- 20 Nisan 2018
- 217
- 45
- 18
- 31
- Konu Sahibi Denizkiziceren
-
İlişki düzelsin diye ama, bana olumsuz geliyor.Ee ayrilmis iste niye gidiyoki kuzenin?
Yok canim asla öyle bisey yapmasin iliskinin yürümüyecegi belli.bastan bilmiyomuydu mezhebini kizin is ciddiye binincemi aklina gelmis beyfendinin.kesin ailesi bisey dedi oda vazgeçti kizdan.yada kendi sıkıldı bahane ariyo.İlişki düzelsin diye ama, bana olumsuz geliyor.
Yok canım bilmiyordu yeni sorduYok canim asla öyle bisey yapmasin iliskinin yürümüyecegi belli.bastan bilmiyomuydu mezhebini kizin is ciddiye binincemi aklina gelmis beyfendinin.kesin ailesi bisey dedi oda vazgeçti kizdan.yada kendi sıkıldı bahane ariyo.
Ben de öyle düşünüyorum. Kuzenim bana da öğret dediği halde ayrılmak istemiş.Adam istemiyor ayrılmış daha nasıl gidecek ki? Barışalım die yalvarcaksa bilmem ama bitmiş gitmiş yani.
İstememiş net!Ben de öyle düşünüyorum. Kuzenim bana da öğret dediği halde ayrılmak istemiş.
Zaten evlenmiş boşanmış.değmez
adam can sıkıntısını giderip yolu vermiş afedersin
belki de evli falandı bilemezsin mesafe cok uzak
Bence bahane. Çünkü kız daha çok öğrenmek istediğini, öğretmesini istediğini söylediği halde ayrılıyor.Erkek arkadaşı demek ki kendi ailesini çok iyi tanıyor , sorun çıkarırlar diyorsa çıkacaktır .. ya da bekli de bunu bahane edip ayrılmak istemiştir .. bence değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?