu tanısın anlasirsaniz evlenin diyor rahat edersin herşeyde senin olur diyor çocuğu yokmuş copsuz uzum mantığı oncden böyle şeylere çok k arsiydim fakat çok sikintiliyim dolmusum iyice bu 7 senede icime ata ata... sizce gorusmelimiyim ?