• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gelin kaynanasina yakın oturmak zorunda mi

Kv olan tanıdığımın bir sözü var. Gelinin ışığını görmeyeyim, uzak otursun. Ister isyemez ışık yanmazsa nerde bunlar diye düsünür arama geregi duyarım der. O nedenle farkli mahallede ev tuttu. Gelin ayni evde yasayalim der. Herkesin duzeni ayrı, altlı üstlü bile istemem der. Keşke herkes onun gb düsunse.

Suan bizim evde gundem konumuz bu...Kv 6 ay once baska ile tasindi.Simdi geri donmek istio bana sana yakin tutayim dedi.Hayir ben sevmem istemiom dedim.Aradan 1 saat gecti ayni seyi esime dedi.Ben zaten hayir demisken bu ne simdi?Neden gelini istemedigi halde ogluna bunu der?Tabi ki esim hic bir sey diyemedi.Bu arada bu konu yuzunden defalarca oyle cok yakin istemem demisligim var cok buyuk kavga arasinda hem de kvde yanimizdayken donup yuzune Allah askina benim kalbim mi kotu bu durum ne demek?

Son düzenleme:
Suan bizim evde gundem konumuz bu...Kv 6 ay once baska ile tasindi.Simdi geri donmek istio bana sana yakin tutayim dedim hayir ben sevmem istemiom dedim.Aradan 1 saat gecti ayni seyi esime dedi.Ben zaten hayir demisken bu ne simdi?Neden gelini istemedigi halde ogluna bunu der?Tabi ki esim hic bir sey diyemedi.Bu arada bu konu yuzunden defalarca oyle cok yakin istemem demisligim var cok buyuk kavga arasinda hem de kvde yanimizdayken donup yuzune Allah askina benim kalbim mi kotu bu durum ne demek?
[/QUOTEpesss sen hayır demişsin bide

Bende altlı üstlü oturuyorum keşke ayrı otursam uzak olsam ne kadar iyi olsada sonuçta kaynanalık yapmaya çalışıyorlar

Yakin yere gitmesin insanlar da en iyi kv yle bile cok samimiyet tat kaciriyor bence. Ya da baktin olmuyor geri tasin.
Tek kişi düsünsen dediğin doğru. Genelde ya eşleri dırdır etmesin diye gidiyorlar(daha çok huzurları kaçıyor) ya da maddi sebepten gidiyorlar ama sonunda çok pişman oluyorlar.

Kv olan tanıdığımın bir sözü var. Gelinin ışığını görmeyeyim, uzak otursun. Ister isyemez ışık yanmazsa nerde bunlar diye düsünür arama geregi duyarım der. O nedenle farkli mahallede ev tuttu. Gelin ayni evde yasayalim der. Herkesin duzeni ayrı, altlı üstlü bile istemem der. Keşke herkes onun gb düsunse.
Aynı benim kafa yapisidan 😀 benden kaynana falan olmaz. Ne aramayi ne aranmayi pek sevmem. Ilgi görme arzusu hizmet bekleme bende sıfır. Yılda bir gelsin ama içinden gelerek. Ne küser ne dariliim. Oğlum karisiyla mutluysa bananeee hayatlarını yaşasınlar 😉😀😀 Asla yakın istemem herkes evinde güzel.

Tabi ki zorunda değilsiniz istediğiniz yerde oturabilirsiniz, ben 12 yıllık evliyim hep uzak oturduk farklı şehirlerdeydik.

Aynı benim kafa yapisidan 😀 benden kaynana falan olmaz. Ne aramayi ne aranmayi pek sevmem. Ilgi görme arzusu hizmet bekleme bende sıfır. Yılda bir gelsin ama içinden gelerek. Ne küser ne dariliim. Oğlum karisiyla mutluysa bananeee hayatlarını yaşasınlar 😉😀😀 Asla yakın istemem herkes evinde güzel.
Birgün oğlum olursa kizinizi bana verin çok şanslı olur 😂😂

Slm kirada oturuyoruz . Evet bunaliyorum buradan başka kime yazayım:KK43:
Yok yanlış anlamayın demek istediğim burada bile bu sıklıkla konu aciyirsaniz kimbilir ne denli sık kayinvalidenizle sorun yaşıyor ve doğal olarak bunu da eşinize yansitiyorsunuzdur.Hani kira vermiyor olsaniz o faydası var maddi olarak sizin de refahiniz artıyor bu açıdan bakın diyeceğim ama kira ile otururken eşinizin hala sizin sesinize kulak vermemesi ,çözüm uretmemesi çok anlamsiz.

