Sizce gebelik varmı

Gldmergn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2020
292
127
33
28
Dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum bugün 8.günüm sizce gebelik varmı çizgi varla yok arası gibi geliyor bana 6.gün kan testi vermiştim 2.52 çıkmıştı

Eklentiler

• 702B479E-D6F2-4FE6-B54C-4363A912109B.webp
    702B479E-D6F2-4FE6-B54C-4363A912109B.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 71
Dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum bugün 8.günüm sizce gebelik varmı çizgi varla yok arası gibi geliyor bana 6.gün kan testi vermiştim 2.52 çıkmıştı
Üzgünüm ama 5. gün embriyosunun 8. günde biraz daha net olması gerekirdi.

Evet ama kanda yavaş mı ilerliyor acaba çünkü 6.günde 2.52 ydi
Umut ediyorsunuz sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki... İnşallah dediğiniz gibidir. Bende ilk denememde gelişim durduğundan kürtaj oldum sonra 2 kere daha denedim negatif oldu ikiside. Çok zorlu süreçler hem manevi hemde maddi. İnşallah vardır sizde 🙏🙏

Umut ediyorsunuz sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki... İnşallah dediğiniz gibidir. Bende ilk denememde gelişim durduğundan kürtaj oldum sonra 2 kere daha denedim negatif oldu ikiside. Çok zorlu süreçler hem manevi hemde maddi. İnşallah vardır sizde 🙏🙏
Sizinde durumunuz zormuş Allah yardımcınız olsun inşallah Allah tez vakitte kucağınızı doldursun. Yani tabiki umut ediliyor ama dün biriyle konuştum işte 6.gün 2.50 çıkmış şimdi 6 haftalık gebeymiş vs vs böyle olan çok kişi var anladığım kadarıyla inşallah bende onlardan biri olurum ne diyeyim Allah hepimizin yardımcısı olsun

Testim 6.88 çıktı yani pozitif çok şükür :)

Back
X