• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebelik var mı

Linossz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
180
88
98
31
Adetim 2 gün gecikti sabah test sonucu böyle çıktı ama emin olmadan heveslenmek istemedim sizce var mı testlerin doğruluk payı nedir

Eklentiler

• IMG_5668.webp
    IMG_5668.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 86
Aynen valla testler beni de yanılttı çok bende artık genelde awok bebetime albi almaya çalışıyorum feely bende yalancı hiç çıkarmadı
Bende çıkardı hemde kıpkırmızı bir saniye içinde kana gittim kan sıfır ahahah asabim bozuldu kusuruma bakmayın

Bende çıkardı hemde kıpkırmızı bir saniye içinde kana gittim kan sıfır ahahah asabim bozuldu kusuruma bakmayın
Benimde başıma geldi 5 test kaset erken genelik pozitifti 3 kere kan vermiştim ama regl oldum ondan bende güvendiğim markaları alıyorum daha iyi oluyor şimdi elimde 1 kaset bebetime var salı günüde awok sipariş ettim gelecek yaparım

Benimde başıma geldi 5 test kaset erken genelik pozitifti 3 kere kan vermiştim ama regl oldum ondan bende güvendiğim markaları alıyorum daha iyi oluyor şimdi elimde 1 kaset bebetime var salı günüde awok sipariş ettim gelecek yaparım
Awox gerçekten herkesin önerdiği bir marka bende ondan sipariş etmeyi düşünüyorum

Merhaba ilk kez gebelik deneme sürecinde olduğum için emin olamadım 10 ekim sat, 24 ekim çatlama, 2 gündür bazı belirtilerim var diye ovulasyon testi ve gebelik testi yaptım, 3. Dakikada silik bir çizgi çıktı gebelik testinde açık pembe. ovulasyon testini de yüklüyorum, gebelik testi markası prodoctor ovulasyon testi artımed, tırtıklı olan gebelik

Eklentiler

• 1000043288.webp
    1000043288.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 35
  • 1000043289.webp
    1000043289.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 36
Back
X