yok tatlım ya keske kıskanç olsaydı en azından bazen ilişkide atraksiyon yaratır , benimki hiç kıskanmıyor yaa bikere çok sitem etmiştim demişti ben sana çok güveniyorum niye ilişkiyi yıpratimki ne alaka anacım dimi yaseven kıskanır bilmiyorum bide benim kıskanmamıda asla istemiyo masuz bazen kıskançlık yapıyorum bişeyden hemen mantıklı açıklama yapar yada çok sinirlenir konuyu kapatır ağız tadıyla bi kavga edemem kıskançlık yapamam sevgisinede toz kondurmaz çok seviyorum diye gezer ortalıkta ama anlamadım gitti sizinkiler nasıl ya
canım biz iki kere ayrıldık barıştık, en son barışmamızdan sonra dediki zaten işi uzatmıcam bu sefer çok memleketten gelince evlenme teklifi etcem hazırla kendini dedi. yne ayrılırız diye korkuyoeee tabi biliyo odunluklarını, ya tatlım kıskanmaması rahatsız edici bişey ve tmm bazen gerçekten değer veriyo diyorum ama bazende çok soğuk bir adam ikizler burcu dengesiz ruh hali var oda etkili belki ama insan ister istemez şüpheye düşüyo işte bide ben monotonluktan nefret ederim hemen sıkılırım, sevgilim çok düz bir insan işte ilerde evlliğimizdede romantik olmasa heyecan olmazsa sıkılırım diye korkmuyo değilim kafam çok karışıkkkk senin eşin ne burcu ??
kendisi biraz terazi, ben de teraziyim. gördüğüm en ketum, en soğuk adamdı evlenmeden önce. evlendikten sonra baktım ki, dışı soğuk içi sıcakmış. romantik değildir ama bana karşı çok kibar, anlayışlı ve hoş sohbettir
karşılıklı güven ve saygı olduktan sonravs hiç takmayınız dostum
Ahh tatlim tek ümidim evlendikten snra kabak cicegiiin gibi acilmasi bana karsi :) ben cok isveli cilveliyim onun bu ketumlugu, kiskanmamasi, iki guzel soz soyleyememesi bana cok koyuyo bende oyle soguk biri olsam takmazdim belkide ama ben cok heyecani severim siddetli kavgalar, siddetli sevmeler kiskanclik. tam bana gore sevgilimdede sagolsun tam tersi :) yinede seviyorum iste napceenama dün geldigimde güller alcam sana dedi cooook sevindim onuda cok zaman once istemistim gül al bana diye anca alcak :) belkide evlenme teklif ederken vercek ayyy heyecan yaptim gelse artikin
gülü filan dert etmeyin, dedim ya benim eşim bir gün gelip "biz evlensek iyi olur" diyerek sözümona evlenme teklif etmişti
"benimle evlenir misin?" demesi bile bana göre büyük olay
not: evlenme öykümüz:
X hoca ve chihiro aynı lab.da çalışan akademisyenlerdir. aralarında 10 yaş vardır ve X bey, çevresi tarafından müzmin bekar, soğuk nevale, çok zeki, cool bilinir. chihiro ise civciv benzeri, ortalıkta şirin şirin gezen, şakacı, geyikçi ama asla şuh ve çekici olmayan sevimli bir kızcağızdır.
bir gün yine kampüs bahçesinde X ile chihiro yanyana yürümektedirler...
X: biz evlensek iyi olur
chihiro: (teklifi hiç anlamaz) bilmem :26:
birkaç gün sonra....
chihiro: (teklifi yine hiç anlamaz) bilmem :26:
birkaç gün sonra.....
chihiro: hımm olabilir :44:
ertesi gün ailesi, huyu suyu, gelenek görenekler vs herşey konuşulur ve karşılıklı "hayırlı uğurlu olsun"larla evlere gidilir.
