• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebelik var mi

Gebelik belirtileri adet belirtilerine çok benziyor bilmiyorum canım oladabilir olmayabilir de umarım her şey gönlünce olur çıkmazsa bile üzülme her şeyin bir vakti vardır

Gebelik belirtileri adet belirtilerine çok benziyor bilmiyorum canım oladabilir olmayabilir de umarım her şey gönlünce olur çıkmazsa bile üzülme her şeyin bir vakti vardır 🌸
ya bende bilmiyorum yani kimsede bir şey demiyor gögüs ucunda hassasiyet var biraz da gögüslerim şişmiş gibi ama bilmiyorum sabah erken mi test kesin sonuç verir ben hep akşamları yaptım

Kızlar selam benimde bir sorum olacak geçen günlerde sabah yaptığım testte 2.çizgi silik çıktı kan verdim ama negatif çıktı bugün aşırı mide bılantısı yaşadım sabsh yine ilk idrarla test yaptım daha test kabın içindeyken 2.çizgi çıktı olabilir mi

Kızlar selam benimde bir sorum olacak geçen günlerde sabah yaptığım testte 2.çizgi silik çıktı kan verdim ama negatif çıktı bugün aşırı mide bılantısı yaşadım sabsh yine ilk idrarla test yaptım daha test kabın içindeyken 2.çizgi çıktı olabilir mi
Yumurtlama yününden kaç gün sonra yaptın testin markası neydi birde

Yumurtlama yününden kaç gün sonra yaptın testin markası neydi birde
En son yaptığım yımurtlama üstümden 7 gğn geçmişti yani dün sabah yaptığım idrar pozitif çıktı

Eklentiler

• IMG_F4BEA1C0-D85E-47FF-9406-7301C06AF35A.webp
    IMG_F4BEA1C0-D85E-47FF-9406-7301C06AF35A.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 45
Back
X