bende gelinlikçi de ısrar ettim bol diye ama onlar normal deyip durdu...hatta biraz daralttım göğüs bölgesini..gelinlikçi aydın da ben istanbuldayımm.. gittiğimde tekrar göğüs bölgesini daralttıracağım..beli için bişi yapılır mı iblmiyorum ...sanırım sadece daraltma olur bel de de..
model olark nasıl peki???
ben aydınlıyım.ben bile izmirde diktirdim gelinliğimi.istanbulda ne gelinlikçiler vardır.bence sorun bel ve etek bölümünde.bele çare bulunur da eteği napıcaklar? birden kabarması seni kilolu gösteriyor.canım mümkünse alma bu gelinliği.ne yapsan da eteği kesip tekrar yapmazlar...
canım imkanın varsa alma bunu, kötü bir gelinlik değil bilakis güzel ama bazı sorunları var modaevinin saçmalığı bu da sizin bi suçunuz yok.
beldeki enine drapeler arkadaşların da dediği gibi belinizi çok kalın göstermiş bu bir.
bir diğer straplesin bittiği yer çok yüksek sebebi de kulakçıklı olması sanırım. bu kadar yüksek straples insanın omzunu dar göğüslerini büyük gösteriyor. keza o kulakçıkların kesimi çok önde hafif koltukaltlarınıza doğru olmalıydı. kalp kesim desen değil düz desen hiç değil, tamamen modaevinin hatası bence imkanınız varsa almayın derim.
Eki Görüntüle 318842 normalde sizinkinin üst kısmı böyle durmalıydı. öndeki yaka diyebileceğimiz yerdeki kesim farkını görüyorsanız sizin omuzlarınızın dar görünmesinin en büyük sebebi bu kesim hatası.
beldeki drapeler de beli kalınlaştırınca böyle bir görüntü çıkmış
güzelmiş.bende 1 yadır gelınlık bakıyrum ınternetten hıc gormemıstım.hangı sıteden buldun.hangı moda evının belkı baska modellerıde vardır begenecegım
beliniz kalın olabilir ya da başka bir yerinizde başka bir kusur olabilir, benim de basenlerim geniş ve yanlarım var burhan altıntop'un simit dediği yerler :)) gelinliğin kusurlarımızı ortaya çıkarması değil örtmesi gerekiyor diye düşünüyorum. hayatımızda en güzel gözükmemiz gereken gece sonuçta. benim yanlarım ya da kalçalarım milletin gözüne gözüne girsin istemem o gecede bilakis dikkat bile çekmemeli. iyi bir korse ve biraz hareketle istediğiniz gibi bir görünüme kavuşursunuz umarım.
tebrikler şimdiden allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?