çok mu özel tartışma sebebi? bilmedende yorum yapamıyor insan.
bu durumda yorum yapmak düşmez bana :/ sevgilim olmadığı halde. bu nişan düğün ıvır zıvır muhabbetleri strese sokuyo beni yahuu
Daha şimdiden birbirinizle açık açık konuşamıyorsunuz,
Aç telefon konuş nolacak bu iş böyle mi gidecek diye, yok konuşamıyorsanız da zaten bitmiştir.
Hem kırsın he 10 gün aramasın, sizi çok seven erkek olmadıgı sürece bence evlenmeyin, kadın her türlü erkeğe alışıyor ama erkek sevmez el üstünde tutmazsa çok çabuk sıkılıp,öküze bağlayabiliyor.
Aman diyim yakma kendini
Galiba haklısın ama çok seviyorum lanet olsun yakicam kendimi bile bile lades diyorum resmnkonuşmuyoruz o Bnden bekliyo ben ondan ama bitirmiş galiba ki face sine böyle bisey niye yazsın dimi herkes görüyor onun yazdigini emeklerim sevgim bosaymis beni seviyor sanıyordum seven adan böyle bi yere bunu yazar mi millete etiket eder mi beni mahvettim kendimi ya olan saf salk bana oldu
Haklısın daha seninle konuşmadan herkese yayması çok kötü bir durum,
Bence şükretmelisin, şimdi acısı canını yakacak ama bu adamla evlenip kendini yakmadan olanlar oluyor,
Belki de allahın sevdiği kulusun. Lades demene allah izin vermiyor
Evet öyle annem de öyle diyor hep evlenip ayrilman dan iyidir balık baştan kokar diyor ama ışte aamasi var sevgim çok fazla ve buda bunu çok iyi bildiginden restini çekti hep bana bu zamna kdr ama şimdi ben yapamayınca tabi zoruna gitti beyefendinin napicam bilmiyorum bu sevgimden nasıl vazgecerim
Bak gecenin bu saati olmuş sen sıkıntıda uyuyamıyorsun,
Benimde başımdan aşk acıları geçti , bir yıl paraladım kendimi, noldu,
O kadar da üzülmeme gerek yokmuş dedim kendime,
Yeni kısmetler karşına çıkar, hayırlısıyla , bence sen allahın sevgili kulusun, bir erkeği o kadar sevmek daha doğru o kadar ilgiye boğmak iyi değildir,
Bak kız gibi trip atıyor, şundan eminim canım
İyi ki olmamış diyeceğin gün çok uzak değil, seni daha mutlu bir birliktelikte görebiliyorum. 6. his olaylarım kuvvetlidir.
Aynen katılıyorumDaha şimdiden birbirinizle açık açık konuşamıyorsunuz,
Aç telefon konuş nolacak bu iş böyle mi gidecek diye, yok konuşamıyorsanız da zaten bitmiştir.
Hem kırsın he 10 gün aramasın, sizi çok seven erkek olmadıgı sürece bence evlenmeyin, kadın her türlü erkeğe alışıyor ama erkek sevmez el üstünde tutmazsa çok çabuk sıkılıp,öküze bağlayabiliyor.
Aman diyim yakma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?