Sizce geçerli bir nedeni var mıdır?

lucky88

Bırak gülüşlerin can evimin penceresi olsun.
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
1.174
15
158
Evet arkadaşlar daha önce kız kardeşimle ilgil ibi sorunum vardı şimdi eşim ve ailesi.biri bitiyo biri başlıyo dertlerin Allahım daha kötüleriyle karşılaştırmasın.rabbim kimseyi doğru yoldan ayırmasın.konuya nerden başlasam diye düşünüyorum aklıma ilk gelen keskin sirke küpüne zarar... çünkü çok sinirliyim kendimi yiyip bitirmekten kendime zarar vermiş oluyorum atasözündeki gibi.rabbim kimseyi doğru yoldan ayırmasın dedim ya bende Allahın sevdiği kuluymuşumki bazı gizli saklılar ortaya çıktı.yorumlarınız iyi veya kötü ihtiyacım var en azından sakinleşmeye.k.validemlerle birlikte oturuyorum.akşam eve geldim evde kimse yok.odamı toparlarken takı setimin bilekliğini altınları sakladığımız yere koycaktım.düğünde takılanlarıda bozdurmadık öylece duruyodu.neyse tam koyarken çeyrekler gözüme takıldı şeffaf poşetin içindeydiler.gözüme az geldiler.sayılarını biliyorum çünkü.bi saydım 28 tane çeyrek var şokk oldum yaa o kadar cumhuriyet yarım altın var dı yok olmuş.yani toplamda 80 altın yokk.sabah eşime mesaj attım dayanamadım.kaçtane vardı bizim çeyrekler dedim 80 civarı dedi.bende dedimki ben saydım 26 tane.nerde kalanı dedim.mesaj falan atmadı.aradan 2 saat geçti ara beni müsait olduğunda yazdım.aradı beni 1 saat sonra.dedim mesajda yazdığım konudan haberin varmı nerde o kadar altın dedim.evet haberim var dedi.inanın başımdan aşapı kaynar sular indi.eeededim nerde bu altınlar.akşam anlatırım dedi.hayır efendim bana bişi anlatma dedim. telefonu kapadım.ben nereye gittiklerini tahmin ettim altınların zaten .k.pederim ev alıcak yatırım amaçlı ama nakit para denkleştiremiyodu.daha önce konusu geçmişti ya arkadaşından borç alıcaktı yada bizim altınları bozdurucaktı bende tamam demiştm.ama baktımki bnlar bende habersiz altınları bozdurmuşlar bi haber vermek yokk.bak kızım ben borç alamadım altınları bozdurucam der insan yaa.ben neyim neciyim Allah aşkına siz söyleyin.ne yapcamı şaşırdım aptal gibiyimmmm...mafoldumben

sende altınları veririm demişsin belki ona güvenerek almışlardır ama sana sormadan alarak ayıp etmişler:umursamaz:

çok ayıp etmişler.eşinden acısını çıkar.tamam veririm demişsin zaten böyle hırsız gibi çalmanın mantığı ne .diğer altınlarını sat kendi adına koy bankaya.sinir oluyorum böyle şeyler okuduğumda ya

sende altınları veririm demişsin belki ona güvenerek almışlardır ama sana sormadan alarak ayıp etmişler:umursamaz:

evet cnm veririm dedim öünkü bi ev lıcaları bizim yatırım amaçlı sordu bende tamam dedim.ama madem böle konu gündeme geldi en azından en azından bi sölye izin istede demiyorum.kızım altınları bozdurucaz desin.hayır dersem yüzlerin görmek nasip olmasın yaaa.ben malını esirgeyen bi insan değilim.ama buda yapılmazki.eşime daha çok kızgınım madem bu konu konuşldu söleseydi yaaa

Ama tamam demişsin altınları bozdurma işine.. Erkekler öyle ince düşünmedikleri için tamam sözüne güvenip almışltır lazım olanı kadar.. Bence sakin bir dille konuşun.. sinirlenmene gerek yok

biz o altınları saklıyoduk ilerde ev alıcaz diye çünkü altın değerini kaybetmiyo diye.peşinat olarak vericektik.kenarda duruyodu.bunları konuşmuştuk.yemin ederim hiçbişeyimi esirgemem gönlü zengin insanım .eğer varsa veririm.arkasından bakıp ağlamam.çok yanlış yatptılar.kendimi nasıl hissediyorum bi bilseniz:gitme:

ay tamam dedin diye gizli gizlimi alması gerekirmiş
tamam dediysen kendi elinlen vermesinide bilirdin
bu ne hırsız gibi almışlar
ben olsam sinirden kudururdum
hem siz onlarlan birlik otururken, onlar kendilerine ev alana kadar size yardım etselerde siz kendiz bir ev sahibi olsaydınız ya
ben olsam kıyameti koparırdım vallah

