Gelinlik Modelleri Sizce gelinliğim nasıl...

4 şubat düğün tarihim ve buda gelinliğimin son hali...Sizce nasıl?? İstersem değişiklik olabilir dediler ..Askı takılabilir.yada taş eklenebilir istediğin yerlere dediler..Arkası bağlamalı kilo alıp verirsem sorun olmazmış..Birde sizce çok mu kilolu duruyorum gelinliğin içinde..gelinliğim prenses model...

Evet artık benim gelinliğim...

Canım aslında gelinlik artık senin olduğu için gerçek düşüncemi yazıp yazmamakta karasız kaldım ama değişiklikler yapılabilir demene güvenerek yazıyorum bence bu gelinlik senin belini çok kalın göstermiş ve yukarıdan aşağıya çok biçimsiz bir üçgen gibi duruyor

o kadar da değil canım. bence güzel alt kısmı falan ama strablezde ısrarlı mısın ince askıan ziyade omuzlarını da örtecek şekilde dantelden kalın askı yaptırabilirsin anlatamadım gerçi tam olarak anlatmak istediğimi ama bence bu modele strablez gitmemiş dediğim gibi yaparsan bel kısmının kalınlığını kamufle eder gibi geliyor.

Abartılacak bir kilonuz yok sadece yanlış seçim sizi olduğunuzdan kalın belli göstermiş.Bel kısmındaki büzgüler bence yanlış seçim olmuş göğüs kısmınızda boş kalmış gibi gördüm biraz.Düzeltilebiliyorsa bel ve göğüs kısmınızı düzelttirin bence

bana kırılmayın ama bu model biraz daha ince bellilerde iyi olabilirdi.keşke siz bel tarafı boyuna drapeli aşağı doğru hafiften açılan bir model seçseydiniz.bunun altı kiloş olunca çok zayıf birini bile kilolu gösrerebilir.incecik bel lazım.gelinlikçiniz nasıl böyle bir hata yapar.sizi yönlendirmesi lazımdı.değiştirme şansınız varsa değiştirin bence...

bi arkadaş da yazmış yine bak o üçgen gibi görüntüyü gidermek için dediğim tipte bi askı yaptırırsan çok güzel olur.

aslında bende çok zayıf değilim..gelinlikte biraz bol duruyo üzerimde son 4 kala tekrar provam olacak ozaman tekrar daraltılacak...

Kesinlikle katılıyorum bel boyunca drapeli bir model sizin belinizi ince göstermeye yeterli olucaktır birde dediğim gibi göğüs kısmındada oynama yapılması şart

ya aslında göğüs kısmındaki dikişler düzüne be kısmı enine olduğu için belinii olduğundan kalın göstermiş ama okunuda yapılacak bişey yok galiba birde bende göğüs kısmında potluk mu desem yani tam olmamış o kısım!!

aslında bende çok zayıf değilim..gelinlikte biraz bol duruyo üzerimde son 4 kala tekrar provam olacak ozaman tekrar daraltılacak...

Gögüslerin küçük olmamasına rağmen küçük görinmüş belinse gögüs kısmından daha geniş duruyor sorun burada.Belindeki drapeleri iptal ettirip içtende korse giysen gelinliğin bel kısmındaki ayrıntıları sadeleştirip göğüs kısmını hareketlendirip kçük bir kol taktırıp kollarını kapatsan sanırım daha iyi olacak

bende gelinlikçi de ısrar ettim bol diye ama onlar normal deyip durdu...hatta biraz daralttım göğüs bölgesini..gelinlikçi aydın da ben istanbuldayımm.. gittiğimde tekrar göğüs bölgesini daralttıracağım..beli için bişi yapılır mı iblmiyorum ...sanırım sadece daraltma olur bel de de..

Kesinlikle katılıyorum bel boyunca drapeli bir model sizin belinizi ince göstermeye yeterli olucaktır birde dediğim gibi göğüs kısmındada oynama yapılması şart

evet boyuna inen verev drapeler olamalıydı.bir de etek kısmı birden kabarıyor belini daha kısa ve kalın göstermiş.halbuki kalçaya doğru hafiften açılarak inseydi hem daha zarif dururdu hem de bu kadar kilolu görünmezdi.göğüs kısmı da dediğiniz gibi. benim asıl şaşırdığım arkadaş bunu bilememiş olabilir.biz bile hemen bir fotodan gördük nasıl olur da gelinlikçi vücuduna göre vermez:44:

Son düzenleme:
ya ne güzel gelinlikler var bu model çok demode..hemde çok ama çok kilolu durmuşsunuz...üzgünüm ama hiç yakışmamış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…