- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani aslında benim takıntım beni sevip sevmemesi değil. Beni her hareketiyle seviyor bunun farkındayım. Ama beni üzen nokta geçmiş ilişkilerini övüne övüne rahatça anlatması olduGeçmiş geçmiştir ,sizi sevmese niye evl olsın sizden ne çıkarı var
Napıyo detay mı veriyor sadece çok şey oldu gibisine miYani aslında benim takıntım beni sevip sevmemesi değil. Beni her hareketiyle seviyor bunun farkındayım. Ama beni üzen nokta geçmiş ilişkilerini övüne övüne rahatça anlatması oldu
Eski esimin gecmisi de oldukca kabarikti. Herseyi yasayan aldatmaz diye birsey yok. Aldatildim. Aldatma karakter meselesi, herseyi yasayip yasamamakla alakasi yok.Arkadaşlar öncelikle hayırlı ramazanlar merhabalar. Eşimin geçmiş hayatının biraz kabarık olduğunu biliyordum ama gecen aksam iftardan sonra balkonda çay içerken geçmişiyle ilgili yeni bişeyler öğrendim ve sinir oldum kaç gündür de sinirim geçmedi. Konumuz şu ki Teyzemin kızı aldatıldı ve boşandı. Bizde eşimle bu aldatma meselesinden konuşuyorduk. Bir ara dedim ki “erkekler neden aldatmaya meyilli” eşimde gülerek ne dese beğenirsiniz “Bence bekarlığını doyasıya yaşayamayan erkekler aldatır. Bak bana mesela bekarlığımı yaşayabildiğim kadar yaşadım. İçimde hiç ukte kalmadı. Benim gibiler aldatmaz kesinlikle” dedi. Tabi ben bu hal ve tavırlarına fitil oldum. Kalktım gittim uyudum. Sahurda gönlümü almaya çalıştı. Kaç gündür kafama takıyorum ya acaba eski yaşadığı ilişkileri aklına getiriyor mudur? Birde benden önce çok sevdiği bir nişanlısı varmış. Onu filan düşünüyor mudur? Benden çok sevmiş midir? Siz de eşinizin veya nişanlınızın geçmişini kafanıza takıyo musunuz benim gibi.
İşte ben sordukça hiç kaçamak cvp vermiyor. Olduğu gibi anlatıyor derinlemesine. Şu kızla şu otelde şu zamanda birlikte olduk tarzıNapıyo detay mı veriyor sadece çok şey oldu gibisine mi
Klasik erkek işte malesef gurur kaynağı onlar için sormayın anlatamasınİşte ben sordukça hiç kaçamak cvp vermiyor. Olduğu gibi anlatıyor derinlemesine. Şu kızla şu otelde şu zamanda birlikte olduk tarzı
İşte ben sordukça hiç kaçamak cvp vermiyor. Olduğu gibi anlatıyor derinlemesine. Şu kızla şu otelde şu zamanda birlikte olduk tarzı
Kendileri kullanilan kadin oldugunda olay büyük yalnız.Yorumlara gel. He canım millet birbirini zevk heves aracı olarak kullanıp atsın ve evliliğe hazır hale gelsin. Ne güzel dünya
Yorumları hayretle okudum
Aynen öyle. Şaka gibi. Sorsan kadın hakları değeri hakkında nutuk atarlarKendileri kullanilan kadin oldugunda olay büyük yalnız.![]()
Böyle cevap vermesi iğrenç. Demekki hala çetelesini tutuyor ilişkilerinin.İşte ben sordukça hiç kaçamak cvp vermiyor. Olduğu gibi anlatıyor derinlemesine. Şu kızla şu otelde şu zamanda birlikte olduk tarzı