Sizce Geçmiş Geçmişte Kalır mı kızlar?

Esiniz acikca aldatmayacagini cok rahat bir bekar hayati yasadigini dile getirmis. Eski iliskilerimi unutamiyorum dememiski. Gecmisi unutmasa sizinle bir evlilik yapmazdi. Alinganlik etmissiniz.

Kafama hiç takmıyorum, benden daha çok sevseydi onlardan biriyle evlenirdi sonuçta. Ha sevgililik döneminde hiç belli etmeden derin bir araştırma yapmıştım. Tüm eski hesaplarını stalkladım falan ama hiç belli etmeden :KK66:
Iyi ki takmamışsın. Ya taksaydın. :KK70:

Iyi ki takmamışsın. Ya taksaydın. :KK70:
Meraktan hayatım ;) Araştırdım öğrendiklerim de oldu ama geçmiş gitmiş şeyler deyip geçtim takmadım yani. Arastırmadan mı evlenseydim ayol ya adam hırsızsa dolandırıcıysa katilse sapıksa , daha yeni tanıyorum sonuçta ;)

Meraktan hayatım :KK66: Araştırdım öğrendiklerim de oldu ama geçmiş gitmiş şeyler deyip geçtim takmadım yani. Arastırmadan mı evlenseydim ayol ya adam hırsızsa dolandırıcıysa katilse sapıksa , daha yeni tanıyorum sonuçta :KK66:
Yabancı yok kız. Kız kıza muhabbet ediyoruz. :KK8:

Ayrıca ben takarım böyle şeylere. Ben ilişki yaşamadan evlendim eşimle. Onun da öyle olmasını istemek hakkım değil mi? Doymak ne yaa? Ne kadar mide bulandırıcı bir lâf?

Yabancı yok kız. Kız kıza muhabbet ediyoruz. :KK8:

Ayrıca ben takarım böyle şeylere. Ben ilişki yaşamadan evlendim eşimle. Onun da öyle olmasını istemek hakkım değil mi? Doymak ne yaa? Ne kadar mide bulandırıcı bir lâf?
Benim için pek önemli değildi açıkçası, ben ne yaşadığından çok nasıl tiplerle olduğunu merak ettim, çevresi bir insanın aynasıdır çünkü. Benim eşim o kadar masum değildi eminim ;) Ama bunu da dillendirmez tabi ki yanlış karşısındaki kadına hakarettir bu kelime.
Nasıl ki erkeklerin beklentileri oluyorsa senin de olabilir hakkındır yani.

Canım kimsenin aklindan ne geçti ne kaldı bilemeyiz.belki geliyordur aklına,belki gelmiyordur.buna hic bi zaman emin olamayız.bende daha once bunu paranoya yapmıştım.sizin gibi düşünüyor mu ediyor mu dıye sonra bende fark ettim ki bende eski sevgililerimi sosyal medyadan aratıp napiyolar diye bakiyodum.yani hic bi duygu oluşmuyordu içimde.insanoğlu meraklı işte.sonra iyi ki eşimle evlenmişim diye şükrediyordum.belki bunu benim eşimde yaptı bende bilemem.bilsemde kimsenin zihninden ışık hızıyla geçen düşünceleri engelleyemesin.düşünmekte aldatma grubuna girer mi onu bilemicem

Yorumlara gel. He canım millet birbirini zevk heves aracı olarak kullanıp atsın ve evliliğe hazır hale gelsin. Ne güzel dünya

Yorumları hayretle okudum

Olaya kullanmak kullanılmak ve sadece cinsellik açısından bakınca öyle hayretle okursunuz tabi... Valla bence de güzel dünya, mis gibi, şahane...

Olaya kullanmak kullanılmak ve sadece cinsellik açısından bakınca öyle hayretle okursunuz tabi... Valla bence de güzel dünya, mis gibi, şahane...
‘Eşin haklı bekarken istediğini yapınca içinde ukde kalmıyor. Böylelikle evlilikte de aldatmıyorlar’

Yorumların özeti bu. Kullanmak dışında başka bir açıdan bakamıyorum.

‘Eşin haklı bekarken istediğini yapınca içinde ukde kalmıyor. Böylelikle evlilikte de aldatmıyorlar’

Yahu ne alaka , karsilikli sevismek istenince neden kullanilmis olsun birisi?
Bende evlebmeden once sevistim , demek ki sevisip de evlilik tekliflerini reddettigim adamlar kendilerini kullanilmis hissediyor size gore ?
Bir kadini evlenicem diyerek kandirip da sevismek ayri birsey , iki tarafin da kendi istegiyle sevismesi ve evlilik beklentisi olmamasi ayri birsey

Hani mesela iki insan özgür iradeleriyle birbirini sever, sevişir, birlikte zaman geçirir, gezer, tozar, eğlenir. Ama evlenmez. Çünkü evliliğe gidecek bir ilişki yoktur ortada, evlilik mutsuzluk getirecektir. Güzel şeyler yaşamak birbirini kullanmak değildir.

