Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hayırlı olsun bence var çok net çıkmışAdetim 2 gün gecikti sabah test sonucu böyle çıktı ama emin olmadan heveslenmek istemedim sizce var mı testlerin doğruluk payı nedir
Umutlandırmak istemem ama teste göre hamilesinizAdetim 2 gün gecikti sabah test sonucu böyle çıktı ama emin olmadan heveslenmek istemedim sizce var mı testlerin doğruluk payı nedir
Ay lanet olası test beni yirmi kez kana göndermişligi var o kadar haklı bir soruki şuan buMarkası freely mi
Aynen valla testler beni de yanılttı çok bende artık genelde awok bebetime albi almaya çalışıyorum feely bende yalancı hiç çıkarmadıAy lanet olası test beni yirmi kez kana göndermişligi var o kadar haklı bir soruki şuan bu![]()
Bende çıkardı hemde kıpkırmızı bir saniye içinde kana gittim kan sıfır ahahah asabim bozuldu kusuruma bakmayınAynen valla testler beni de yanılttı çok bende artık genelde awok bebetime albi almaya çalışıyorum feely bende yalancı hiç çıkarmadı
Benimde başıma geldi 5 test kaset erken genelik pozitifti 3 kere kan vermiştim ama regl oldum ondan bende güvendiğim markaları alıyorum daha iyi oluyor şimdi elimde 1 kaset bebetime var salı günüde awok sipariş ettim gelecek yaparımBende çıkardı hemde kıpkırmızı bir saniye içinde kana gittim kan sıfır ahahah asabim bozuldu kusuruma bakmayın
Awox gerçekten herkesin önerdiği bir marka bende ondan sipariş etmeyi düşünüyorumBenimde başıma geldi 5 test kaset erken genelik pozitifti 3 kere kan vermiştim ama regl oldum ondan bende güvendiğim markaları alıyorum daha iyi oluyor şimdi elimde 1 kaset bebetime var salı günüde awok sipariş ettim gelecek yaparım
Ben baya sipariş verdim awok iyi oluyorAwox gerçekten herkesin önerdiği bir marka bende ondan sipariş etmeyi düşünüyorum
Çok net görünüyor Tebrikler kan verip yerleştirebilirsiniz en garantisiAdetim 2 gün gecikti sabah test sonucu böyle çıktı ama emin olmadan heveslenmek istemedim sizce var mı testlerin doğruluk payı nedir