Gelinlik Modelleri Sizce gelinliğim nasıl...

ben aydınlıyım.ben bile izmirde diktirdim gelinliğimi.istanbulda ne gelinlikçiler vardır.bence sorun bel ve etek bölümünde.bele çare bulunur da eteği napıcaklar? birden kabarması seni kilolu gösteriyor.canım mümkünse alma bu gelinliği.ne yapsan da eteği kesip tekrar yapmazlar...

model olark nasıl peki???

Model olarak benim en çok hoşuma giden kısım etek bölümü. Bedenide size uygun yapabilselermiş bence gayet hoş olurdu. Yalnız üzerindeki gri işlemeler bence olmamış gelinlik kesinlikle tek renk olmalı

ben istanbuldayım ,,nişanlım atman da,ailesi aydında bu sebepten bi araya gelipte bakamadık gelinliği..nişanlımda olmayınca..hep kararsız kaldım..amaartık satın aldım bu gelinliği..

canım imkanın varsa alma bunu, kötü bir gelinlik değil bilakis güzel ama bazı sorunları var modaevinin saçmalığı bu da sizin bi suçunuz yok.

beldeki enine drapeler arkadaşların da dediği gibi belinizi çok kalın göstermiş bu bir.

bir diğer straplesin bittiği yer çok yüksek sebebi de kulakçıklı olması sanırım. bu kadar yüksek straples insanın omzunu dar göğüslerini büyük gösteriyor. keza o kulakçıkların kesimi çok önde hafif koltukaltlarınıza doğru olmalıydı. kalp kesim desen değil düz desen hiç değil, tamamen modaevinin hatası bence imkanınız varsa almayın derim.

normalde sizinkinin üst kısmı böyle durmalıydı. öndeki yaka diyebileceğimiz yerdeki kesim farkını görüyorsanız sizin omuzlarınızın dar görünmesinin en büyük sebebi bu kesim hatası.

beldeki drapeler de beli kalınlaştırınca böyle bir görüntü çıkmış

aynı gelinlikte bu drapelerin yönünü değiştirme şansımız var mıdır..Bilen var mı arkadaşlar?gögüs ve bel kısmında daraltma yapılacak büyük ihtimalle..Birde askı olayıda olabilir.Gerçi bu gelinlikçi bunu becerebilir mi bilmiyorum...

askı olayı omuzlarınızı dar gösterir bence hiç kalkışmayın askı işine

straplesin yüksek olmasını ben istedim..Nişanlım rahatsız oluyo çünkü..Ama ödemesini dahi yaptık..Artık almamak gibi bi durumum olamaz ne yazık ki( Bu gelinlikteki ne gibi değişiklilikler durumu kurtarır...

Beldeki drapeler açılığ bel kısmındaki gümüş işleme detayı kaldırılırsa beliniz bu kadar kalın görünmez. Bel kısmındaki o gümüs detayda daha geniş göstermiş çünkü

bu gelinliğe mecbur olsam
1) elimden geldiğince belden kilo vermeye çalışırım (mekik vs ile)
2)içime çok sıkı korse giyer belimi inceltirim
3) http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=298358&d=1322599484
bu tip bi kol taktırrım. böyle güllü demek istemiyorum ama model olarak böyle büyükçe bir kol üst tarafı genişletir beli daha ince gösterir ve dikkatleri göğüsteki dikiş hatasından kollara çekebilir.

böyle değil
böyle görünmeniz gerekiyor çünkü

güzelmiş.bende 1 yadır gelınlık bakıyrum ınternetten hıc gormemıstım.hangı sıteden buldun.hangı moda evının belkı baska modellerıde vardır begenecegım

beliniz kalın olabilir ya da başka bir yerinizde başka bir kusur olabilir, benim de basenlerim geniş ve yanlarım var burhan altıntop'un simit dediği yerler :)) gelinliğin kusurlarımızı ortaya çıkarması değil örtmesi gerekiyor diye düşünüyorum. hayatımızda en güzel gözükmemiz gereken gece sonuçta. benim yanlarım ya da kalçalarım milletin gözüne gözüne girsin istemem o gecede bilakis dikkat bile çekmemeli. iyi bir korse ve biraz hareketle istediğiniz gibi bir görünüme kavuşursunuz umarım.

tebrikler şimdiden allah tamamına erdirsin.

canım sorun da orada zaten.senin vücut şekline uygun olmalıydı modeli.o model incecik bir kızı bile kalın gösterebilir.riskli bir model.daha önce dediğim modelde olmalıydı gelinliğin.sonuçta tüm gözler sende olacak.o gün daha iri görünmemen lazım.aynı gelinlikçiden başka model alamaz mısın?ben olsam ne yapar yapar değiştirirdim.şansını dene bence.olmazsa hızlı bir diyete girer daralttırırsın...

güzelmiş.bende 1 yadır gelınlık bakıyrum ınternetten hıc gormemıstım.hangı sıteden buldun.hangı moda evının belkı baska modellerıde vardır begenecegım

çok tşk ederim..beğenmene inan çok sevindim..ben aydın dan aldım gelinliğimi

gelinliği iade edebilmek için konuşun bence
bide pilates yapın duruşunuz düzelsin kambur durmayın

Bence model cok hos, prenses etek bu senenin modasi...
Gelinlik alinmis artik, sizin yapmaniz gereken 2 ay da acilen kilo vermek..
Inanin o zaman bir kusur olmayacak...

bence o kadar kötü değil... belden verilecek bir kaç kilo durumu düzeltir... vaktinizde var... mekik çekin bol bol... bide sağa sola esneme hareketleride işe yarıycaktır....eteği çok güzel bence...

aslında ben en çok model olarak nasıl diye sormak istemiştim ama hep kusurlarım göze çarptı...zaten şu haliyle bile 2 cm falan bol gelinlik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…