Koku hassasiyetinin bu kadar erken olacağını sanmıyorum.Merhaba arkadaşlar ben Adetime bir hafta kala ilk önce erken gebelik testi yaptım 1-2 dakika içinde varla yok silik bir çizgi çıktı 2 gün sonra da normal kaset testi yaptım Onda da erken gebeliğe nazaran daha silik bir çizgi ama yine gözle görülür bir çizgiydi Normalde Adetim Bugün ya da yarın başlaması gerekiyor 2 gün önce yine tekrardan test yaptığında ise direkt negatif çıktı Sizce Kimyasal gebelik mi yoksa çok erken mi davrandım yoksa testler mi bozuktu görüntüyü de ekliyorum Normalde pkos hastası olduğum için ne zaman tam yumurtladığımı bilmiyorum kameram pek iyi olmadığı için çok net değil ama gözle net bir şekilde belli oluyor Bir de dün akşamdan beri burnumda iğrenç bir yumuşatıcı kokusu var ama bu benim midemi bulandırıyor ki normalde kokuları da çok severim ve kolay kolay da koku hassasiyetim yoktur
Tekrarlayacağım testi ama yine de işte insan Umut ediyor sormak istedim sizlere deKoku hassasiyetinin bu kadar erken olacağını sanmıyorum.
Testler bozuk olabilir.
Adetin bir kaç gün geçtikten sonra tekrar test yap bence
Haklısın.hakkında hayırlısı olsun.Tekrarlayacağım testi ama yine de işte insan Umut ediyor sormak istedim sizlere de
Ben de biraz kimyasal olabileceğini düşünüyorum çünkü önceden yine bir kere kimyasal yaşamıştım Onda da yeni böyle hafif koku hassasiyetim olmuştu gebelik testi yapmıştım pozitifti tam kırmızıydı onu da hatta sonra da adet oldumKimyasal olabilir, bende ilk kızım dan önce her ay neredeyse kimyasal yaşıyordum o yüzden en azından 1 hafta beklemek kan tahlili verip o şekilde emin olmak lazım
Teşekkür ederim.Haklısın.hakkında hayırlısı olsun.
Bir senedir deniyorum Ama maalesef olmuyor ben de öyleydim kendimi çok saldım tatile gittim kafamı dağıtacak şeyler yaptım ama insanın ne olursa olsun aklımda bir köşesinde kalıyor her zamanVe ne zaman beklemedim bu ay zaten olmaz tek ilişki dedim o zaman hamile kaldım. Biraz rahat olmak salmak lazım yoksa insan çok yıpranıyor psikolojik olarak
Test markasi nedir bnde bugun yaptim bebe time marka hafif cizgiler war ama adetim 7gun geciktiBenim de adetim 2 gün gecikti testim de silik çizgi var gibi ama bilemedim
Ar+ ı med markaydı farklı marka erken gebelik testi yaptım ve çizgiler gayet belirgindiTest markasi nedir bnde bugun yaptim bebe time marka hafif cizgiler war ama adetim 7gun gecikti
Test markasi nedir bnde bugun yaptim bebe time marka hafif cizgiler war ama adetim 7gun geci
Evet bende hep bu kafadaydım insan nasıl unutuyor diyordum benım sureklı aklımın ucunda yanı hiçbir zaöan gitmiyor bir sey olsun acaba bu ay olucak mı diyordum ama bu ay yıne aklımdaydı gercı ama olmaz kafasında olmuyor zaten kafasında oldugum ıcın kocamla odaları degıstırdık agır kaldırdım ittin cektım falan kosturmalı bı aydı ve kocam sperm testı verdı onumuzdekı ay asılama yaptıracagımız için yeni sonuc olsun elimizde dedik ve yumurtlama gununu kacırdım zaten kafasıyla dusunuyordum test yaptım zaten hamıle olmadıgımı goreyim aşılama bayrama sarkmasın adet olayım dıye dusunurken çift çizgiyi gördüm hâlâ inanamıyorum hamıle olduguma ama gerçekten hıc beklemedıgın ummadıgın zamanda oluyormus 5 haftalıgım suan bu hafta keseyı gormege gıdecegım inşallah kısmet olursa Rabbim isteyen bakabilecek gücü olan herkese nasip etsin inşallahBir senedir deniyorum Ama maalesef olmuyor ben de öyleydim kendimi çok saldım tatile gittim kafamı dağıtacak şeyler yaptım ama insanın ne olursa olsun aklımda bir köşesinde kalıyor her zaman
Kan ver ona göre kullan ilacı cunku suan olsa bıle ultrasonda gözükmez erken dahaselam kızlar adet gecikmemin 1.günü betha 1.09 çıktı şu an gecikmemin 8. günü bugün tekrar dr. a gitim beta bakmadı ultrasona soktu gebelik yok dedi tarusal verdi sizce içmelimiyim yoksa akşam acile gidip kan versem mi ?
verdim canım şu an da çıkmasını bekliyorumKan ver ona göre kullan ilacı cunku suan olsa bıle ultrasonda gözükmez erken daha
5 çıktı canım ne demekKan ver ona göre kullan ilacı cunku suan olsa bıle ultrasonda gözükmez erken daha
4.99 a kadar negatif diye biliyorum bence tekrar bir kan verin5 çıktı canım ne demek
sabah tekrardan yaptırın5 çıktı canım ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?