Sizce Geçmiş Geçmişte Kalır mı kızlar?

Geçmiş geçmiştir ,sizi sevmese niye evl olsın sizden ne çıkarı var

Geçmiş geçmiştir ,sizi sevmese niye evl olsın sizden ne çıkarı var
Yani aslında benim takıntım beni sevip sevmemesi değil. Beni her hareketiyle seviyor bunun farkındayım. Ama beni üzen nokta geçmiş ilişkilerini övüne övüne rahatça anlatması oldu

Yani aslında benim takıntım beni sevip sevmemesi değil. Beni her hareketiyle seviyor bunun farkındayım. Ama beni üzen nokta geçmiş ilişkilerini övüne övüne rahatça anlatması oldu
Napıyo detay mı veriyor sadece çok şey oldu gibisine mi

Arkadaşlar öncelikle hayırlı ramazanlar merhabalar. Eşimin geçmiş hayatının biraz kabarık olduğunu biliyordum ama gecen aksam iftardan sonra balkonda çay içerken geçmişiyle ilgili yeni bişeyler öğrendim ve sinir oldum kaç gündür de sinirim geçmedi. Konumuz şu ki Teyzemin kızı aldatıldı ve boşandı. Bizde eşimle bu aldatma meselesinden konuşuyorduk. Bir ara dedim ki “erkekler neden aldatmaya meyilli” eşimde gülerek ne dese beğenirsiniz “Bence bekarlığını doyasıya yaşayamayan erkekler aldatır. Bak bana mesela bekarlığımı yaşayabildiğim kadar yaşadım. İçimde hiç ukte kalmadı. Benim gibiler aldatmaz kesinlikle” dedi. Tabi ben bu hal ve tavırlarına fitil oldum. Kalktım gittim uyudum. Sahurda gönlümü almaya çalıştı. Kaç gündür kafama takıyorum ya acaba eski yaşadığı ilişkileri aklına getiriyor mudur? Birde benden önce çok sevdiği bir nişanlısı varmış. Onu filan düşünüyor mudur? Benden çok sevmiş midir? Siz de eşinizin veya nişanlınızın geçmişini kafanıza takıyo musunuz benim gibi.
Eski esimin gecmisi de oldukca kabarikti. Herseyi yasayan aldatmaz diye birsey yok. Aldatildim. Aldatma karakter meselesi, herseyi yasayip yasamamakla alakasi yok.

Kafama hiç takmıyorum, benden daha çok sevseydi onlardan biriyle evlenirdi sonuçta. Ha sevgililik döneminde hiç belli etmeden derin bir araştırma yapmıştım. Tüm eski hesaplarını stalkladım falan ama hiç belli etmeden ;)

Eşiniz haklı değil mi ayrı bir konu ve herkese göre değişir ama geçmişte herşeyi yaşayıp doymuş eşiniz sizde aynı şeyi söylediğiniz de dert etmeyecekse sorun yok.

Çünkü bu tarz konularda genelde erkeklere has çıkarımlar oluyor.

geçmişte "herşeyi yaşayıp doymak" nasıl oluyo anlatsanıza biraz? Evlenince daha mı az cinsel isteği oluyor? Başka kadınlara olan merakı mı azalıyo? Dünyada 4 milyar kadın var 10 tanesiyle beraber oldu diye hepsini keşfetmiş mi oluyor??

Geçmişi önemli değil ne yapmışsa yapmış diyenler "Erkektir yapar" ı destekleyenlerdir.

Kesinlikle eşinle sohbet ederken söylemiş sonuçta durup dururken söylememiş ya bazen erkekler olmadık yerde lafın nereye gideceğini düşünmeden konuşurlar .. Sen eşini daha iyi tanıyosun eğer öyle bi düşüncesi olsa anlardın heralde inan geçmişine takılırsan üzülen sen olursun hiç boşuna aklına kafana zihnine takma o bi sohbetti sadece gerisini unut Rabbim büyük dertler vermesin çok mutlu olun inşAllah :KK200:

Benden öncesi beni alakadar etmez çünkü o zamanlar ben yoktum. Ben hayatındayken nasıl olduğuna bakarım benden öncesini irdelemedim irdelemem.
Bende onun geçmişi takıntısı yok ama, geçmişte beni kızdırdığı üzdüğü zamanlar unutamama takıntısı var :kızgın:

Back
X