- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
AyyyBence burada tek flörtleşen kadın ve sizin köpeğiniz
Adam kadının ağzını burnunu yalasa flört olmazdıHayatınızda bir kere bile flört etmediniz mi ya, bunun adı flört mü? Adam köpeği seven kadına - köpeğin onun ağzını burnunu yaladigini görünce- 'al senin olsun (madem bu kadar sevdiniz birbirinizi)' demiş , küçük bir espri yapmış.
İnsan insana espri yapamaz mı yani? Bu ne ozguvensizlik.
Yok aldatma sayın, duyan da adam kadının ağzını burnunu yaladı sanir.
Umarım bu saçma fikrinizi adama söyleyip güzel bir park etkinliğinde adamın canını sıkmamışsınızdır
En azından gönül rahatligiyla aldatma sayılırdıAdam kadının ağzını burnunu yalasa flört olmazdı
Ahaha ay düşününce çok güldüm. Mağazadan çıkıyorsun kocan kadının birinin bademciklerine inmiş
Hiç bi şey anlamadımIyi günler,
söyle bi durum düsünün: Esinizle bir tanidiginizin yavru köpegini bazen gezdiriyorsunuz. Bir gün gezdirirken bir dükkana girip biseyler almak istiyorsunuz. Köpekler icerde yasak oldugu icin esiniz ve bir arkadasiniz disarda bekliyor.
Siz icerde biseyler seciyorsunz, esiniz de gelip bir kac parca seciyor ve hemen disari cikiyor. Siz prünleri öderken, esinizden su cümleyi duyuyorsunuz „al senin olsun“ ve disari baktiginizda esinizin bu cümleyi baska bir kadina söyledigini görüyorsunuz. Kadin da o an köpegi kucagina almis dudagini yalattiriyor ve onu seviyor.
Ödedikten sonra disari cikiyorsunuz ve esiniz size gülümseyip, elinizden tutup yolda yürümeye devam ediyor.
Sizce bu cümle (ve o ortamda/durumda) flört olarak gecer mi
Kadın köpeği şirin bulup agucuk gugucuk olayını abartınca eşinizde aklınca espri yapıp al senin olsun demiş.Iyi günler,
söyle bi durum düsünün: Esinizle bir tanidiginizin yavru köpegini bazen gezdiriyorsunuz. Bir gün gezdirirken bir dükkana girip biseyler almak istiyorsunuz. Köpekler icerde yasak oldugu icin esiniz ve bir arkadasiniz disarda bekliyor.
Siz icerde biseyler seciyorsunz, esiniz de gelip bir kac parca seciyor ve hemen disari cikiyor. Siz prünleri öderken, esinizden su cümleyi duyuyorsunuz „al senin olsun“ ve disari baktiginizda esinizin bu cümleyi baska bir kadina söyledigini görüyorsunuz. Kadin da o an köpegi kucagina almis dudagini yalattiriyor ve onu seviyor.
Ödedikten sonra disari cikiyorsunuz ve esiniz size gülümseyip, elinizden tutup yolda yürümeye devam ediyor.
Sizce bu cümle (ve o ortamda/durumda) flört olarak gecer mi?
Espri yapmış? Kendi köpeği olup dese de espri olur kendi köpeğini de başkasının köpeğini de vermez. Kimse de ciddiye alıp aa bana verdi diye alıp götürmez zaten:))Köpegin sahibi degilsiniz, yani sizin olmayan köpek baskasina teklif ediliyor
ayıp valla ya, benim arkadaşımın köpeği de ne zaman yakalasa ya dudaktan yalar ya da dudak kenarındanKöpek yollu, önüne gelenin dudağına yapışıyor. Hiç ar namus kalmamış köpeklerde
Kediler ahlaklı çünkü köpekler ahlaksız. Çişlerini de ortalık yere yapıyorlar zatenayıp valla ya, benim arkadaşımın köpeği de ne zaman yakalasa ya dudaktan yalar ya da dudak kenarındanbende kedi var hiç öpmez dudağımdan
Ay hep aynılar. Ben kedimi sevebilmek için randevu alıyorumayıp valla ya, benim arkadaşımın köpeği de ne zaman yakalasa ya dudaktan yalar ya da dudak kenarındanbende kedi var hiç öpmez dudağımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?