Sizce geçerli bir nedeni var mıdır?

oncelıkle sakınlesmenı tavsıye ederım
keskın sırke kupune zarar verır
sonuc ıtıbarıyle yanlıs olsa da yapılmıs alınıp bozdurulmus
bundan sonrası ıcın etkılı konusman gerekır
zaten sımdıye kadar olanı bozdurmuslar
yıne soyluyorum evet habersız olmaması lazımdı ama olmus ıste
esınle bu sebeble hıddetlı bır tartısmaya gırmen sadece senın huzurunu bozar
cunku esın cok sıkıstıgında sen tamam verırız demıstın ben de verdım dıyecek kesıp atacaktır.

verirken veriyorum demeli ama öyle değilmi seninde sesinin çıktığını görsünler aileyle yaşamak zor işte böyle

sıkıştıklarında tamam dediysem verirkende veriyorum demeli.elimden geldiği kadar sakinleşmeye çalışıyorum.annemlede konuştum oda sakin ol dedi.gerçekten de sakin olucam başarabilirsem

kızlarr yaa bi yanlış anlaşılma olmuş çok üzgünüm adamında günahını aldım offff yaaa:gitme: benim akıllı eşim 2 hafta önce nişanı olan arkadaşına vermiş o kadar altını yaaahangi akla hizmetse hangi birine yanayım bilmiyorum...

Ben de tam yorum yapacaktım..
İzinsiz alınması çok yanlış, ama hafifletici sebep aile içi bir ihtiyaç olması ve evi zaten size alıyor olmaları falan diyecektim..
Ama olmadı şimdi..
O arkadaş ihtiyaç kredisi diye bişey duymamış mı??
Geri verebilecek bir arkadaş mı acaba? Daha nişanda sağdan soldan borç aldıysa, daha bunun düğünü var.. Ne zaman ödeyecekmiş?

ayy hep beraber almışız günahı :)))

arkadaşı ödese bari 80 altın falan diyodun daha nişanda borç aldıysa zormuş o arkadaşın işi ...
onun nişanlısıda katılır yakında aramıza :)

canım bu bence daha kötü.ya vermezse arkadaşı.neyse allahtan nişanlılar,düğün olunca ordan gelen altınları idare ederler.tabi etmek isterlerse

mesaji düzeltiyorum cünkü basta kayinvalidenler aldi diye ona göre yazmistim
ama ordada yazdigim birsey var esin neden senden gizli yapiyor bu isleri sonucta siz evlisiniz ve ortak maliniz kayinvalidenize bile vermis olsa esinizin
size söylemesi lazimdi yani degisen birsey yok bana göre

Son düzenleme:
eşiniz sizden izinsiz altınları nasıl arkadaşına verir.su zamanda kime güven kalmış geri alabilecekmi acaba bence siz o altınların üstüne bir bardak su için.bide kayınpederinden helalik iste onun hakkında çok kötü yorumlar olmuş.adamcağızın günahı kalmamıştır

bu daha kötü canım yaaa
eşin nasıl sana söylemeden böyle birşey yapabiliyor.nasıl o kadar altını senden habersiz arkadaşına verebiliyorbilmiyorumkismile
birde nerdeyse 50 altından bahsetmişsin azda değil canım aklinialirimsmilene kadar güveniyor arkadaşına eşin zamane kötü
ama bunu senden habersiz yapması dahada kötü.ben olsam evde olay çıkarırdım kesin alsanaalsanasmileama sen yinede sakin olmaya çalış ve mutlaka hesabını sor eşine

nasıl senin haberin olmadan böyle bişeyi yapıyoki eşin anlayamadım bence güzel bi fırçayı hakediyo

Maaşını kayınpederine mi veriyorsun? kafamçokkarıştı Sormamaları normal o zaman arkadaşım.

Eşin sana sormadan senin altınlarını nasıl borç verebiliyor ki? Özrü kabahatinden beter bence. Bizde ( ve anayasada yazdığı için kanunen bütün Türkiye'de) nişanda ve düğünde takılan altınların tamamı geline aittir. Düğünden hemen sonra daha eve gidilmeden ayrılsalar bile bu böyledir.
Eşler arkadaşlarını bırak kardeşlerine borç verirken bile birbirlerine danışmalı bence.

eşimle konuştum olaylar o kadar karşıkki.bu altınları verdiği arkadaşı 8 yıldır bi kızla konuşuyo 8 yılın sonunda nişanlandılar eylülde düğün yapıcaklar.çocuk ev almış krediyle nişandı borçtu derken ev için aldığı kredinin taksitlerini ödeyememiş.sonra bunun bi arkadaşı kafasına girmiş bu çocuğunu gitmiş tefeciden para almış.tefeciyede ödeyemeyince çocuğun iş yerini basmışlar falan çok karışık yaa.daha sonra nişandan 2 hafta önce eşim nişanı olucakçocuk ve bi arkadaşı daha dışarda buluşuyolar.çocuk anlatıyo herşeyi ağlamış sızlamış ki bunlar liseden beri arkadaşlar devamlı görüşürler.çok kötü durumdaymış.eşim diyoki inan o halde görsen üstüne başına kadar verirsin.dayanamadım diyo.eşim 50 civarı altın vermiş nakitte 4.5 milyar yapıo.diğer arkadaşıda 3 milyar vermiş.ama ne zaman vereceği belli değil.yemin ettirmiş eşime evdekilere özellikle bana sölememesi için.çok büyük yemin ettim diyo.ki çocuğun kız arkadaşı nasıl bu durumdan haberdar olmaz onuda anlamadım 8 yıldır sevgililer yani.anlıcanız durumlar vahim.evdekiler bi anlarsa yandık yandıkk.

ee şimdi kayınpederin senden kızım ben borç alamadım kimseden altınları verde ev alalım dse napıcaksınız bence eşin çok büyük bir yanlış yapmış okadar borcu olan bir adam nasıl size geri ödicek altınları düğünde takılanları vericem desene ozamanda onun karısının ahberi oladığı için aynı sorunlar yaşanıcak ALLAH yardımcın olsun canım

aynen tatlım bi çıkmaza girdik bakalım hayır olsun artık.bi deseler ev işi halloldu bozduralım altınları dese.şuan beklemedeyiz.eğer ev işi olursa en son ihtimal kredi çekicek.evi çok isitiyorum yaa bi aksilik oluyo işte.doğru düzügün sevinemicem bilee.

benim düğünde 100 den fazla takıldı.yarımı çeyreği bende sadece 2 tane çeyrek var.oda eşimin arkadaşın ın taktığı çeyrekler.o kadar altından sadece 2 tane çeyrek.huzurum olsunda altınları onların olsun.hiç üzme ken dini

sizde borçlara falanmı verdini yoksa sizinde başınıza talihsiz bi olay geldi?

benimde aynı şekilde ne altınım kaldı nede para zaten öle çok bişi takılmmaıştı takılan altınları bilzeikleir bana görümcem almış ama borç olarak ona verdik parayı ilk bir haftada yedik öle balayı flanda yok kaynanamlarla oturuoduk 10 gündür annemlerde olduları için evde hiçbişi yoktu bilezikleride kaynanamlardan eve çıkarken eşyalar için harcadık elde var koca bir 0 ama rahatım sana şunu taktık diemiolar hemen lafı vuruorum yüzlerine çok şükür satılan bileziklierimi falan geri aldım zaten ALLAH mutluluğumuzu daim etsin para pul biyere kadar ama insan yapılanları hazmedemior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…