Ama tamam demişsin altınları bozdurma işine.. Erkekler öyle ince düşünmedikleri için tamam sözüne güvenip almışltır lazım olanı kadar.. Bence sakin bir dille konuşun.. sinirlenmene gerek yok

tamam dedim orda sorun yok.ve bu konu konuşulalı 2 ay olmuştu o zaman bozdururuz dedik.arkadalımdan borç alıcam dedi eğer alamazsam bozdururuz dedi bunu sylemeyi biliyo o zaman bozdurucaklarına dair aldıkalrı kararı benimelde paylaşabilirler.sonuçta bende o evin bi insanıyım.

zaten bize alıcaklar k.validemin gebze tarafında yerleri var orasını satıcaklar.k.validemlerin oturduğu evde bizm olucak onlar başka eve çıkıcaklar.bi yatırım amaçlı alıyolar bi kendilerine giriş kattan ev bakıyolar ne yaptığını bilmiyoki.ama şuan bi ev var bize göre orayı alırsak eşimle biz çıkarız.emlaçıya vericekti para 2 tane bodrum katında ev alıcaktık onlar yatıım amaçlı olcaktı.emlakçıyada parayı verdi onra banka kredi vermesi o ğarada emlakçıda bakalım parayı vercekmi.off offf çok karışık.emlakçıdaki o parada kesin bizim altınların parasıdır...:gitme:

vermem demediğiniz halde,sizden izinsiz alarak bütün güveninizi kaybetmişler,en büyük hata eşinizin tekrar konuyu açıp sizdende izin almalıydı,bu kadar anlayışlı bir eşe sahip olduğuna dua etsin bence....

daha evvel kabul etmıssın
belkı bundan dolayı soylenemeyecek bır durum vardı aldı verdı esın aılesıne

once sakın bır sekılde esını dınle bence
eger yıne haksız bulursan uygun dılle konus derım
sonucta esınızın aılesı de yemek ıcın almamıs
hem hepsını de almamıs ıhtıyac kadarını almıs
neler okuyoruz burada bıle dugun takılarına goz koyan aıleler falan
evet sızden habersız yapması ayıp ama belkı gecerlı bır sebebı vardır

eşimi çok seviyorum ve gerçekten çok iyi bi insandır.bunu canı gönülden söylüyorum.bu işi aralarında konuştular eşimede bana bahsetmemeleri konsunda tembih etmişlerdir.benden habersizaldılar bana belli etmedende yerine koymayı planlıyolardı sanırım.eşimide ortak ettiler.

bu arada ben olsam kıyametler kopardıguclubacismile,kendi evimi kendim alırım,birikimim olduktan sonra kimse karışamaz.....

bunun ne gibi geçerli sebebi olurki? baştan konuşuluyo söylüyolar tamam diyoruz bunu demeyi biliyolar.bende o evin insanı olarak bozdurucaz da diyebilirler.k.pederim hazırı harcarsan bereketi kalmaz diyodu bi miktar borcu vardı düğüniçin borç almış çık sıkışmıştı bizede yansıtıyodu sıkıntısını k.validemde altınları bozdururuz sonra her ay 1 tane yapar koyarsın bu kadar kendinide sıkma bizide sıkma demişti ona bile tamam dedim bozdur baba yapar yapar koyarsın demiştim.oda asla olmaz başka yerden borç alırım yine bozdurmam diyodu.nasıl böle bi karar aldı .k.pederim onada şaşırdım.o ev bahsi geçiyo para bahsi geçiyo ama kimse bişi demedi.aralarında anlaşmışlar.

canım sakin ol sen.. tamam demişsin ama bunu başta alabiliriz diye sinyallerini vermişler sende tamam demişsin ama sonrasında kızım alıyoruz haberin olsun demeyide bilmeleri gerek...
eğerki mahçupluklarından aldılar söylemeyide yediremediler diyosan samimiyetlerine inanıyosan o ayrı

sen kocanla konuşma sadece akşam hep beraber otururken kendin aç konuyu en doğalı budur de ki ben almayın yapmayın demedim zaten bu evde beni hiçe mi sayarak habersiz yaptınız bunu benim mi bi yanlışım vardı de ??????
o zaman konuşurlar zaten....

bu söylediğimi sakın yanlış anlamayın affınıza sığınarak söylüyorum.asla hiç bişide gzöüm yok ama ben maaşımı kuruşu kuruşuna k.pederimin eline veririken mahçup olmuyolarda altınları bozdurmaktanmı bana haber vermediklerindenmi mahçup olucaklar?

ah canım ya sen daha çok küçüksün gerçi aynı yaştayız bende 88 liyim ama eziyolar işte ezdirme kendini sesini çıkar

nasıl olsa bişey demez anlamaz diye bildiklerini yapıyorlar paranı alıyorlar öz baba bile almıyo kızının parasını yahuu

ah canım ya sen daha çok küçüksün gerçi aynı yaştayız bende 88 liyim ama eziyolar işte ezdirme kendini sesini çıkar

asla ezdirmem kendimi tavrımı koyarım ki ölede yapıcam herkes haddini bilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…