Bu gelinliği satın aldınızmı yoksa henüz denemelerden bir tanesi olduğu içinmi fikir istiyorsunuz?
hamile misiniz ya
Evet artık benim gelinliğim...
Canım aslında gelinlik artık senin olduğu için gerçek düşüncemi yazıp yazmamakta karasız kaldım ama değişiklikler yapılabilir demene güvenerek yazıyorum bence bu gelinlik senin belini çok kalın göstermiş ve yukarıdan aşağıya çok biçimsiz bir üçgen gibi duruyor
bana kırılmayın ama bu model biraz daha ince bellilerde iyi olabilirdi.keşke siz bel tarafı boyuna drapeli aşağı doğru hafiften açılan bir model seçseydiniz.bunun altı kiloş olunca çok zayıf birini bile kilolu gösrerebilir.incecik bel lazım.gelinlikçiniz nasıl böyle bir hata yapar.sizi yönlendirmesi lazımdı.değiştirme şansınız varsa değiştirin bence...
aslında bende çok zayıf değilim..gelinlikte biraz bol duruyo üzerimde son 4 kala tekrar provam olacak ozaman tekrar daraltılacak...
Kesinlikle katılıyorum bel boyunca drapeli bir model sizin belinizi ince göstermeye yeterli olucaktır birde dediğim gibi göğüs kısmındada oynama yapılması şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?