Bende evlebmeden once sevistim , demek ki sevisip de evlilik tekliflerini reddettigim adamlar kendilerini kullanilmis hissediyor size gore ?
Bir kadini evlenicem diyerek kandirip da sevismek ayri birsey , iki tarafin da kendi istegiyle sevismesi ve evlilik beklentisi olmamasi ayri birsey
E kullanmış oluyorsun işte. Karşılıklı olması bir şeyi değiştirmez

Bir kadının kendi isteğiyle sevişebileceğini akılları almıyor çünkü. Sevişme eylemi varsa ortada mutlaka kadın kullanılmıştır. Halbuki adı üstünde sevişme işteş bir fiil.

Bir kadının kendi isteğiyle sevişebileceğini akılları almıyor çünkü. Sevişme eylemi varsa ortada mutlaka kadın kullanılmıştır. Halbuki adı üstünde sevişme işteş bir fiil.
Valla girmiyim topa diyorum ama dayanamiyorum , yemek icmek kadar dogal bir olayi nasil boyle gorebildiklerini aklim almiyor benim , bu kadar guzel bir eylem icin ne kadar cirkin bir kelime

Valla girmiyim topa diyorum ama dayanamiyorum , yemek icmek kadar dogal bir olayi nasil boyle gorebildiklerini aklim almiyor benim , bu kadar guzel bir eylem icin ne kadar cirkin bir kelime

İnsan yaşamadığı şeyden ya korkar ya kötüler. İşin özü bu bence.

Siz seksi kullanma araci goruyorsunuz , ben gormuyorum aramizdaki fark bu
Görüşlerimiz farklı ancak ben sadece cinsellik olarak demiyorum
Yorumlarda deniyor ki evlenmeye gelene kadar insanlar birbirinden hevesini alsın ki evlendikten sonra aldatmasın.
Yani evlenmeden önce geçmişimizde birileri olsun hevesimizi alalım en son evlenmeye karar verdiğimizde o kişiyi bulup onunla evleniriz mi demek oluyor bu?
Böyle yapınca evlilik olgunluğuna mı erişiyoruz

Bence bu insanı değersiz gören bi düşünce

Herkesin kendi fikri tabi. Benim için kabul edilebilir bir durum değil

Arkadaşlar öncelikle hayırlı ramazanlar merhabalar. Eşimin geçmiş hayatının biraz kabarık olduğunu biliyordum ama gecen aksam iftardan sonra balkonda çay içerken geçmişiyle ilgili yeni bişeyler öğrendim ve sinir oldum kaç gündür de sinirim geçmedi. Konumuz şu ki Teyzemin kızı aldatıldı ve boşandı. Bizde eşimle bu aldatma meselesinden konuşuyorduk. Bir ara dedim ki “erkekler neden aldatmaya meyilli” eşimde gülerek ne dese beğenirsiniz “Bence bekarlığını doyasıya yaşayamayan erkekler aldatır. Bak bana mesela bekarlığımı yaşayabildiğim kadar yaşadım. İçimde hiç ukte kalmadı. Benim gibiler aldatmaz kesinlikle” dedi. Tabi ben bu hal ve tavırlarına fitil oldum. Kalktım gittim uyudum. Sahurda gönlümü almaya çalıştı. Kaç gündür kafama takıyorum ya acaba eski yaşadığı ilişkileri aklına getiriyor mudur? Birde benden önce çok sevdiği bir nişanlısı varmış. Onu filan düşünüyor mudur? Benden çok sevmiş midir? Siz de eşinizin veya nişanlınızın geçmişini kafanıza takıyo musunuz benim gibi.

Eşiniz söylediklerinde haklı. Bunu çok net görüyoruz. Tabi gözünüze sokar gibi demese iyi olurmuş ama bu anlamda geçmiş, geçmişte kalır. Öyle olmasa eski nişanlısından ayrılmazdı öyle değil mi? Hiç sanmıyorum özlediğini

bence erkekler öyle eski sevgilelerini yaşadıklarını falan düşünmüyorlar. eşinize sinir olmanızı anlıyorum ben olsam bende sinirlenirdim ama aslında düşününce söylediği iyi birşey. ama şunu bil ki gerçekten erkekler geçmişi düşünmüyorlar kesinlikle bizim gibi değiller. kafana takma yani canım

Back
X