Sizce firma haklı mı?

Ay-hal

05.05.2015
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
4.231
4.199
83
hanmlar merhaba geçenlerd instagramdan inceltici korse aldım neyse ölçüleri falan verdim ;L beden olur dediler kalıplarıda küçük zaten dediler, elime ulastı kargom denedim sanki çok fazla sıkmıyor beni en sıkı kopcasına takıyorum ama genede o istediğim sıklığı vermiyor ,bende kendilerine yazdım büyük oldu M beden olsa daha iyi olcaktı dedim sonra değişim adresini verdiler ben kargoya yolladım, kargo parasınıda değişime gönderirken benim ödemem gerekmiş ,ürün geldiğinde kargo ödemesi yapılmıcak dendi.eyvallah buraya kadar herşey normal sonra günler sonra kapı çaldı ,kargom geldi ve ücrette aldılar kargo ücreti verilmicek dendiği halde neyse içeri geçtim paketi açtım ki şook oldum geri yollamıslar benim yolladığım korseyi ,çok sinir oldum sonra bir baktım zarf koymuslar bide korse katladıgıı için balenleri zarar görmüş satısa uygun değilmiş, değişim yapamıyoruz diye buyuzden .. Halbuki balenlerin zarar görmesi için üstten katlayıp koymam lazım oylede yapmadım acaba kargo esnasındamı o hale geldi anlamadım ,artık değişimde yapmıyorlar elimde kaldı ürün napmalıyım sizce ?basına böyle bişey gelen var mı? Nerelere şikayet etmeliyim ?

Firma haklı değil. Siz haklısınız. Birincisi; verdiğiniz ölçüler doğrultusunda uygun ürün göndermemişler. İkincisi, bir müşteri hiçbir zaman memnun kaldığı üründe değişimle zırt pırt uğraşmaz. Değişim varsa kesin bir sorun var demektir ve bu sorun da sizden kaynaklanmadığı için kargo ücretini asla ödememeniz gerekir. En bilindik sitelerde de (t***yol vb.) bu böyledir. Değişim yapmamaları da cabası. Nereye şikayet edebileceğinizi bilmiyorum ancak "firma haklı mı" diye düşünmemeniz için yazmak istedim

İşte bu yüzden instagramdan alım yapmamak lazım. Ne belli onların zarar vermediği? Bir yere şikayet etsen de sonuç alamazsın gibi geliyor bana. Fiş fatura bir şey var mı elinde?
Onların gönderdiğine dair kargo üstüne yapısık bir fatura yazıyor yani çok pişman oldum zaten birdaha asla ordan bişey almam

Instagramdan alışveriş yapmak hiç güvenilir değil. Paranızı geri alabileceğiniz pek sanmiyorum. En azından Şikayetvar.com a yazın, Instagram sayfasından yorumlara yazin memnuniyetsizliginizi.

Teşekkür ederim gerçekten çok üzüldüm çok kızdım bu duruma zaten mesaj attım insanlarla dalgamı geçiyorsunuz diye sonra alttan almaya basladı benimle konusan kız firmayla görüşmüş asla degısım yapamayız denmiş bende gerekli yerlere şikayetimi bildiricem dedim ve fake bir insta hesabından uçuk bir şehre sipariş gönderttim kargoları geri gelsinde görsünler

Son düzenleme:
Tüketici hakem heyetine başvurun.
Yanlış hatırlamıyorsam internet alışverişlerinde hicbir gerekçe belirtmeden para iadesi hakkınız var.

Instagtam yerine g.gidiyordan falan yapsaydınız. Siz urunu onaylamadan para saticiya aktarilmiyor .Ben boylelikle hic sorun yasamadim .

Instagtam yerine g.gidiyordan falan yapsaydınız. Siz urunu onaylamadan para saticiya aktarilmiyor .Ben boylelikle hic sorun yasamadim .
Kartla alma şansım yoktu kapıda nakit öderim diye düşündüm bide instagram oyle arastırırken çok ilgimi çekti bian kapılıverdim ,aslında M beden olsa hiçbir sıkıntı olmıcaktı ama bu durum gerçekten canımı çok sıktı kuşlanmadığım bir ürün ! Satısa uygun değilmişmiş demek ki okadar dandik ki balenler hemen zarar görmüş

Bir arkadaş yazmış tekrar söyleyeyim şikayetvar.com a yazın mutlaka. Oraya yazdıktan sonra birçok firmanın tutuştugunu gördüm. Etkili bir site. Siz hatalı değilsiniz ayrıca. İade hakkınız var. Katlarken nasıl zarar görsün korse camdan mi yapılmış komik olmasınlar.

Çok saolun yazıcam hemen oraya

fırma haklı degıl
bende bahsettıgınız korseden aldım verdıgım olcu dogrultusunda 1 beden buyuk oldu
bunu soyledım degısım yaparız dedıler
kargo ucretını onlar karsıladı urun degısımı oldu yenısı geldı bana

kargoyla ilgili çok sorun yaşadım kargomun firma çalışanı tarafından çalındığı bile oldu..şikayet var.com tüketici hakları heyeti her yere başvurdum sinirden bimere bile yazdım bir şey ifade etmedi maalesef..bu olaydan da bir şey çıkmaz geçmiş olsun

Bende öyle düşünüyorum haram zıkkım olsun demekten baska çarem yok sanırım ama bende onlara fake bir hesaptan dogu iline sipariş verdim kargoları geri dönsün ugrassınlar bakalım

Bende öyle düşünüyorum haram zıkkım olsun demekten baska çarem yok sanırım ama bende onlara fake bir hesaptan dogu iline sipariş verdim kargoları geri dönsün ugrassınlar bakalım
intikam diyorsun ama yazık belki de kargoda hasar gördü onların da bir suçu yoktur yapmasaydınız keşke..

intikam diyorsun ama yazık belki de kargoda hasar gördü onların da bir suçu yoktur yapmasaydınız keşke..
Onların onda suçu olmayabilir ama yok yere degısıme gönderirkende degısımden gelirkende kargoyu ben ödedim

Firma haksız ama bu yaptığınız hiç hoş bir davranış değil. Hakkınızı arayacağınıza haksızlık ederek ödeşmeye çalışıyorsunuz. Hatırlatmak istedim kapıda ödeme seçeneğiyle kargo isteyip o kargoyu almadığınızda size dava açılabilirnb