sende altınları veririm demişsin belki ona güvenerek almışlardır ama sana sormadan alarak ayıp etmişler:umursamaz:
çok ayıp etmişler.eşinden acısını çıkar.tamam veririm demişsin zaten böyle hırsız gibi çalmanın mantığı ne .diğer altınlarını sat kendi adına koy bankaya.sinir oluyorum böyle şeyler okuduğumda ya
Ama tamam demişsin altınları bozdurma işine.. Erkekler öyle ince düşünmedikleri için tamam sözüne güvenip almışltır lazım olanı kadar.. Bence sakin bir dille konuşun.. sinirlenmene gerek yok
ay tamam dedin diye gizli gizlimi alması gerekirmiş
tamam dediysen kendi elinlen vermesinide bilirdin
bu ne hırsız gibi almışlar
ben olsam sinirden kudururdum
hem siz onlarlan birlik otururken, onlar kendilerine ev alana kadar size yardım etselerde siz kendiz bir ev sahibi olsaydınız ya
ben olsam kıyameti koparırdım vallah
vermem demediğiniz halde,sizden izinsiz alarak bütün güveninizi kaybetmişler,en büyük hata eşinizin tekrar konuyu açıp sizdende izin almalıydı,bu kadar anlayışlı bir eşe sahip olduğuna dua etsin bence....
daha evvel kabul etmıssın
belkı bundan dolayı soylenemeyecek bır durum vardı aldı verdı esın aılesıne
once sakın bır sekılde esını dınle bence
eger yıne haksız bulursan uygun dılle konus derım
sonucta esınızın aılesı de yemek ıcın almamıs
hem hepsını de almamıs ıhtıyac kadarını almıs
neler okuyoruz burada bıle dugun takılarına goz koyan aıleler falan
evet sızden habersız yapması ayıp ama belkı gecerlı bır sebebı vardır
canım sakin ol sen.. tamam demişsin ama bunu başta alabiliriz diye sinyallerini vermişler sende tamam demişsin ama sonrasında kızım alıyoruz haberin olsun demeyide bilmeleri gerek...
eğerki mahçupluklarından aldılar söylemeyide yediremediler diyosan samimiyetlerine inanıyosan o ayrı
sen kocanla konuşma sadece akşam hep beraber otururken kendin aç konuyu en doğalı budur de ki ben almayın yapmayın demedim zaten bu evde beni hiçe mi sayarak habersiz yaptınız bunu benim mi bi yanlışım vardı de ??????
o zaman konuşurlar zaten....
ah canım ya sen daha çok küçüksün gerçi aynı yaştayız bende 88 liyim ama eziyolar işte ezdirme kendini sesini çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?