Sizce fikirlerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi akşamlar hanımlar kısaca konuya girecegim .ben 2 evlilik yapmış olup , ilkinden cocugum yok ,lakin 2 .evlilikten bir cocugum var ve evlendigimizden beri es kişisi aldatma şiddet eve bakmama vs bir sürü sorun yaşadık ailesiyle de aramız bozuk c ocuguma ailem bakıyor ben çalışıyordum fakat işten ayrildim maaş alamamaktan.şimdi çocuğumu ne babası arıyor nede onun ailesi kimseden tik ses yok .es kişisi zaman zaman özür dileyerek af diliyor duzrlcem diye afedersiniz birgece kalip ertesi gun yine tripli davranıyor ve ailesinin evinde kalıyor 7 yıllık evliyiz fakat 1 sene beraber kalmamisidzir.ev kira faturalar cicugumun masraflari hersey bende kısaca.surda 1 aya yakin issizlik süreci yaşadım bi ise başladım şimdi .ve bu 1 aylık süreçte çok zorlandım maddi manevi olarak ama daha çok manevi yönden ölmeyi bile diledim mutsuzluktan sıkıntılardan .şimdi çok sevdiğim bir ablam var esinin is arkadaşıyla beni tanıştırmak istiyor adam yeni emekli olmuş 55 yaşında maddi durumuda iyiymiş ben 38 yaşındayım gelin bu tanısın anlasirsaniz evlenin diyor rahat edersin herşeyde senin olur diyor çocuğu yokmuş copsuz uzum mantığı oncden böyle şeylere çok k arsiydim fakat çok sikintiliyim dolmusum iyice bu 7 senede icime ata ata... sizce gorusmelimiyim ?
Baban yaşındaki adamlada sırf para uğruna evlenmezsın ya boşanmamışsın neyın derdıne düşmüşsün. Önce bır boşansan mı hanı sonra koca adaylarını sıralasan. Napcan anlamadım kı hayır yanı aracıya bak çocuğu yok her şey sana kalır senın ıcın de çöpsüz üzüm mıss yanı :KK57: hayırdır boşanıp evlenıncede adam erkenden ölsün dıye dua ritüellerıne girişcek gıbısınız

Su omuz üstündeki basi calistirin. Mantik en cok ilk kendimize sonra evlilikte lazim. Evli arkadasini bir adama baglamaya calisan arkadasiniz da agir serefsiz ayrica. Evli erkegi evliyken baskasi ile tanistirmak ne kadar yalnis ise. Kadin icin de gecerli

55lik adam sizin para icin evlendiginizi anlamicak mi sizce?

Adam kabul ediyorsa durumu, tamam ustune ev koluna bilezik yapayim der ama cinsellik de bekler yani. baban yasindaki bir adamin koynuna girmeye igrenmeyecek misin abla? :KK51:

O adamin bir noktadan sonra elin adaminin cocuguna ben bakamam diye baski yapmayacagi ne malum?

Calis cocuklarina bak lutfen boyle yollara sapma. Kisa yoldan para kazanmaya calismanin sonu rezillikle bitiyor hep.

Ama boşanmamışsınız henüz. 55’lik adama ne diyeceksiniz? Boşanma aşamanız uzarsa, eşiniz zaten dengesizmiş sorun çıkarırsa? 55’lik sizi bekler mi? Ya da size nasıl bir gözle bakar sizce? Önce bir boşanın. Şu an çocuğunuzun gelecek kaygısı ile maddi olarak bakıyorsunuz konuya. 55’liğin durumu iyi denmesi sizin kafanızı kurcalamış. Bence görüşmeyin.

Yani bu evlilik elinde sonunda bitecek orası kesin kesinlikle evlenmeyi düşünmüyordum ama abla kafanı kullan çok sıkıntı yaşadın mantık evliliği yap çocuğunun geleceğini kurtar diyor maddi yönden ve çok iyi biri diye anlatıyorlar
mantık evliliği yapacaksınız da boşanmadan hangi mantıkla ?

Iyi akşamlar hanımlar kısaca konuya girecegim .ben 2 evlilik yapmış olup , ilkinden cocugum yok ,lakin 2 .evlilikten bir cocugum var ve evlendigimizden beri es kişisi aldatma şiddet eve bakmama vs bir sürü sorun yaşadık ailesiyle de aramız bozuk c ocuguma ailem bakıyor ben çalışıyordum fakat işten ayrildim maaş alamamaktan.şimdi çocuğumu ne babası arıyor nede onun ailesi kimseden tik ses yok .es kişisi zaman zaman özür dileyerek af diliyor duzrlcem diye afedersiniz birgece kalip ertesi gun yine tripli davranıyor ve ailesinin evinde kalıyor 7 yıllık evliyiz fakat 1 sene beraber kalmamisidzir.ev kira faturalar cicugumun masraflari hersey bende kısaca.surda 1 aya yakin issizlik süreci yaşadım bi ise başladım şimdi .ve bu 1 aylık süreçte çok zorlandım maddi manevi olarak ama daha çok manevi yönden ölmeyi bile diledim mutsuzluktan sıkıntılardan .şimdi çok sevdiğim bir ablam var esinin is arkadaşıyla beni tanıştırmak istiyor adam yeni emekli olmuş 55 yaşında maddi durumuda iyiymiş ben 38 yaşındayım gelin bu tanısın anlasirsaniz evlenin diyor rahat edersin herşeyde senin olur diyor çocuğu yokmuş copsuz uzum mantığı oncden böyle şeylere çok k arsiydim fakat çok sikintiliyim dolmusum iyice bu 7 senede icime ata ata... sizce gorusmelimiyim ?
Yani yargilamak gibi olmasin da 2 kez evlenmissiniz henuz bosanmamissiniz ve 3. Ye bakiyorsunuz. Evlilik oyuncak degil bir de 55 yasindaki amcayla... Zaten her isinizi kendiniz yapıyorsunuz bu kadar evlilik isteme olayi niye? Manevi yonden olmeyi dilemissiniz ve 3. Evlilikte manevi olarak kaldiramayabilirsiniz. Lutfen biraz agirdan alin hayatinizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X