1 ay sonra nişan 2 ay sonra düğün yapılır
Yavrum sana şu kadar söyliyim önce yapacağın şey tek başınaymışsın gibi düşün. Ben sevgilimi taktıkça benden uzaklaştı ve şimdiyse evlenmek istemiyor benimle. Eger sevgilin zaten mantıklı ve sadık bir insansa sorun ne. Şimdi ben bitmek üzere olan ilişkimi toplamaya çalışıyorum ve sana söyleyebiliceğim en güzel şey onu takma. takmamaya calış öyle gözük demek yanlış olur. Düşün ki sen o olmadan da bu dünyada vardın ve yaşıyordun. ne oldu da bir mesajı seni bu kadar etkiler oldu.. kendini rahat bırakıp kendi hayatını yaşamaya başladığın an seni kendine çekmek için elinden geleni yapacaktır.. umarım dilediğin gibi olur.. bana da şans dile...[/QU
canım onuda denedim onu hiç takmadan normal hayatıma devam ettim, yazmadım aramadım sormadım dediği tek şey niye hiç yazmıyosun ? bende ozamanlar dedim sadece watsaptan arkadaşlarımlada konuşuyorum ben, sen sewgilimsin sözde aramıyosun bile niye yazımki ondan kıyamet kopmuştu bu laflarım çok ağır gelmişti ona ve ayrılmıştık. tamam ağırda sadece watsaptan yazılırmı yaaa hiç kıskanmazmı insan yarın öbür gün evlendiğimizde nasıl davrancak en çokta bunu meraklar içerisindeyim. ozaman kıskanırsa bende onu hç takmıcam ohhh zamanında kıskanmadıklarına say dicem içimden inşallah çok kıskanç bir adama dönüşür yareebbimm duy sesimitatlım kısmetin oysa merak etme eli mahkum edicek evlenme teklifi takma bu işler kısmet gelin ata binmiş ya nasip demiş çoooooook mutlu ol :)
walla ben anlamadım gittine olursa olsun seven erkek kıskanır belli etsede eetmesede siz sevdiğiniz erkeği kıskanmıyor musunuz. Burdaki kıskançlık hastalık olan kıskançlık değil. Evlenme teklifi edicem demesi çok garip yani. Telefonla konuşmamanız ayrı bir vaka bence ilişkiniz sevgili değildi arkadaş flörtlüğü gibi yanında sevgili yanından gidince arkadaş gibi mi anlayamadım. Benim eşimde sevdiğini sık söylemez 10 aylık evliyim sevgiliykende öyleydi ama hal ve hareketlerinden hissederdim. Bence sen mi kuruntu yapıyorsun gerçekten sevdiğini hissediyor musun bi tart adamı izle. Her ikizler bir olmuyor demekki benim tanıdıgım ikizler burcu erkek arkdaşımın sevgilisi çok romantikdi.
walla ben anlamadım gittine olursa olsun seven erkek kıskanır belli etsede eetmesede siz sevdiğiniz erkeği kıskanmıyor musunuz. Burdaki kıskançlık hastalık olan kıskançlık değil. Evlenme teklifi edicem demesi çok garip yani. Telefonla konuşmamanız ayrı bir vaka bence ilişkiniz sevgili değildi arkadaş flörtlüğü gibi yanında sevgili yanından gidince arkadaş gibi mi anlayamadım. Benim eşimde sevdiğini sık söylemez 10 aylık evliyim sevgiliykende öyleydi ama hal ve hareketlerinden hissederdim. Bence sen mi kuruntu yapıyorsun gerçekten sevdiğini hissediyor musun bi tart adamı izle. Her ikizler bir olmuyor demekki benim tanıdıgım ikizler burcu erkek arkdaşımın sevgilisi çok romantikdi.
canım sevgisinden hiç şüphem yok çok seviyor biliyorum, zaten arkadaşları çevresi herkes biliyor beni. ama benim sorun yaptığım kıskanmaması bunu söylediğimdede ben sana güveniyorum çok diyo güvenmesem nasıl evlenmeyi düşüneyim hayatımda olmazsın güvenmesem diyor gereksiz şeylerle yıpratmam ilişkimizi diyo kapatıyo konuyu bunlardan sonrada bende ne diyimki . ama ben çok atraksiyon istiyorum , kıskansın bazen bağırsın çağırsın ayyy bunlar bile özlermi insan ya arasıra enerji boşaltmak istiyorum ama nafile hep aşkım canım cicim bizimki :) tek romantikliği ise seni çok seviyorum aşkım demesi. başka hiçbişey yk. yani bazen kötü şeyler okuyunca tabi şükrediyorum ama ne biliyim acaba evlendikten sonra bu durum monotonluğa dönerde sıkılırmıyım diye hepte korkuyorum :18: çünkü erkekler evlendikten sonra iyice ilgisizleşiyo genelde
canım sevgisinden hiç şüphem yok çok seviyor biliyorum, zaten arkadaşları çevresi herkes biliyor beni. ama benim sorun yaptığım kıskanmaması bunu söylediğimdede ben sana güveniyorum çok diyo güvenmesem nasıl evlenmeyi düşüneyim hayatımda olmazsın güvenmesem diyor gereksiz şeylerle yıpratmam ilişkimizi diyo kapatıyo konuyu bunlardan sonrada bende ne diyimki . ama ben çok atraksiyon istiyorum , kıskansın bazen bağırsın çağırsın ayyy bunlar bile özlermi insan ya arasıra enerji boşaltmak istiyorum ama nafile hep aşkım canım cicim bizimki :) tek romantikliği ise seni çok seviyorum aşkım demesi. başka hiçbişey yk. yani bazen kötü şeyler okuyunca tabi şükrediyorum ama ne biliyim acaba evlendikten sonra bu durum monotonluğa dönerde sıkılırmıyım diye hepte korkuyorum :18: çünkü erkekler evlendikten sonra iyice ilgisizleşiyo genelde
tatlım güzel o zmaan. sen bence ilişkinizi yıpratma evlenince yayına girer herşey. Benimki kıskanctı şimdi o kadar kıskanmıyor gittiğim yeri söylüyorum daha bir şey demiyorkıskançlıksa gerekli bir şey olmuyordur o yüzden göstermiyordur. Walla evlilik işine gelince monotonluk olucak hemen olmuyor tabi sen seviyorsan onun herşeyi sana hoş geliyor evlenince bazıları da batıyor orası ayrı Allah mutlu etsin tamamını erdirsin. Ömür boyu mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?