Evlenmeden önce eşim bana annem gile yakın oturalim dedi hayr dedim ne benimkine ne seninkilere arada saygı olsun dedim. Tm dedi. Evlendik 5 yıl geçti çocuk doğunca eşim yakın oturalim sen çalış annemde çocuğa bakar dedi karşı çıktım ama kaynnm biz biseyinize karışmayız vs dedi taşındım tm dedim. Nereden taşındım tabi. 2 yıldır oturuyoruz yakın. Ben taşınmak istiyorum kayinbabamla en ufak sorunum yok. Ama kv beni delirtir bir gün gitmesem ertesi gün nerdesiniz ne gelmiyoruz neyse daha bir sürü laf sokmalari uzatmicam. Eşim de sözde tm der taşınmaya icraatta bişey yok ve bazen bana sana napyolar niye tassincaz der. Umursamaz ve bu yüzden aramız açılmaya başladı. Huzurum kalmadı. Alınıyor eşim. İslami olarak hukuki olarak ben burada eşimin hatri için yakın oturmak zorunda mıyım sizce???? Taşınmak istiyorum deme hakkim yok mu. Bana ozamn niye tm dedin diyo eşim ne biliyim böyle olcagini. Kararsizdım ozaman bile. Demek ki beni sevmiyor eşim:KK43:
En ufak konuda eşim beni sevmiyor kadını söylemek neden belki arada kalmıştır belki su an maddi olarak zorlanacağını uzaklaşınca çocuk yüzünden çalışamayacağımı düşünüyor ya da artık çocuk okula başladıysa işimiz bitti gidiyoruz demek istemiyor

Ayyyyyy ne güzel iyimiser bir insanmis

Şu kaynana denen oluşumların da gelinlerini, kendi zamanındaki kaynanayla karşılaştırma fetişi var. Yahu ne yapayım çektiysen? Güllük gülistanlık mı yaşadın? Ömrün bitmiş işte, aynısını niye gelinine yapmaya çalışırsın değil mi?
Hiç de mecbur değilsin. Herkesin ailesi var, kimse ağaç kovuğundan çıkmadı. Eşiniz de oradan ayrılmaz.
Ben 2 senedir söyledim, sizin hesap geçiştirdi durdu. Boşanacağım. Tabi sebebi bu değil tahmin edersiniz. Kaynana, kayınpeder ve sütoğlanın ortak bir evlilik hayali varmış sonradan öğrendim.
Boşanıyor musun

Mecbur değilsiniz de bu neyi değiştirir ki. Eşiniz sizi düşünmüyor ve maalesef değerde vermiyor. Eski konularınızı da biliyorum.

Bu adamın size yaklaşımını bile bile ikinci çocuğa hamile kalmanıza ise diyecek birşey yok. Boşanma lafını da boşuna ağzınıza almayın derim. Başka şekilde ikna etmeye çalışın eşinizi.
Ahh ahhh bana da değer vermiyo gibi geliyor biliyorsundur eski konularından evet.

Kendi kendinize ogul kiz alıp verirseniz ensest ilişkiye girer.. zira alıntıladığınız mesajin sahibi de sizsiniz...
Bence siz bu tarz ilişkilere çok daha yatkinsiniz. Yapılan bir yanlış yüzünden aklınıza hemen bu tarz bir yakıştırma getirmeniz bunu gösteriyor ve çok saçma. Üstelik bunu biri açık versede ilgi cekecek birşeyler yazsam edası ıle yapmanız gerçekten acıklı bir durum. Ama yine de kahkaha attirir bir yandan da çok komik. Amacın yerine ulaştı tebrikler 👏😉

Back
X