Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız biz de mi öyle etseydik acepYorumlara gel. He canım millet birbirini zevk heves aracı olarak kullanıp atsın ve evliliğe hazır hale gelsin. Ne güzel dünya
Yorumları hayretle okudum
Değil mi? O kızlardan birinin konu açtığını düşünsene. Ooo herife ne giydirilirdi.Kendileri kullanilan kadin oldugunda olay büyük yalnız.![]()
Iyi ki takmamışsın. Ya taksaydın.Kafama hiç takmıyorum, benden daha çok sevseydi onlardan biriyle evlenirdi sonuçta. Ha sevgililik döneminde hiç belli etmeden derin bir araştırma yapmıştım. Tüm eski hesaplarını stalkladım falan ama hiç belli etmeden![]()
Meraktan hayatımIyi ki takmamışsın. Ya taksaydın.![]()
Yabancı yok kız. Kız kıza muhabbet ediyoruz.Meraktan hayatımAraştırdım öğrendiklerim de oldu ama geçmiş gitmiş şeyler deyip geçtim takmadım yani. Arastırmadan mı evlenseydim ayol ya adam hırsızsa dolandırıcıysa katilse sapıksa , daha yeni tanıyorum sonuçta
![]()
Benim için pek önemli değildi açıkçası, ben ne yaşadığından çok nasıl tiplerle olduğunu merak ettim, çevresi bir insanın aynasıdır çünkü. Benim eşim o kadar masum değildi eminimYabancı yok kız. Kız kıza muhabbet ediyoruz.![]()
Ayrıca ben takarım böyle şeylere. Ben ilişki yaşamadan evlendim eşimle. Onun da öyle olmasını istemek hakkım değil mi? Doymak ne yaa? Ne kadar mide bulandırıcı bir lâf?
Yorumlara gel. He canım millet birbirini zevk heves aracı olarak kullanıp atsın ve evliliğe hazır hale gelsin. Ne güzel dünya
Yorumları hayretle okudum
‘Eşin haklı bekarken istediğini yapınca içinde ukde kalmıyor. Böylelikle evlilikte de aldatmıyorlar’Olaya kullanmak kullanılmak ve sadece cinsellik açısından bakınca öyle hayretle okursunuz tabi... Valla bence de güzel dünya, mis gibi, şahane...
Yahu ne alaka , karsilikli sevismek istenince neden kullanilmis olsun birisi?‘Eşin haklı bekarken istediğini yapınca içinde ukde kalmıyor. Böylelikle evlilikte de aldatmıyorlar’
Yorumların özeti bu. Kullanmak dışında başka bir açıdan bakamıyorum.
‘Eşin haklı bekarken istediğini yapınca içinde ukde kalmıyor. Böylelikle evlilikte de aldatmıyorlar’
Yorumların özeti bu. Kullanmak dışında başka bir açıdan bakamıyorum.
E kullanmış oluyorsun işte. Karşılıklı olması bir şeyi değiştirmezYahu ne alaka , karsilikli sevismek istenince neden kullanilmis olsun birisi?
Bende evlebmeden once sevistim , demek ki sevisip de evlilik tekliflerini reddettigim adamlar kendilerini kullanilmis hissediyor size gore ?
Bir kadini evlenicem diyerek kandirip da sevismek ayri birsey , iki tarafin da kendi istegiyle sevismesi ve evlilik beklentisi olmamasi ayri birsey
Yahu ne alaka , karsilikli sevismek istenince neden kullanilmis olsun birisi?
Bende evlebmeden once sevistim , demek ki sevisip de evlilik tekliflerini reddettigim adamlar kendilerini kullanilmis hissediyor size gore ?
Bir kadini evlenicem diyerek kandirip da sevismek ayri birsey , iki tarafin da kendi istegiyle sevismesi ve evlilik beklentisi olmamasi ayri birsey
Siz seksi kullanma araci goruyorsunuz , ben gormuyorum aramizdaki fark buE kullanmış oluyorsun işte. Karşılıklı olması bir şeyi değiştirmez
Valla girmiyim topa diyorum ama dayanamiyorum , yemek icmek kadar dogal bir olayi nasil boyle gorebildiklerini aklim almiyor benim , bu kadar guzel bir eylem icin ne kadar cirkin bir kelimeBir kadının kendi isteğiyle sevişebileceğini akılları almıyor çünkü. Sevişme eylemi varsa ortada mutlaka kadın kullanılmıştır. Halbuki adı üstünde sevişme işteş bir fiil.
Valla girmiyim topa diyorum ama dayanamiyorum , yemek icmek kadar dogal bir olayi nasil boyle gorebildiklerini aklim almiyor benim , bu kadar guzel bir eylem icin ne kadar cirkin bir kelime
Görüşlerimiz farklı ancak ben sadece cinsellik olarak demiyorumSiz seksi kullanma araci goruyorsunuz , ben gormuyorum aramizdaki fark bu
Arkadaşlar öncelikle hayırlı ramazanlar merhabalar. Eşimin geçmiş hayatının biraz kabarık olduğunu biliyordum ama gecen aksam iftardan sonra balkonda çay içerken geçmişiyle ilgili yeni bişeyler öğrendim ve sinir oldum kaç gündür de sinirim geçmedi. Konumuz şu ki Teyzemin kızı aldatıldı ve boşandı. Bizde eşimle bu aldatma meselesinden konuşuyorduk. Bir ara dedim ki “erkekler neden aldatmaya meyilli” eşimde gülerek ne dese beğenirsiniz “Bence bekarlığını doyasıya yaşayamayan erkekler aldatır. Bak bana mesela bekarlığımı yaşayabildiğim kadar yaşadım. İçimde hiç ukte kalmadı. Benim gibiler aldatmaz kesinlikle” dedi. Tabi ben bu hal ve tavırlarına fitil oldum. Kalktım gittim uyudum. Sahurda gönlümü almaya çalıştı. Kaç gündür kafama takıyorum ya acaba eski yaşadığı ilişkileri aklına getiriyor mudur? Birde benden önce çok sevdiği bir nişanlısı varmış. Onu filan düşünüyor mudur? Benden çok sevmiş midir? Siz de eşinizin veya nişanlınızın geçmişini kafanıza takıyo musunuz benim gibi.