ilk eklediklerim canım..bu son eklediklerim denedeğim gelinliklerden di ..ama nişanlım çok taşlı diye istememişti...bide bu son eklediklerim 38 beden
[
kızzlarr nabersinizz:))
[
kızzlarr nabersinizz:))
ıyılık cnm senden nbr:))))
iyiyiz fistik ya sen?? bak nerelerde karsilastik
Geniş basenliler nasıl gelinlik seçmeli?
- Bu tip vücutlarda kalçalar omuzlardan daha geniştir. Aradaki bu farkı aza indirmek için hafif vatkalı gelinlik modelleri uygun olabilir.
- Bunun yanı sıra, kalın kumaşlı gelinlik modelleri tercih edilmelidir
aslında herekese sormak istedim ama sağolsun minenes çok ilgileniyo ondan özellikle ona sormak istedim..
Peki arada ki fark benim gelinliğimin beden boyu kısa mı?
hımmm, burda tabi ki farklı bir görüntü var. birinci mesele, enine drape yok. ikincisi, bu gelinliğin üstünüze göre olduğunu, sizin asıl gelinliğinizin olmadığını söylüyorsunuz, doğru anlamış mıyım? sanırım bir de göğüs kupunda fark var, sizin asıl gelinlikte göğüsleriniz biraz daha küçük görünüyor. beliniz gördüğümüz gibi doğru bir kalıpla inceltilebilecek durumda. belki gelinliği doğru bedende bile giyseniz, bol swarovskili olan gibi bir sonuç verir. Yine de yakadan vazgeçmeyin derim...
yakayı konuşacağım..birde ben dediğim gibi gelinliği denerken göğüsler görünmesin diye bayağı yukarı çektim...belki yerine oturtursam gelinliği bel boşluğum ortaya çıkar..birde gelinliğin orjinalinde göğüs kısmında fırfır tüller vardı acaba gelinliği aşağı çekip o tüllerden mi ekletsem...
Resimden mi öyle anlamadım ama gercekten bel kısmınız cok kilolu duruyorr
Zarif durmamış begenmedim ben
Ama gelinlik çok güzel
ben kendim pek zarif değilimdir ondan kaynaklanıyo sanırım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?