Bu şekil silik çizgiyle hamile olan cok bi kan ver hemen. Mide bulantısı için erken o psikolojiktir. Göğüslerde hassasiyet var mıBayanlar bende cocuk isteyenlerdenim adetim 1 hafta gecti bugun sabah test yaptim böyle cikti dün gece yatarkende aşırı derecede miğdem bulandı istifra edicekmişim gibi sanki... sizce gebelik var mi? Resim altta
http://i.hizliresim.com/LZglQJ.jpg
Canım simdiye kadar oyle bisey yasamadigim icin net bisey soyleyemicem sadece gögüslerimu hafif sıktığım zaman agrıyor okadar bu bi hassasiyet veya belirti sayilir mi emin degilim?Bu şekil silik çizgiyle hamile olan cok bi kan ver hemen. Mide bulantısı için erken o psikolojiktir. Göğüslerde hassasiyet var mı
Yeni döllenmeyse cok hassas olması beklenmeyebilir normalde dokununca bile sızlar nitelikte oluyor. Canım bi kan ver sen hemen erken bir gebelik muhtemelen allah gönlüne göre versin sonucunu da yazCanım simdiye kadar oyle bisey yasamadigim icin net bisey soyleyemicem sadece gögüslerimu hafif sıktığım zaman agrıyor okadar bu bi hassasiyet veya belirti sayilir mi emin degilim?
InşAllâh öyledir yarin bi saglik ocagina gideyim diyorum ama net biseyler olmayincada cekiniyorum negativ cikar diye ama bakalim nasip inşAllâh RABBIM herkesin gonlune göre verir Allâh kimsenin kucagini bos birakmasinYeni döllenmeyse cok hassas olması beklenmeyebilir normalde dokununca bile sızlar nitelikte oluyor. Canım bi kan ver sen hemen erken bir gebelik muhtemelen allah gönlüne göre versin sonucunu da yaz
Hayirli ugurlu olsun canim RABBIM saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin peki seninkide benimki gibi miydi yoksa daha mi belirgindi canim?Benimde silik çıktı bugün doktora kan testi yaptirdm hamileymsm :) :)
Yok canim hicbir tedavi görmüyorum yarin saglik ocagina gidip kan vericem pztesi cikarmis bakalim hayirlisiHormon tedavisi görmüyosan hamilesin canım tebrikler. Bu sitede çok gördük hormon tedavisi gören kızlarda silik çizgi oluşabiliyo.
Acillerde hemen yapıyolar diye biliyorum ve 7 haftalıkken falan doktora git bence ultrasonda görürsünüz kuzunu hayırlı olsun benim bu kadar bile değildi daha silikti.Yok canim hicbir tedavi görmüyorum yarin saglik ocagina gidip kan vericem pztesi cikarmis bakalim hayirlisi
Evet canim sabah yaptim testi yarin gidicem insAllâh hayirli olur. Allâhtan sende ilac kullanmamissin Allâh korusunAmin cok sagol darisi basiniza :)Seninkinden daha silikte fotoğraf çekince belli olmuyo hatta ışığa tutunca gözüküyo du hatta sen sabah mi yaptin testi
Hamilesin cnm icini ferah tut.Benim testimde boyleydi nrdesyse hamileyim suan..kan testi yptrBayanlar bende cocuk isteyenlerdenim adetim 1 hafta gecti bugun sabah test yaptim böyle cikti dün gece yatarkende aşırı derecede miğdem bulandı istifra edicekmişim gibi sanki... sizce gebelik var mi? Resim altta
sanırım geç döllenme olmuş ama evet var hayırlı olsun :)Bayanlar bende cocuk isteyenlerdenim adetim 1 hafta gecti bugun sabah test yaptim böyle cikti dün gece yatarkende aşırı derecede miğdem bulandı istifra edicekmişim gibi sanki... sizce gebelik var mi? Resim altta
Hayırlı olsun canım hamilesin benimki bundan daha silik çıkmıştı beta HCG 38 çıkmıştı şimdi 4 haftalık hamileyimYok canim hicbir tedavi görmüyorum yarin saglik ocagina gidip kan vericem pztesi cikarmis bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?