sizce genel anestezi ile sezeryan nasıl?

acaippp07

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
44
0
16
Antalya
normal doğumdan çok korkuyorum.aklımdan bile geçince fena oluyorum.doğuma daha çok var ama sizce nasıl doğum daha uygundur
?

Merhaba tatlim ben iki sezeyanla doğum yapmis biri olarak genel anasteziyle dogumumu anlatayim sana hastaneye yatinca önce lavman sonra sonda takip ameliyathaneye götüp uyuturlar uyaninca karninda mütiş bi sanci hissedersin birde üstüne sicak su torbasi koyarlar acin iki katina katlanir sen hareket etmek istemessin kalk yürü derler boğazinda anesteziden kaynaklanan balgam olur öksürmek istersin karnindaki ağridan öksüremezsin boynunda ve basinda hafif ağrir ama sonra küçük bi melek getirirler ne ağrin kalir ne sizin sana şukadar söyleyeyim bu dünyada görüp görecegin en büyük mutluluğu yaşamaya hazirmisin?

sağolun hem rahatlattınız hemde korkuttunuz ama olsun küçük melek için değer:)

Yok kesinlikle korkma yasadiğin sikintilar seni daha cok güclü kilacak kendini muhtesem hissedeceksin hamileliğin tadini cikar ve sana bi tavsiye eşinle birlikte günlük tut her doktora gittiğinde ulturason görüntülerini yapiştir bebisinle ilgili duygularini yaz ilerde cocuğuna okutursun benim ozaman aklima gelmedi sonradan duydum böyle biseyi cok üzüldüm yapamadim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…