- 19 Ocak 2021
- 26
- 65
- 3
- 26
- Konu Sahibi selennhmzcb
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de var ayyy ben bile heyecanlandım
Sağol kuzummm darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah hepiniz dualarımdasınızBence de var ayyy ben bile heyecanlandım![]()
Sende çoookk sağol canım sağlıcakla kucağına al inşallah yavrununSağol kuzummm darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah hepiniz dualarımdasınız
Amin Allah razı olsun inşallah sizlere de nasip olsun en kısa zamandaİnşallah varbaya cıkmıs hemde saglıklı bir hamilelik ve dogumunuz olur ınsallah
Aminnn inşallah çok sağolunSende çoookk sağol canım sağlıcakla kucağına al inşallah yavrunun![]()
Aminnn inşallahAmin Allah razı olsun inşallah sizlere de nasip olsun en kısa zamanda![]()
Çok teşekkürlerHayırlı olsunnnnnn![]()
Kaç gün sürdü o kanamaYa kizlar benim subat ayinda adet olmadim ama acik kirmizi pembeye yakin bi kanamam oldu ve basagrim var uyuku da var agrisiz ve göguslerde dolgunluk hissi var alt karinda yirtilma oluyo bugunde halsizlik basladi regl'im benim cok agrili gecerdi bu agrisiz gecti acaba hamile olabilme ihtimalim varmi
2 2 bucuk gunKaç gün sürdü o kanama
Test yap istersen2 2 bucuk gun
Sali gunu kan vermeye giticem bakarimTest yap istersen