• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebelik var mi

Gebelik belirtileri adet belirtilerine çok benziyor bilmiyorum canım oladabilir olmayabilir de umarım her şey gönlünce olur çıkmazsa bile üzülme her şeyin bir vakti vardır

Gebelik belirtileri adet belirtilerine çok benziyor bilmiyorum canım oladabilir olmayabilir de umarım her şey gönlünce olur çıkmazsa bile üzülme her şeyin bir vakti vardır 🌸
ya bende bilmiyorum yani kimsede bir şey demiyor gögüs ucunda hassasiyet var biraz da gögüslerim şişmiş gibi ama bilmiyorum sabah erken mi test kesin sonuç verir ben hep akşamları yaptım

Kızlar selam benimde bir sorum olacak geçen günlerde sabah yaptığım testte 2.çizgi silik çıktı kan verdim ama negatif çıktı bugün aşırı mide bılantısı yaşadım sabsh yine ilk idrarla test yaptım daha test kabın içindeyken 2.çizgi çıktı olabilir mi

Kızlar selam benimde bir sorum olacak geçen günlerde sabah yaptığım testte 2.çizgi silik çıktı kan verdim ama negatif çıktı bugün aşırı mide bılantısı yaşadım sabsh yine ilk idrarla test yaptım daha test kabın içindeyken 2.çizgi çıktı olabilir mi
Yumurtlama yününden kaç gün sonra yaptın testin markası neydi birde

Yumurtlama yününden kaç gün sonra yaptın testin markası neydi birde
En son yaptığım yımurtlama üstümden 7 gğn geçmişti yani dün sabah yaptığım idrar pozitif çıktı

Eklentiler

• IMG_F4BEA1C0-D85E-47FF-9406-7301C06AF35A.webp
    IMG_F4BEA1C0-D85E-47FF-9406-7301C06AF35A.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba hanımlar hayırlı geceler regl gününe 3 gün kala test yaptım silik çıktı ardından tekrar yaptım yime aynı şekilde silik çıktı kasiklarim alt karin bölgem ve belim ara ara ağrıyor akıntım var yarın regl günüm sabah ilk idrarla kaset test yapacağım o da silik veya daha belirgin çıkarsa kan vermeyi düşünüyorum bu arada bu silik çizgiler ilk 2 dakika içinde çıktı yumurtamam 21 veya 22 Ağustos olması lazım testler iki ayrı marka birisi elite diğeri bebe time yalanci pozitif çıkarma ihtimali var mi
Sonucunuz ne oldu kan verdiniz mi hamileliğiniz kesinlestimi

Kızlar benımde son adet 13 eylul dun silik çıktı hala adet olmadım sızce gebelık varmıdır

Regl günü sabahı laboquick kaset test aninda çıktı
Bu testlerde asla yanılma payı olmuyor ins hamilesin dir bn erken gebelik testi yaptım iki gün önce adettim 1gun gecikti kan verdim ama 2.0hamile değilsiniz dedi eee değilim de bu ikincisi net çıkıyor her iki sinde dede de bn bi erken gebelik testinde güvenmiyorum artık şuan 1gun gecikti ama yapmıycam bir kaç gün bekliycem birde bnim testime bakın

Back
X