Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum bugün 8.günüm sizce gebelik varmı çizgi varla yok arası gibi geliyor bana 6.gün kan testi vermiştim 2.52 çıkmıştı
Dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum bugün 8.günüm sizce gebelik varmı çizgi varla yok arası gibi geliyor bana 6.gün kan testi vermiştim 2.52 çıkmıştı
Umut ediyorsunuz sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki... İnşallah dediğiniz gibidir. Bende ilk denememde gelişim durduğundan kürtaj oldum sonra 2 kere daha denedim negatif oldu ikiside. Çok zorlu süreçler hem manevi hemde maddi. İnşallah vardır sizde
Umut ediyorsunuz sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki... İnşallah dediğiniz gibidir. Bende ilk denememde gelişim durduğundan kürtaj oldum sonra 2 kere daha denedim negatif oldu ikiside. Çok zorlu süreçler hem manevi hemde maddi. İnşallah vardır sizde
Sizinde durumunuz zormuş Allah yardımcınız olsun inşallah Allah tez vakitte kucağınızı doldursun. Yani tabiki umut ediliyor ama dün biriyle konuştum işte 6.gün 2.50 çıkmış şimdi 6 haftalık gebeymiş vs vs böyle olan çok kişi var anladığım kadarıyla inşallah bende onlardan biri olurum ne diyeyim Allah hepimizin yardımcısı olsun