sizce gercekten seviyormu napmaliyim ??

Biz 6.snftan beri tanisiyoruz. Cocukluk aski surdu gidior. Aslinda hep bir bulusma firsatmz olmustu ama hep kavga ettigmzden bozuluyordu bide biz cok sehir degisikligi yaptik yoksa annesi ramaznda bize gondereckti ama biz tasiniyoduk sonra ben gelmeye karar verdm elazga bu sefer annemler izin vermedi. Biz cok sìk tartisip baristgmz icin aillermzn bize guveni kalmadi. Artik biz istesek ailler istemez oldu. Gercektn buyuk sabir yani efsane cidden kavusunca nasil sevgiden birbirmzi parcalariz galiba hayal bile edemiorm arada 6 yil gibi koca bi ozlem var.

Kıskanacağı tür davranmadığım için kıskanıp kıskanmadığı anlaşılmıyordu ama bende çok kıskancım yani adamı kanser ederim :90:

kendisi biraz terazi, ben de teraziyim. gördüğüm en ketum, en soğuk adamdı evlenmeden önce. evlendikten sonra baktım ki, dışı soğuk içi sıcakmış. romantik değildir ama bana karşı çok kibar, anlayışlı ve hoş sohbettir

karşılıklı güven ve saygı olduktan sonra hediye vs hiç takmayınız dostum

Ahh tatlim tek ümidim evlendikten snra kabak cicegiiin gibi acilmasi bana karsi :) ben cok isveli cilveliyim onun bu ketumlugu, kiskanmamasi, iki guzel soz soyleyememesi bana cok koyuyo bende oyle soguk biri olsam takmazdim belkide ama ben cok heyecani severim siddetli kavgalar, siddetli sevmeler kiskanclik. tam bana gore sevgilimdede sagolsun tam tersi :) yinede seviyorum iste napceen ama dün geldigimde güller alcam sana dedi cooook sevindim onuda cok zaman once istemistim gül al bana diye anca alcak :) belkide evlenme teklif ederken vercek ayyy heyecan yaptim gelse artikin

Son düzenleme:

gülü filan dert etmeyin, dedim ya benim eşim bir gün gelip "biz evlensek iyi olur" diyerek sözümona evlenme teklif etmişti
"benimle evlenir misin?" demesi bile bana göre büyük olay

not: evlenme öykümüz:

X hoca ve chihiro aynı lab.da çalışan akademisyenlerdir. aralarında 10 yaş vardır ve X bey, çevresi tarafından müzmin bekar, soğuk nevale, çok zeki, cool bilinir. chihiro ise civciv benzeri, ortalıkta şirin şirin gezen, şakacı, geyikçi ama asla şuh ve çekici olmayan sevimli bir kızcağızdır.

bir gün yine kampüs bahçesinde X ile chihiro yanyana yürümektedirler...

X: biz evlensek iyi olur
chihiro: (teklifi hiç anlamaz) bilmem :26:

birkaç gün sonra....

chihiro: (teklifi yine hiç anlamaz) bilmem :26:

birkaç gün sonra.....

chihiro: hımm olabilir :44:

ertesi gün ailesi, huyu suyu, gelenek görenekler vs herşey konuşulur ve karşılıklı "hayırlı uğurlu olsun"larla evlere gidilir.
1 ay sonra nişan 2 ay sonra düğün yapılır

Hahaha cok güldüm ya yalniz oda pes etmemis ayni cümleyle şans denemekten insan bu olmadi baska deniyim der :)) allah mutlu etsn canim darisi basima. Brnimki tklif yaparken ne dicek en cok onu merak ediyorum :) evlen benimle cocuklarimin anasiol tarzi bişi bekliyorum :)))

Ayyyy buraya yazdiktan sonra cocugumun icine bisey kacti kizlar yardimmmm bugun kiskanclik triplerinde bizimki ayy dövme yaptirdim diye etmedigini birakmadi kiskanclik krizine girdi resmen sok sokkk nerden sitem ettim burda allam yaa saka gibin :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…